Skip to main content

Sezonul şapte Vocea României, în prima parte a lunii septembrie

 
Sezonul şapte Vocea României, în prima parte a lunii septembrie

Vocea României revine cu al şaptelea sezon din luna septembrie. Pro TV a anunţat că show-ul va debuta pe 8 septembrie, de la 20.30.

Publicitate

Noutatea show-ului din acest an este noul jurat, Adi Despot, de la Viţa de Vie care a venit în locul lui Marius Moga.

„Pe 8 septembrie se lansează sezonul şapte Vocea României şi aştept cu nerăbdare acest moment! Mă simt şi eu ca la debut, pentru că avem un antrenor nou, avem reguli noi, avem acelaşi format extraordinar şi îi avem pe Tudor, Smiley, Lori şi Despot într-o formă incredibilă. Bineînţeles că venirea lui Adrian Despot i-a stimulat cumva pe toţi ceilalţi şi i-a făcut să ajungă la performanţele la care au ajuns acum. Veţi vedea, sunt nişte situaţii formidabile realizate de aceştia! Dar, mai presus de toate, avem nişte voci uluitoare! Mă mir de fiecare dată şi mă întreb de unde avem atâţia concurenţi foarte buni. O să fie un sezon memorabil, cu siguranţă.”, a spus Pavel Bartoş.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Abia azi am vazut promo-ul pentru Vocea, implicit ca nu se mai afla Moga printre jurati. Daca scapati si de Chirila cred ca se vor dubla audientele! Adi Despot mi se pare o alegere foarte buna! Din puctul meu de vedere ar trebui adoptat modelul din SUA cu doi barbati si doua femei in juriu.
  • F F
    Asta zic și eu. Noțiunea de vedeta pentru tine e legata de antena. Realitatea e alta. :))
  • mile mile
    f, asta si zic, ne e suficient sa participi la voce , e un concurs slab
  • F F
    Pai nu trebuie sa le vezi tu, mai ales ca tu le vezi abia când ajung la antene. Poate le ia antena la temptation sau te cunosc, sa le facă vedete și pentru tine.
  • mile mile
    florin, poate in mediul rural , f,dar pana atunci nu le-am vazut, nu s-au remarc
  • Mihai Florin (Expertul) Mihai Florin (Expertul)
    Las Fierbinti, cea mai tare productie din istoria televiziunii din Romania, din 12 septembrie, in fiecare marti si joi, de la 20.30, numai la ProTV!
  • F F
    @ mile : au scos destule. Pe câteva le ai văzut pe postul tău favorit, antena.
  • marian marian
    Am vazut pe radar ca antenuta schimba si ea grafica ca doar trebuie sa copieze tot ce face pro , numai este mereu aproape ci mereu cu tine mile din 29 august
  • ss ss
    Si celelalte emisiuni?
  • mile mile
    macar sa scoata si ei o mica vedetuta , dar cocurentii sa nu aibe asteptari mari

Trimite un comentariu

sus