Skip to main content

Jurnalista Anca Simina, care a părăsit recent echipa România Furată de la Digi, a trecut la Europa FM

 
Jurnalista Anca Simina, care a părăsit recent echipa România Furată de la Digi, a trecut la Europa FM

Anca Simina, jurnalist cu o experienta de 14 ani in presa scrisa si televiziune, s-a alăturat echipei Ştirilor Europa FM, unde va semna anchete si reportaje.

Publicitate

„M-au apropiat de Europa FM corectitudinea şi respectul arătat întotdeauna ascultătorilor. Am devenit jurnalist din pasiune, îmi caut întotdeauna subiectele şi interlocutorii cu convingerea că trebuie să aibă ceva relevant de spus publicului larg, să poată mişca lucrurile, şi cred că redacţia Ştirilor Europa FM e locul potrivit pentru a merge mai departe, locul în care se face de ani buni jurnalism onest. Mă bucur să pot fi parte a acestei echipe”, spune Anca Simina.

Carte de vizită:

Anca Simina are o experienţă de 14 ani în presa scrisă şi apoi în televiziune. A intrat în redacţia „Evenimentului Zilei” în 2006, ca reporter de politică internă, a scris, din 2012, timp de trei ani, la „Gândul” şi ulterior a semnat în „Adevărul”. În ultimii doi ani, a fost reporter de investigaţie la Digi24, în echipa emisiunii „România furată”, de unde a plecat la finele lunii iunie, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

A primit, în 2014, premiul „Tânărul jurnalist al anului” la secţiunea Actualitate Internă şi locul I pentru Opinie la Premiile Superscrieri

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florina Florina
    Multi vorbesc despre rating . Prefer Digi 24 ,in locul Spalatorilor de creiere Antena3 si Romania TV. Radio : Europa FM, Digi FM, Romania Actualitati.

    Anca Simina este o profesionista ,ceea ce nu putem spune despre *** de la posturile puscariasului Voiculescu si a fugarului Ghita , care mintesc si manipuleaza intr-un hal fara de hal.
  • Brutus Brutus
    Adică la o altă unitate militară, UM Europa FM
  • Adi Chirila din Neamt Adi Chirila din Neamt
    Era si cazul "Sau furat cam multe la Digi" Din lipsa de rating, ce nu va spune nimeni asta e si motivul principal!
    Dragos Patraru facea ceva mai multa audienta decat toti si "l-au dat afara", ca a deranjat cu "dreptul la adevar" in strict opinia

Trimite un comentariu

sus