Skip to main content

VIDEO. Ce culori vor avea Pro 2, actualul Acasă, Pro X - Sport.ro şi Pro Gold - Acasă Gold. Teaserele sunt deja pe Pro TV

 
VIDEO. Ce culori vor avea Pro 2, actualul Acasă, Pro X - Sport.ro şi Pro Gold - Acasă Gold. Teaserele sunt deja pe Pro TV

Pro TV se pregăteşte de cea mai importantă schimbare grafică din istoria grupului media. Posturile grupului au început de ieri să difuzeze noile teasere ce anunţă modificările. Clipurile sunt derulate cu mesajul „Un nume. O viziune. În curând”

Publicitate

Este vorba de Pro TV, care va avea din toamnă o siglă nouă. Acasă va fi Pro 2, Acasă Gold devine Pro Gold, iar Sport.ro se transformă în Pro X.

Principalele schimbări:

  • Pro TV intră cu o nouă siglă. Din teaserul de pe post, culoare predominantă va fi un albastru puternic, pe care reprezentanţii Pro TV o numesc „Clear blue”
  • Acasă TV devine Pro 2. Culoarea de post, care a fost dominată de galben şi portocaliu, va fi ciclam, pe care reprezentanţii Pro TV o numesc „Folly”
  • Acasă Gold, care se va numi Pro Gold, va avea o grafică dominată de auriu, supranumită „Golden rod”
  • Pro Cinema, care avea o grilă dominată de culorile albastru şi roşu, va trece la mov aprins, supranumită „Patriarch”
  • Sport.ro, care avea verde deschis, va fi dominat de culorile negru şi galben, supranumite „Fiery yellow and Black”

Reamintim că Paginademedia.ro a anunţat la începutul lunii iulie de schimbările pe care urmează să le facă grupul Pro (detalii, pe Paginademedia.ro, AICI). Compania a înregistrat la OSIM mai multe sigle pentru posturile grupului, după cum a notat bloggerul PaulNistor.ro.

Pe 20 iulie, CNA a aprobat schimbările pe care Pro TV urmează să le facă la nivelul graficii şi denumirii posturilor, după cum paginademedia.ro a relatat AICI.

Noile teasere difuzate pe posturile grupului Pro

Pro TV, predominant Albastru - Muzica de fundal: Gavin DeGraw - Fire

Pro 2 - Ciclam

Pro Gold - Auriu

Pro Cinema - Mov

Pro X este galben cu negru

Teaser PRO X from Jul on Vimeo.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aml aml
    Sa va fie rusine cu filmele voastre numai turci
  • Iooo Iooo
    Eu in locul lor as baga toate canalele in Hd
  • Alessndra Alessndra
    Este bine
  • ss ss
    ULTIMĂ ORA|PRO TV A ANUNȚAT INTR-UN PROMO CA SCHIMBAREA LA FATA A POSTURILOR PRO VA AVEA LOC PE 28 AUGUST.
  • Iuli Iuli
    dar m tv unde e ? nu face parte din acest trust ?
  • Ana Ana
    Relativ la PRO-X, probabil ca Antena Group isi da doua palme.
    Pentru ca Pro se aseaza mai bine, preluand si golul de nisa - inclusiv culorile - lasate de demersul esuat (?managerial), al fostului GSPTV:
    https://crizze.wordpress.com/2012/12/22/gsptv-repositions-as-the-male-targeted-channel/
  • cristi cristi
    Cu Pro "*** de canal de muzica" ce se intampla? MTV Romania ramane tot in curtea protv si se chinuie sa existe desi nu mai e preluat de nimeni?
  • John John
    Urmatorul articol o sa fie despre aceleasi sigle, dar fara dreptunghiul colorat. Macar sa mai existe diversitate in informatie ... si sa tina interesul viu. Apple cred ca asteapta schimbarea siglelor PRO-TV-urilor ca sa isi poata lansa produsele in toamna asta. Putintica rabdare, Apple ... de unde atata graba?
  • Afi Afi
    ss: Probabil că nu. Pro TV are deja un dreptunghi în siglă care nu apare în varianta din colț.
  • Telespectator Telespectator
    1.Culorile de la Pro X aduc aminte de GSP TV. Sa vedem daca va avea si aceeasi soarta....
    2. Va fi si o schimbare de continut sau numai a pachetului grafic? Ca daca este vorba numai de grafica...mai bine le lasa asa.
  • ss ss
    Pe tv logo-urile vot fi cu tot cu dreptunghiul acela colorat?
    Plus:intrați pe paginile de facebook ale pro tv,pro cinema,acasa ca au deja pozele schimbate(nu cu noua sigla,doar cu un cerc),coperta cu anuntul schimbarii si teaserele fixate
  • Andreicut Andreicut
    Daca in afara de schimbarea de look vor avea loc si schimbari in modul de prezentare a informatiilor, ar fi intr-adevar ceva.
    Dar daca inaintea unui meci transmis pe unul dintre posturile Pro nu vom mai auzi timp de o saptamana intreaga: "transmis la protv"- "transmis la protv"- "transmis la protv"- "transmis la protv"- "transmis la protv"- "transmis la protv"- "transmis la protv"... va fi aceeasi Marie cu alta palarie.
    De cand sunt condusi de un lituanian, trustul e capabil sa ne faca doar idioti, codasi in clasamentele meritelor si fruntasi in cele ale rusinii! Chiar asa sa fie?
    Dar ...cainii latra, ursul trece!
  • an an
    mile, are si el dreptate odata...hai cu Pro 2 cu seriale romanesti, cu noi generatii Pro, cu Povestiri si restul de chestii care erau ... ce sa ne facem cu reluari ... ProCinema ar trebuie sa fie de talia cel putin a Digi Film, ca sa poata avea o fata... Pro X ce sa mai zic, pe Sport.ro desene animate ... doar ProTV e de top, dar de cand cu vara nu prea mai m-am uitat nici acolo... sper sa revina in forta!
  • Iuli Iuli
    Daca ramanea vechiul font in numele PRO, era perfect! Asa pare un logo de amatori, gen logo-ul actual Acasa Tv vs. fostul logo
  • fan x fan x
    eu doresc procinema in hd si sa mai puna pauza la serialul Las Fierbinti ca desi e frumos m-am suprasaturat de el.

Trimite un comentariu

sus