Skip to main content

VIDEO. Toamna aceasta Antena 1 nu mai este „Mereu aproape”. Postul are un nou slogan și promo-uri noi

 
VIDEO. Toamna aceasta Antena 1 nu mai este „Mereu aproape”. Postul are un nou slogan și promo-uri noi

Nu mai sunt MEREU APROAPE. În pragul lansării grilei de toamnă, Antena 1 vine cu noile promo-uri de post ce promovează un nou slogan: „Mereu cu tine”. Postul intră cu noua identitate grafică din 28 august, ziua ce marchează debutul grilei ce va avea emisiuni precum The Wall, Chefi la Cuțite și X Factor. 

În noile ID-uri de post, pe lângă vedetele show-urilor, apar și telespectatori. „Telespectatorii devin vedete în noua identitate a stației, fiind protagoniștii noilor execuții alături de cele mai mari staruri Antena 1. Mesajul acestei toamne integrează perfect și zona digitală, simboluri din tot ceea ce înseamnă lumea mobilă și virtuală regăsindu-se în conceptul noii grafici”, anunță reprezentanții Antenei 1. 

Antena 1 a avut sloganul „Mereu aproape” din 1998, o creație a agenției Headvertising. 

Publicitate

Noua grafică a stației a fost dezvoltată de către departamentul de design al Antena Group, concept coordonat artistic de Cristi Mare si Radu Bogdan „Crizze”.

ID-urile de post care marchează mesajul “Mereu cu tine” au fost realizate de echipa de producție Antena Group, coordonată de Ştefan Soare şi Vali Moroianu, regizor Cătălin Bugean, concept dezvoltat de echipa de creație Antena Group, reprezentată de Radu Cimpoesu - Head of Copy, Cristi Mare – Senior Art Director și Radu Bogdan „Crizze” – Head of Design.

Sloganul Mereu Aproape a fost ironizat de Andreea Esca în urmă cu câțiva ani, la Interviurile PaginademediaTV. "Aş picta un om care aleargă spre mare, dar rămâne mereu pe plajă, nu ajunge la mare, e mereu aproape", a răspuns Esca la întrebarea "Cum ar picta un tablou cu tema Antena 1." 

Esca a reluat gluma ieri, când Pro TV a anunțat grila de toamnă, dar și un rebranding al stațiilor tot din 28 august.

Andreea Esca, la evenimentul de lansare a grilei Pro TV: „Mi-am adus aminte de cum erau conferințele de presă, când eram reporter pe politic și mergeam la tot felul de conferințe plictisitoare. Și atunci am zis ca noi să nu fim chiar așa de plictisitori și să vă spun pentru a mia oară că Știrile Pro TV sunt pe locul întâi de zeci de ani, că avem o echipă de profesioniști, că gluma aia despre concurență a rămas aceeași, știți, ei sunt mereu aproape, dar niciodată acolo.

Nu, n-am să vă spun asta ca să vă plictisesc, ci am să vă povestesc câte ceva despre oamenii din redacția Știrilor Pro TV.”

Noile promo-uri de post Antena 1, cu sloganul Mereu cu tine

Promo Antena 1, grila de toamna from Jul on Vimeo

Promo Antena 1, grila de toamna from Jul on Vimeo.

Promo Antena 1, grila de toamna from Jul on Vimeo.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Unii telespectatori (in special cei mai in varsta) nu gusta aceasta adresare la per tu, inspirata din englezescul ''you'', dar care in engleza inseamna atat ''tu'' cat si ''dumneavoastra''.
 • Dupa ce ziua la Pro Tv a inceput cu un meci de box, Daniel Nitoiu i-a pupat in direct pe Dedu si Ramona Paun. Asemenea dovezi de afectiune intr-un studio de stiri mai rar, uite de asta sunt ei mereu numarul 1. :))
 • niste promo-uri rusinoase pt o televiziune care se vrea de top
  parca sunt facute de niste adolescenti amatori

  nu se imbina nimic cu nimic, nici culorile niste fontul textului
 • pai da mile, la comment-uri ce mai face Antena o bruma de audienta si cand e revizie tehnica la Pro. asta daca nu cumva se uita la Kanal.
 • obsedatii si invidiosii comenteaza la stirea antenei, iar la cea despre pro tv nu, normal ca e neinteresant ca post , cica nu se uita dar le place sa discute despre antene , si mai stiu si tot ce se difuzeaza, 90 % din comentatori lauda pro tv , mai ceva ca la antena 3 , chiar nu e nimic interesant la pro tv acum
 • nimeni nu a anuntat ca Antena1 va difuza cotele apelor Dunarii si vom sti cand sa mergem la peste . se va publica cota pentru Zimnicea pe teletext la pagina 335 .
  ProTv nici nu are teletext , lumea de unde se informeaza ??
 • mi-a venit o idee!!! il inscriu pe mile la ''Mireasa Pentru...''. asa are o ocupatie si nu mai auzim de el cateva luni. si daca il accepta vreo mandra poate se mai racoreste, ca prea s-a incins.
  sa stii mile ca m-am controlat de "obsesia protevistilor" si n-o am.
 • @Doru care mile?Ca sunt inmultiti :)))
  mile,ideea ca sunt si "extremisti" de pro tv dar si antena.Prefer sa rămân obiectiv,chiar daca adesea nu se poate si sa fiu intr-o tabără...dar...e cam instabil...
 • Interesant "mile" , despre "obsesia protevistilor"... Dar, din 49 de comentarii (pana acum), 13 sunt scrise de "mile".

Trimite un comentariu