Skip to main content

Grila toamna Pro TV. În ce zile vor fi Fort Boyard, România, Jos Pălăria și Vocea României

 
Grila toamna Pro TV. În ce zile vor fi Fort Boyard, România, Jos Pălăria și Vocea României

Fort Boyard, România, jos Pălăria!, Vocea României, Visuri la cheie, Gospodar fără pereche și Pe bune? sunt show-urile toamnei la Pro TV. La acestea se adaugă Las Fierbinți și Ai noștri

Din 28 august revin La Măruță și Vorbește lumea cu noi sezoane. România, te iubesc revine de la jumătatea lui septembrie. 

Odată cu grila de toamnă posturile Pro vin cu o nouă grafică și nume noi pentru Acasa TV, Acasa Gold si Sport.ro. 

Publicitate

Postul și-a anunțat astăzi, într-un eveniment pentru presă, noua grilă de programe.

Paginademedia.ro prezintă noutățile, în timp real. 

Vasile Alboiu, director de creatie Pro TV, despre rebranding: 

„A trebuit sa rebrenduim toate cele 5 canale pornind de la un concept in spate si avand grija ca totul sa fie foarte coerent.

De unde am plecat. De la cele cinci statii existente Pro – Pro TV, Acasa, Acasa Gold, Pro Cinema și Sport.ro. A trebuit sa gasim un nume care sa uneasca toate cele cinci canale. Numele a fost cel mai simplu de facut. Am plecat de la mostenirea noastra, mostenirea Pro. Urmatorul pas a fost sa dam un nume fiecarui canal si numele sa fie coerente sub umbrela Pro.

Acasa devine Pro 2, Sport.ro devine Pro X, Acasa Gold devine Pro Gold iar Pro Cinema ramane acelasi.
Am decis sa gasim si un simbol care sa provina tot din mostenirea sa. Am extras inima Pro-ului acest punct care se afla in centrul tuturor, este acest elementul grafic care va uni toate cele cinci canale. Am vrut sa facem un statement, dar sa fie si un dialog cu telespectatorii.
Totul se invarte in jurul acestui punct. Este punctul nostru de plecare.”
 

Grila de toamnă Pro TV

Luni - Gospodar fara pereche, emisiune prezentată de Anamaria Prodan. De la 22.30 va fi emisiunea Pe bune?!, prezentată de Andi Moisescu, ce va debuta pe 11 septembrie

Marți - Las Fierbinti și Romania, jos palaria (emisiune prezentată de Florin Busuioc). Primul episod Las Fierbinți va fi din 12 septembrie

Miercuri - Visuri la cheie și Pe bune?! (emisiune game show prezentată de Andi Moisescu), din 13 septembrie

Joi - Las Fierbinți, sezonul 12, și Ai noștri, al doilea sezon. Plus meciuri de fotbal din Europa Leagie și Champions League

Vineri  - Vocea României, din 8 septembrie

Sambata - filmul Pro

Duminica - Fort Boyard și filmul Pro. Au acorduri cu Sony, Fox, Disney, MGM. Peste 40 de blockbostere, din care 20 de premiere, au anunțat reprezentanții postului. Avengers, age of Ultron, The Martian, Spectre, printre titlurile anunțate.

FOTO. Lansarea de grilă Pro TV

Știre în curs de actualizare

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @Iuli ai spus mai jos faptul ca zilele de LUNI , MARȚI și DUMINICA sunt ale Antenei ... de unde știi tu asta ? Poate THE WALL o sa fie dat pe post MIERCURI și ar putea distruge audienta ... așa ca haideți sa mai avem putina răbdare :)
  • ok, ok. Cu Pro TV tot mare vâlvă, dar cu celelalte canale. Adică pe bune, zici ca Pro TV e fratele realizat, iar celelalte sunt fratii care mai ciugulesc ce cade de la masa lui
  • E interesant: la Pro se discuta si despre sex, in emisiunea lui Andi. Unde sunt aia care criticau Antena si Kanal ca vorbesc de sex pentru rating?

    Gospodar fara pereche nu o sa faca multi pureci la Pro.
  • @ Iuli : unde sunt mutările de care aberai? :))

    @ mile : Protv a cumpărat un format. Cum va fi emisiunea, vom vedea. Cine știe? Poate vor fi capsuni intre sâni și la Protv și atunci nu mai știi unde sa te uiți. :))
  • Grila e bogata, dar era foarte bine daca Vocea Romaniei era filmata la Buftea si cu sunet 5.1 asa cum a fost la Uite cine danseaza. @Iuli, Martea Sunt sigur ca Las Fierbinti va fi peste chefi la cutite, iar duminica, iumor, copia de doi lei dupa Got Talent, a cam gafait sezonul trecut, la concurenta cu filmele difuzate de ProTV! Vedem daca ma insel dar eu pariez ca Fort Boyard va fi hit, in timp ce Romania, jos palaria! si Pe bune?!nu vor prinde la public.
  • marean saracu, e obligat sa se uite la matrimoniale , pai nu ne mai zici acum ca pro tv copiaza de la prima tv emisiunea , dupa gandirea ta

Trimite un comentariu