Skip to main content

Firma fostelor PR din Antena 1 comunică pentru o platformă de artişti şi influenceri. Inna, Delia, Carla’s Dreams , Bendeac şi BRomania, printre ei

 
Firma fostelor PR din Antena 1 comunică pentru o platformă de artişti şi influenceri. Inna, Delia, Carla’s Dreams , Bendeac şi BRomania, printre ei

PRIMUL CLIENT. Fabrica de PR, firma lansată de Camelia Cavadia şi Alina Sin (foste PR la Antena 1) anunţă primul client. Este vorba de Global, platformă de artişti, producători muzicali şi influenceri, dezvoltată de Global Records.

Publicitate

Printre aceştia: Antonia, Carla’s Dreams, Delia, Mihai Bendeac, BRomania şi Ilie’s Vlog.


Fabrica de PR:

“Cu peste 70 de artişti, producători muzicali şi online influencers, Global este în acest moment cel mai important jucător de pe piaţa de entertainment, cumulând servicii de records label, talent management, booking & events, publishing, producţie şi organizare de evenimente, influencers management”.

“După succesul uluitor înregistrat de INNA, cel mai cunoscut artist roman pe plan internaţional, care în acest moment are 12 milioane de fani pe Facebook, 3 milioane de subscriberi pe Youtube, aproape 2 milioane de followerşi pe Instagram şi un total de aproape 2 miliarde de vizualizări pe Youtube, Global a dezvoltat sub umbrela sa cei mai de succes artişti şi influenceri ai momentului, printre care: Antonia, Carla’s Dreams, Delia, The Motans, Nicoleta Nuca, Vanotek, Alina Ceuşan, Carmen Grebenişan, Laura Muşuroaea, Laura Giurcanu, BRomania, Gina Pistol, Like One, Mihai Bendeac, Selly, Cristi Munteanu, Vlad Munteanu, Ilie’s Vlogs etc.”

Cifrele cumulate ale artiştilor şi influencerilor Global Records:

•34 milioane fani pe Facebook
•13 milioane followersi pe Instagram
•3,5 miliarde de view-uri pe Youtube
•14 milioane subscriberi Youtube
•1 miliard view-uri pe Facebook


Fabrica de PR a fost lansată de Camelia Cavadia (fost PR Manager Antena 1, anterior PR Pro TV) şi de Alina Sin (Senior PR Antena 1, de asemenea ex Pro TV).

Global Records este fondată de Ştefan Lucian Gitita (cel care a lansat-o pe INNA) şi de către INNA, iar ulterior, datorită dezvoltării companiei pe mai multe divizii, a intrat în parteneriat şi Răzvan Munteanu (Soţul Deliei).

Cele două au plecat în urmă cu câteva săptămâni de la Antena 1, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • canarus canarus
    Cand vom castiga Eurovisionul? Asta-i intrebarea. In anii 2000 toata Europa credea ca Malta sau Islanda vor castiga, ca e randul lor...bla bla bla.
    Acum, in 2017/2018 chiar se spune ca este randul Bulgariei si/sau Romaniei.
    In ultimii 2 ani Bulgaria a fost in fata noastra, dar si Romania este in carti. Suntem o tara de la care se asteapta o victorie in curand, dupa multi ani de rezultate bune. Suntem prosti daca nu luam in serios Eurovisionul.
  • Iuli Iuli
    Delia este acum la Global Records? A renuntat la Cat Music in favoarea sotului?
  • Andi Andi
    Mama, dar aveți șpârle bune de tot cu aceste fete, de le promovați cum respiră.

Trimite un comentariu

sus