Skip to main content

Grila de toamnă la Kanal D. Teo revine. Știrile vor avea un nou studio. Seara, un nou serial turcesc. Super Potriveală, programată în weekend

 
Grila de toamnă la Kanal D. Teo revine. Știrile vor avea un nou studio. Seara, un nou serial turcesc. Super Potriveală, programată în weekend

SCHIMBĂRI la Kanal D în grila de toamnă. Postul a anunțat principalele programe pe care le va avea în grilă, în această toamnă. Postul anunță un nou platou din care vor fi prezentate știrile, un nou serial turcesc, de la începutul lui septembrie, și data începerii noului format Super Potriveala, prezentat de George. 

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă principalele programe din grila Kanal D, din această toamnă: 

  • Platouri și decoruri noi pentru programele de Știri și la „Teo Show”. Stirile Kanal D transmit dintr-un studio de ultima generatie, incepand din 21 august
  • Despre schimbările de la știri. Prezentate dintr-un platou nou, mai luminos și mai spațios, dotat cu tehnologie de ultima generatie si un pachet grafic complex.
  • De luni, 28 august Teo si Bursucu revin cu emisiunea Teo Show, de luni pana vineri, de la ora 15:00; Tot din 28 august revin Andreea Mantea si Victor Slav la emisiunea „WOWBiz”, de luni pana joi, de la ora 23:00.
  • Noul sezon Bravo, ai stil debutează luni,28 august, de la ora 16.30. În plus, Ilinca Vandici va reveni în rol de prezentatoare a show-ului, după ce a fost în concediu de maternitate, fiind înlocuită de Andreea Bănică. 
  • „Te vreau langa mine” continua in toamna cu Gabriela Cristea în rol de gazdă. Emisiunea va fi de luni pana vineri, de la ora 13:00, si sambata de la ora 16:00. 
  • Show-ul „Super Potriveala” va debuta sâmbătă, pe 2 septembrie si va fi difuzat in fiecare sambata, de la ora 20:00, la Kanal D. Tot sâmbăta, de la 22.00 vor fi Galele Bravo, ai stil
  • Serile de duminica vor apartine emisiunii de reportaje „Asta-i Romania!”, iar din 27 august, in fiecare duminica, de la 22:00, b a programat emisiunea lui Ernest - „Ochii din umbra”.
  • Noul serial turcesc, În bătaia inimii, va debuta luni, 4 septembrie, de la 20.00, zilnic de luni până vineri. Serialul va debuta după ce pe 1 septembrie se va încheia Bahar: viață furată.

Foto. Girla Kanal D, toamnă 2017

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu