Skip to main content

Sezonul şapte Vocea României vine cu o noutate în format

 
Sezonul şapte Vocea României vine cu o noutate în format

Pe lângă un nou membru în juriu, Vocea României, de pe Pro TV, are în sezonul şapte şi un element nou în format. Este vorba despre „non stop steals”.

Publicitate

Dacă în urma unui duel, un antrenor salvează un concurent eliminat dintr-o altă echipă, acesta îşi poate schimba decizia şi este liber să-l înlocuiască în orice moment.

Antrenorii pot face acest lucru de câte ori doresc în etapa confruntărilor, atunci când găsesc în competiţie o voce care merită salvată şi care îşi poate găsi locul în echipă. La finalul acestei etape va exista un singur concurent salvat în fiecare echipă.

Reamintim că din acest sezon al show-ului de talente, Marius Moga, care a fost jurat încă de la primul sezon, a fost înlocuit cu Adrian Despot, solistul trupei Viţa de Vie. Sezonul şapte al show-ului va debuta în această toamnă.

Citeşte şi:

Adi Despot, in juriul Vocea Romaniei

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • radu radu
    vin nespalatii,nebarbieritii si pensionarii protv.toata prostimea cu ochi pe ecran,ca de....romanii,cica au talent...hai sa fim seriosi,la fel ca la antenute,***kanald,etc,toata lumea sa traiasca,numai noi sa nu murim,prostime,mai sti,in afara de mobil,***manele,sa citesti o carte?
  • F F
    @ mile : se pare ca sunt buni pentru Antena. :)) au reușit câțiva sa își facă o mini-cariera, dar ceea ce spui nu contează. The Voice de peste Ocean se afla în aceeași poziție, dar continua sa spargă audientele de doua ori pe an.
  • mile mile
    cam nimeni nu a ajuns sa fie vocea romaniei, au ramas necunoscuti castigatorii, emiaiunea nu are putere dea face vedete, au demonstrat acest lucru , in afara de premii, nu castiga nimic concurentii , slab

Trimite un comentariu

sus