Skip to main content

Gerhald Ernst pleacă de la Realitatea TV. Va fi Reporter special la una din marile generaliste

 
Gerhald Ernst pleacă de la Realitatea TV. Va fi Reporter special la una din marile generaliste

Gerhald Ernst, reporter Realitatea TV, pleacă de la postul de televiziune. Începând de săptămâna viitoare, el va fi reporter special la una dintre marile generaliste.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Gerhald Ernst va fi Reporter special la Observatorul Antenei 1.

Ernst a venit la Realitatea TV în mai 2016, de la Digi 24. Primul caz relatat a fost pe 23 mai - despre accidentul în care s-a stins Dan Condrea, patronul firmei Hexi Pharma.

Până la ora redactării ştirii, Gerhald Ernst nu a putut fi contactat.

Gerhald Ernst, carte de vizită:

  • mai 2016 - august 2017: reporter Realitatea TV
  • iunie 2014 - mai 2016: reporter Digi 24
  • decembrie 2011 - mai 2014: reporter Digi 24 Timişoara
  • octombrie 2009 - decembrie 2011: reporter Adevărul Holding

Citeşte şi:

Mesajul postat pe Facebook de Gerhald Ernst

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    E clar. Am lucrat cu omul si este foarte praf. Are doar fitze in cap, se crede Dumnezeu pe pamant. Daca era reporter bun ajungea si el la Protv. La Antena 1 ajung doar oameni fara job..
  • Analizatorul Analizatorul
    Hai sa facem o analiză: de la RTV pleacă reporterii ca puricii, la Realitatea nu prea mai sunt reporteri - ori sunt cei rămași de la scindare, care așteaptă pensia, ori copilași care încearcă să învațe. Digi e ok la capitolul ăsta, deși le-au plecat suficienți profesioniști. Antena 3 e stabilă, are de unde să cumpere. PRO are oamenii aleși pe sprânceană, Observatorul la fel. Războiul audiențelor e acum Antena 3 vs RTV și PRO vs Antena 1. Doar că Antena pierde ambele lupte.
  • Raluca Raluca
    Inteleg ca din toamna se relanseaza Observatorul. Sunt schimbari si in randul sefilor.
  • Miky Miky
    E un castig pentru Antene, orice reporter, orice sange nou e bine venit la Observator. Gerhard are talent, iar Realitatea si Digi nu se compara cu Observatorul. Va fi de urmarit #cutitarea. Orice nou venit e cutitat din prima de aia vechi.
  • Ion Ion
    N-a rupt gura targului. Om de live-uri servite de autoritati sau luate de pe agentii. Multi inchipuiti care tin in mana un microfon au senzatia ca sunt mari jurnalisti. Daca isi aminteste careva vreo exclusivitate remarcabila a lui Gheri il rog sa o propuna aici. Ca om si coleg e ok, nu iti e nici prieten, nici dusman.
  • Adrian Adrian
    Reporter bun. Pacat ca aia de la Realitatea TV nu sunt capabili sa iti tina oamenii. Si Antena 1 chiar are nevoie de un reset sa se apropie macar de PRO TV. Ca de batut... Greu de crezut

Trimite un comentariu

sus