Skip to main content

Nou producător general la TVR, pe poziţia ocupată în trecut de Cristian Zgabercea, Titi Dincă şi Liana Săndulescu

 
Nou producător general la TVR, pe poziţia ocupată în trecut de Cristian Zgabercea, Titi Dincă şi Liana Săndulescu

Televiziunea română are un nou producător general, care vine dininteriorul instituţiei. Este vorba de Oana Popescu, care ocupă noua poziţie începând de vineri, 11 august.

Publicitate

Jurnalist cu peste 20 de ani de experienţă tv, Oana Popescu a intrat în echipa TVR în anul 1994, unde a ocupat, de-a lungul timpului, funcţiile de Producător Executiv, Direcţia Ştiri (2012-2016), Director TVR 2 (2015-2016), consilier management Direcţia Artistică şi Producţie (2010-2012), Şef Cancelaria PDG (2007-2010), consilier management Cabinet PDG (2005-2007), consilier management Direcţia Programe (2003-2005).

În perioada 2008-2011, în calitate de producător tv, a realizat emisiunea Prim-Plan (TVR 1), şi a fost moderator de emisiuni cu tematică social-economică şi politică (În spatele uşilor deschise, Arena publică, Vezi România!, Joc deschis şi Ediţii speciale).

În perioada 1994-2000 a fost redactor TVR la Departamentul Social-Economic, realizând reportaje-anchetă pe teme economice şi sociale (pentru emisiunile Reflector,„În flagrant, Impact), moderator de emisiuni în direct şi a prezentat producţii matinale. Din 2000 până în 2002 a realizat emisiunea „Avocatul dumneavoastră”, difuzată săptămânal pe TVRi.

Înfiinţată în anul 2013, funcţia de Producător General a fost ocupată, succesiv, de Cristian Zgabercea, Titi Dincă şi Liana Săndulescu.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Buratino Buratino
    Problema este noua lege al SRR si SRTv.Functia de Producator General nu exista.
  • Geo Geo
    Fata lui Dana si Titi Popescu, amandoi fosti TVRisti.
    Probabil n-a fost prea cusher, insa pare o fata buna si pro.
    Ramane sa si dovedească!
  • livia pila livia pila
    Misu Predescu ee dragalasul acela cu afacerea de publicitate din 1993. A stat, mititelul, si la racoare pentru matrapazlâcurile lui. Numai bun sa vina alături de Zgabercea.
  • An An
    Corina, Misu Predescu pare o alegere buna, sper sa fie asa.
  • corina corina
    cred ca Misu Predescu
  • mile mile
    livia , pe tine cine te-a adus la tvr
  • Andi Andi
    Cine va fi noul producator general Protv?
  • Livia pila Livia pila
    @ Mile . NU. Ce a uitat să spună Petrișor e ca Oana Popescu e fiica lui Petre Popescu. Prezentatorul Telejurnalul ceaușist cu grad de general. SECURITATE nu te uita. Te răsplătește.
  • mile mile
    vai, nu ati pus pe livia

Trimite un comentariu

sus