Skip to main content

Sezonul șapte Vocea României vine cu o noutate în format

 
Sezonul șapte Vocea României vine cu o noutate în format

Pe lângă un nou membru în juriu, Vocea României, de pe Pro TV, are în sezonul șapte și un element nou în format. Este vorba despre „non stop steals”.

Dacă în urma unui duel, un antrenor salvează un concurent eliminat dintr-o altă echipă, acesta își poate schimba decizia și este liber să-l înlocuiască în orice moment.

Publicitate

Antrenorii pot face acest lucru de câte ori doresc în etapa confruntărilor, atunci când găsesc în competiție o voce care merită salvată și care își poate găsi locul în echipă. La finalul acestei etape va exista un singur concurent salvat în fiecare echipă.

Reamintim că din acest sezon al show-ului de talente, Marius Moga, care a fost jurat încă de la primul sezon, a fost înlocuit cu Adrian Despot, solistul trupei Vița de Vie. Sezonul șapte al show-ului va debuta în această toamnă. 

Citește și: 

Adi Despot, in juriul Vocea Romaniei

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @ mile : te las în lumea ta. Protv are datoria sa facă o emisiune cu standarde ridicate, ca afară, și asta face. Mai departe găsește tu invențiile de care ai nevoie ca sa justifici de ce te uiti la emisiunea mai slaba, X Factor.
  • Bai mile *** nu mai comenta , deocamdata pro va da clasa tie si antenutei tale de doi lei , in loc de mai mult decat voce , trebuia sa spuna mai multe ,,,,,,,,,
  • f, nu e asa, tu trebuie sa le garantezi si promovarea, atunci de ce sa te uiti la emisine , daca dupa nu se face nimic cu ei, este inutil orice aspect al emisiunii, calitati, atata timp cat scopul este doar castigarea unor bani de pro tv , este inuman, care jurati, sunt vedete mult mai mici in romania , x factor are vedete mai mari , carlas este acum foarte in voga , despot nu mai are nimic de spus in muzica, loredana lautareasa, moga ,melodii de-o vara
  • @ mile : a zis cineva de X Factor? Ți a dat lumea mai jos exemple și de artiști de la Vocea României. Și mai sunt și alții plimbați și la antene și la pro. Nu asta conteaza. Nu asta face Vocea o emisiune mult peste X Factor. Jurații, calitatea concurenților, partea tehnica, formatul conteaza. Ce fac concurenții cu expunerea asta e treaba lor.
  • fake mile, deja pari mai obsedat decat real mile...l-am criticat de multe ori pt obsesia lui fata de antene, dar tu il intreci. Hai ca la inceput a fost distractiv ce faci, dar a devenit obositor acum. Am vazut ca au aparut postari si cu numele unui (unei) fake iuli. A devenit penibil site-ul asta in privinta comentariilor. Rog adminii sa nu mai accepte commenturi de la 2 nume identice, cumva pot ei sa identifice metode. Chiar imi era drag sa citesc zilnic articolele si comentariile.
  • oori cum nu mauit , mie imi place xfactor care e difuzat de antena 1 , televiziunea stapanului meu , si la voce nu vin cantareti de manele ca la xfactor , I-mi placemult manelele se poate oserba si dupa cum scriu , eu sant adevaratu mile ,postaci prootevistii comenteaza folosindumi numele , toata lumea stie ca nu mia placut scoala, si am ramas doar un postac agramat
  • exact f, e departe de a face vedete , dar nadir a ajuns mai cunoscut la x factor decat orice voce , antenele isi promoveaza concurentii , pro tv ii abandoneaza imediat , antena stars are un rol important si radio zu , ca trust e mai important , te cunosc e importanta pt ca apari in fiecare saptamana la tv
  • @ mile : asta crezi tu. Te cunosc e genul de emisiune ideala pentru cantareti care nu prea mai au acces pe tv. Atât. În rest aberezi. Așa sunt cunoscute show urile peste tot. The Voice france, netherlands, așa mai departe. Te deranjează ca este la Protv și încă e departe de X Factor.
  • f, dar trebuie sa-si schimbe numele in vocea pro tv , nu a romaniei, cei care participa la te cunosc de undeva ajung mai cunoscuti , este singura emisiune care mai ridica vedete , varciu, florin ristei, unii de la voce sau x factor , deci e nevoie sa treci si pe la antena ca sa mai misti ceva

Trimite un comentariu