Skip to main content

FOTO. Concurs pentru logo-ul Centenarului: 13 propuneri de la trei agenții. Românii pot vota varianta favorită

 
FOTO. Concurs pentru logo-ul Centenarului: 13 propuneri de la trei agenții. Românii pot vota varianta favorită

Ministerul Cilturii derulează un concurs de selecție a unui logo pentru Centenar, 100 de ani de la Marea Unire de la 1918. Trei agenții au venit cu 13 propuneri de logo-uri pentru acest eveniment, iar începând de astăzi românii pot vota varianta favorită pe site-ul dedicat, AICI.

Este vorba despre agențiile FCB Bucharest, Pastel și BrandNew. 

Publicitate

Procesul de jurizare se desfășoară în două etape: în prima etapă, agențiile prezintă propunerile unui juriu format din experți din cadrul Ministerului Culturii, dar și din organizațiile IAA, UAPR și Centrul de Excelență în Studiul Imaginii și al UNARTE. Propunerile sunt punctate în baza unei grile de evaluare.

În cea de-a doua etapă, publicul poate vota până duminică, 27 august 2017 ora 23:59, identitatea vizuală pe care o preferă. Votul publicului contează în proporție de 25%. 

FOTO. Logo-urile propuse

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Candnu ai autostrazi care sa uneasca cele 3 regiuni istorice despre ce Unire vorbim!?
  #TRANSILVANIALIBERA
 • "Ceea ce trebuie / trebuia demonstrat" (cctd) e "condamnatul penal" al PSD (PCR) care conduce tara (PSD, Guvernul si Parlamentul) dupa principiul comunist: "PARTIDUL E-N TOATE!"

  IN DEMOCRATIE, HOTII STAU LA PUSCARIE,
  DAR, CE SA-NTELEGEM: CA, LA PARLAMENT,
  CEL CE-L CONDUCE CU ZEL SI SMECHERIE,
  E UN..."CONDAMNAT" SI IN ACEST MOMENT?

  http://asapteadimensiune.ro/cuvantarea-tovarasului-nicolae-ceausescu-din-infern-pentru-urmasii-lui-psd-istii-ce-guverneaza-astazi-romania-care-vor-ajunge-tot-acolo-ii.html/comment-page-1#comment-321743

Trimite un comentariu