Skip to main content

VIDEO. Ce culori vor avea Pro 2, actualul Acasă, Pro X - Sport.ro şi Pro Gold - Acasă Gold. Teaserele sunt deja pe Pro TV

 
VIDEO. Ce culori vor avea Pro 2, actualul Acasă, Pro X - Sport.ro şi Pro Gold - Acasă Gold. Teaserele sunt deja pe Pro TV

Pro TV se pregăteşte de cea mai importantă schimbare grafică din istoria grupului media. Posturile grupului au început de ieri să difuzeze noile teasere ce anunţă modificările. Clipurile sunt derulate cu mesajul „Un nume. O viziune. În curând”

Publicitate

Este vorba de Pro TV, care va avea din toamnă o siglă nouă. Acasă va fi Pro 2, Acasă Gold devine Pro Gold, iar Sport.ro se transformă în Pro X.

Principalele schimbări:

  • Pro TV intră cu o nouă siglă. Din teaserul de pe post, culoare predominantă va fi un albastru puternic, pe care reprezentanţii Pro TV o numesc „Clear blue”
  • Acasă TV devine Pro 2. Culoarea de post, care a fost dominată de galben şi portocaliu, va fi ciclam, pe care reprezentanţii Pro TV o numesc „Folly”
  • Acasă Gold, care se va numi Pro Gold, va avea o grafică dominată de auriu, supranumită „Golden rod”
  • Pro Cinema, care avea o grilă dominată de culorile albastru şi roşu, va trece la mov aprins, supranumită „Patriarch”
  • Sport.ro, care avea verde deschis, va fi dominat de culorile negru şi galben, supranumite „Fiery yellow and Black”

Reamintim că Paginademedia.ro a anunţat la începutul lunii iulie de schimbările pe care urmează să le facă grupul Pro (detalii, pe Paginademedia.ro, AICI). Compania a înregistrat la OSIM mai multe sigle pentru posturile grupului, după cum a notat bloggerul PaulNistor.ro.

Pe 20 iulie, CNA a aprobat schimbările pe care Pro TV urmează să le facă la nivelul graficii şi denumirii posturilor, după cum paginademedia.ro a relatat AICI.

Noile teasere difuzate pe posturile grupului Pro

Pro TV, predominant Albastru - Muzica de fundal: Gavin DeGraw - Fire

Pro 2 - Ciclam

Pro Gold - Auriu

Pro Cinema - Mov

Pro X este galben cu negru

Teaser PRO X from Jul on Vimeo.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    nu prea conteaza, daca nu faci si programe pe aceste posturi de nisa
  • rares rares
    Ce sa spun,parca culoarea conteaza,nu continutul,dar,alta Marie cu alta palarie,aceleasi paiate,aceleasi reluari,nimic nou sub soare.

Trimite un comentariu

sus