Skip to main content

VIDEO. Toamna aceasta Antena 1 nu mai este „Mereu aproape”. Postul are un nou slogan şi promo-uri noi

 
VIDEO. Toamna aceasta Antena 1 nu mai este „Mereu aproape”. Postul are un nou slogan şi promo-uri noi

Nu mai sunt MEREU APROAPE. În pragul lansării grilei de toamnă, Antena 1 vine cu noile promo-uri de post ce promovează un nou slogan: „Mereu cu tine”. Postul intră cu noua identitate grafică din 28 august, ziua ce marchează debutul grilei ce va avea emisiuni precum The Wall, Chefi la Cuţite şi X Factor.

Publicitate

În noile ID-uri de post, pe lângă vedetele show-urilor, apar şi telespectatori. „Telespectatorii devin vedete în noua identitate a staţiei, fiind protagoniştii noilor execuţii alături de cele mai mari staruri Antena 1. Mesajul acestei toamne integrează perfect şi zona digitală, simboluri din tot ceea ce înseamnă lumea mobilă şi virtuală regăsindu-se în conceptul noii grafici”, anunţă reprezentanţii Antenei 1.

Antena 1 a avut sloganul „Mereu aproape” din 1998, o creaţie a agenţiei Headvertising.

Noua grafică a staţiei a fost dezvoltată de către departamentul de design al Antena Group, concept coordonat artistic de Cristi Mare si Radu Bogdan „Crizze”.

ID-urile de post care marchează mesajul “Mereu cu tine” au fost realizate de echipa de producţie Antena Group, coordonată de Ştefan Soare şi Vali Moroianu, regizor Cătălin Bugean, concept dezvoltat de echipa de creaţie Antena Group, reprezentată de Radu Cimpoesu - Head of Copy, Cristi Mare – Senior Art Director şi Radu Bogdan „Crizze” – Head of Design.

Sloganul Mereu Aproape a fost ironizat de Andreea Esca în urmă cu câţiva ani, la Interviurile PaginademediaTV. "Aş picta un om care aleargă spre mare, dar rămâne mereu pe plajă, nu ajunge la mare, e mereu aproape", a răspuns Esca la întrebarea "Cum ar picta un tablou cu tema Antena 1."

Esca a reluat gluma ieri, când Pro TV a anunţat grila de toamnă, dar şi un rebranding al staţiilor tot din 28 august.

Andreea Esca, la evenimentul de lansare a grilei Pro TV: „Mi-am adus aminte de cum erau conferinţele de presă, când eram reporter pe politic şi mergeam la tot felul de conferinţe plictisitoare. Şi atunci am zis ca noi să nu fim chiar aşa de plictisitori şi să vă spun pentru a mia oară că Ştirile Pro TV sunt pe locul întâi de zeci de ani, că avem o echipă de profesionişti, că gluma aia despre concurenţă a rămas aceeaşi, ştiţi, ei sunt mereu aproape, dar niciodată acolo.

Nu, n-am să vă spun asta ca să vă plictisesc, ci am să vă povestesc câte ceva despre oamenii din redacţia Ştirilor Pro TV.”

Noile promo-uri de post Antena 1, cu sloganul Mereu cu tine

Promo Antena 1, grila de toamna from Jul on Vimeo.

Promo Antena 1, grila de toamna from Jul on Vimeo.

Promo Antena 1, grila de toamna from Jul on Vimeo.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    Caut mireasa. Vreau sa ma insor si sa plec in luna de miere.
  • canarus canarus
    Unii telespectatori (in special cei mai in varsta) nu gusta aceasta adresare la per tu, inspirata din englezescul ''you'', dar care in engleza inseamna atat ''tu'' cat si ''dumneavoastra''.
  • Florin Florin
    Dupa ce ziua la Pro Tv a inceput cu un meci de box, Daniel Nitoiu i-a pupat in direct pe Dedu si Ramona Paun. Asemenea dovezi de afectiune intr-un studio de stiri mai rar, uite de asta sunt ei mereu numarul 1. :))
  • mile mile
    pro tv nu mai are stiri sportive
  • binggle binggle
    niste promo-uri rusinoase pt o televiziune care se vrea de top
    parca sunt facute de niste adolescenti amatori

    nu se imbina nimic cu nimic, nici culorile niste fontul textului
  • Marcel Marcel
    pai da mile, la comment-uri ce mai face Antena o bruma de audienta si cand e revizie tehnica la Pro. asta daca nu cumva se uita la Kanal.
  • mile mile
    obsedatii si invidiosii comenteaza la stirea antenei, iar la cea despre pro tv nu, normal ca e neinteresant ca post , cica nu se uita dar le place sa discute despre antene , si mai stiu si tot ce se difuzeaza, 90 % din comentatori lauda pro tv , mai ceva ca la antena 3 , chiar nu e nimic interesant la pro tv acum
  • mile mile
    nimeni nu a anuntat ca Antena1 va difuza cotele apelor Dunarii si vom sti cand sa mergem la peste . se va publica cota pentru Zimnicea pe teletext la pagina 335 .
    ProTv nici nu are teletext , lumea de unde se informeaza ??
  • Ionut Ionut
    mi-a venit o idee!!! il inscriu pe mile la ''Mireasa Pentru...''. asa are o ocupatie si nu mai auzim de el cateva luni. si daca il accepta vreo mandra poate se mai racoreste, ca prea s-a incins.
    sa stii mile ca m-am controlat de "obsesia protevistilor" si n-o am.
  • mile mile
    doru, si restul protevisti toti, ce intereseaza atat de mult antena , nu
  • ss ss
    @Doru care mile?Ca sunt inmultiti :)))
    mile,ideea ca sunt si "extremisti" de pro tv dar si antena.Prefer sa rămân obiectiv,chiar daca adesea nu se poate si sa fiu intr-o tabără...dar...e cam instabil...
  • Doru Doru
    Interesant "mile" , despre "obsesia protevistilor"... Dar, din 49 de comentarii (pana acum), 13 sunt scrise de "mile".
  • mile mile
    ss, nu nicio cearta , e doar obsesia protevistilor ,stirile despre pro tv nu interes
  • ss ss
    La cata ceartă ii aici,pana luni dimineata ajungem la 100 de comentarii :)
  • mile mile
    mareane , mai bine iti da tie acesti bani , si asa ii lauzi , ce zici

Trimite un comentariu

sus