Skip to main content

Un PR de la Antena 1 se alătură agenţiei Fabrica de PR

 
Un PR de la Antena 1 se alătură agenţiei Fabrica de PR

Adela Marinescu, care a fost până recent parte a echipei de PR de la Antena 1, s-a alăturat agenţiei Fabrica de PR, fondată de Camelia Cavadia şi Alina Sin, care au venit tot de la PR-ul Antenei Group.

Publicitate

Adela Marinescu: „Cândva, nu cu foarte mult timp în urmă, mi s-a pus o întrebare. Simplă în aparenţă. Care sunt cele mai importante trei aspecte care îmi plac şi mai ales în care mă regăsesc, din meseria de PR? Mi-au venit în minte proiecte, concepte, evenimente şi multe experienţe trăite în televiziune. Dar am realizat că, dincolo de toate acestea, de fiecare dată a fost, este şi va fi vorba despre o legătură creată cu persoana din faţa mea.

Pentru mine PR-ul înseamnă în primul rând să ascult poveşti şi experienţe de viaţă, să mă las inspirată de ceea ce descopăr şi apoi... să scriu despre asta. Şi atunci am ştiut că acesta este cel mai firesc şi personal mod de a defini un domeniu în care eu cred că oamenii sunt cei mai importanţi. Cei cu care lucrezi, dar mai ales cei alături de care creezi. Aşa că, la fel de firesc mi se pare să fiu alături de Alina şi de Cami în acest nou capitol din istoria noastră comună, care ne-a oferit multe şi neaşteptate ocazii de redescoperire profesională, dar şi personală, împreună. Cu siguranţă, ele se vor transforma în la fel de multe poveşti frumoase la Fabrica de PR”.

Carte de vizită

A lucrat în 1999 ca reporter la Mediafax şi din 1999 până în 2000 ca asistent de emisie la emisiunea ”Bună dimineaţa, ProTv e al tău!”, la ProTV. Din 2001 până în 2008 a fost copywriter şi PR Officer la Acasa TV, iar din 2008 până în 2014, PR Manager la ProTV International, ProFM, Music FM şi MTV. Din noiembrie 2016 până în august 2017 a ocupat funcţia de Senior PR la Antena 1.

A absolvit în 2002 cursurile Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universităţii Media, iar în 2015 pe cele ale Facultăţii de Psihologie, la Universitatea Titu Maiorescu.

În 2015 şi 2016 a participat la Conferinţa internaţională ”Education and Creativity for a Knowledge Based Society”, organizată de Universitatea Titu Maiorescu împreună cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, cu articolele ”Analysis of the Psychosomatics Manifestations of Organizational Stress” şi ”Psychotraumatic Factors at Work: Working Environment, Unemplyment and Mobbing”, coordonate de conf.univ. dr. Petru Craiovan.

Din 2017 a devenit psihoterapeut în supervizare, având formare în Hipnoză Clinică, Relaxare şi Terapie Ericksoniană.

Citeşte şi:

Firma fostelor PR din Antena 1 comunică pentru o platformă de artişti şi influenceri. Inna, Delia, Carla’s Dreams , Bendeac şi BRomania, printre ei

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus