Skip to main content

Pagina Times New Roman, victimă colaterală în ofensiva Facebook anti-fake news: zero reach

 
Pagina Times New Roman, victimă colaterală în ofensiva Facebook anti-fake news: zero reach

Reţeaua Facebook a început ofensiva contra paginilor ce promovează ştiri false şi în România. Care este „pedeapsa”? Scade la zero reach-ul ştirilor postate.

Publicitate

O primă victimă colaterală a acestei măsuri este site-ul de satiră Times New Roman, care a fost considerat de Facebook drep „fake news”.

Anunţul a fost făcut de Alex Dona, managing partner la Times New Roman, pe pagina sa de Facebook. „TNR a fost considerat de Facebook ca fiind fake news. Ştiu că de multe ori noi doar prezicem viitorul dar totuşi...”, a scris Dona, managing partner TNR şi responsabilul cu vânzările.

El a explicat la comentarii că pagina cu peste 500.000 de fani a avut postări cu reach zero. El a precizat, tot în comentarii, că se lucrează la rezolvarea problemei.

Pe pagina de Facebook Times New Roman, cele mai recente postări au doar câteva like-uri, în timp ce postări de acum câteva zile adunau sute sau chiar mii de like-uri, share-uri sau comentarii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • an an
    Times New Roman chiar prezinta stiri false, nu toata lumea intelege ca e vorba de satira, iar uneori chiar nu stai sa citesti intreg articolul sa vezi e o gluma, vezi un titlu bombastic si il retii ca un adevar... asa multe din pseudo-stirile de pe facebook.. in multe scrie vremea va fi oribila, cutremur, soc soc soc... acum cand se intampla ceva in realitate nu mai credem caci ne-am obisnuit ca majoritatea titlurilor sunt la misto
  • malasorte malasorte
    Sunt de acord cu această ofensiva a Facebook, vor urma și alte site-uri similare....
  • Silviu Silviu
    fb devine din ce in ce mai strict.
    acu tin cont si daca cineva reclama un decolteu
    o sa ramana doar habotnicele acolo
  • Blabla Blabla
    Mare paguba! Mai putina incultura pe Facebook.

Trimite un comentariu

sus