Skip to main content

VIDEO. Toamna aceasta Antena 1 nu mai este „Mereu aproape”. Postul are un nou slogan şi promo-uri noi

 
VIDEO. Toamna aceasta Antena 1 nu mai este „Mereu aproape”. Postul are un nou slogan şi promo-uri noi

Nu mai sunt MEREU APROAPE. În pragul lansării grilei de toamnă, Antena 1 vine cu noile promo-uri de post ce promovează un nou slogan: „Mereu cu tine”. Postul intră cu noua identitate grafică din 28 august, ziua ce marchează debutul grilei ce va avea emisiuni precum The Wall, Chefi la Cuţite şi X Factor.

Publicitate

În noile ID-uri de post, pe lângă vedetele show-urilor, apar şi telespectatori. „Telespectatorii devin vedete în noua identitate a staţiei, fiind protagoniştii noilor execuţii alături de cele mai mari staruri Antena 1. Mesajul acestei toamne integrează perfect şi zona digitală, simboluri din tot ceea ce înseamnă lumea mobilă şi virtuală regăsindu-se în conceptul noii grafici”, anunţă reprezentanţii Antenei 1.

Antena 1 a avut sloganul „Mereu aproape” din 1998, o creaţie a agenţiei Headvertising.

Noua grafică a staţiei a fost dezvoltată de către departamentul de design al Antena Group, concept coordonat artistic de Cristi Mare si Radu Bogdan „Crizze”.

ID-urile de post care marchează mesajul “Mereu cu tine” au fost realizate de echipa de producţie Antena Group, coordonată de Ştefan Soare şi Vali Moroianu, regizor Cătălin Bugean, concept dezvoltat de echipa de creaţie Antena Group, reprezentată de Radu Cimpoesu - Head of Copy, Cristi Mare – Senior Art Director şi Radu Bogdan „Crizze” – Head of Design.

Sloganul Mereu Aproape a fost ironizat de Andreea Esca în urmă cu câţiva ani, la Interviurile PaginademediaTV. "Aş picta un om care aleargă spre mare, dar rămâne mereu pe plajă, nu ajunge la mare, e mereu aproape", a răspuns Esca la întrebarea "Cum ar picta un tablou cu tema Antena 1."

Esca a reluat gluma ieri, când Pro TV a anunţat grila de toamnă, dar şi un rebranding al staţiilor tot din 28 august.

Andreea Esca, la evenimentul de lansare a grilei Pro TV: „Mi-am adus aminte de cum erau conferinţele de presă, când eram reporter pe politic şi mergeam la tot felul de conferinţe plictisitoare. Şi atunci am zis ca noi să nu fim chiar aşa de plictisitori şi să vă spun pentru a mia oară că Ştirile Pro TV sunt pe locul întâi de zeci de ani, că avem o echipă de profesionişti, că gluma aia despre concurenţă a rămas aceeaşi, ştiţi, ei sunt mereu aproape, dar niciodată acolo.

Nu, n-am să vă spun asta ca să vă plictisesc, ci am să vă povestesc câte ceva despre oamenii din redacţia Ştirilor Pro TV.”

Noile promo-uri de post Antena 1, cu sloganul Mereu cu tine

Promo Antena 1, grila de toamna from Jul on Vimeo.

Promo Antena 1, grila de toamna from Jul on Vimeo.

Promo Antena 1, grila de toamna from Jul on Vimeo.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    vultur, te cheama in redactie pt noi indicatii
  • Vultur Vultur
    Nu inteleg de ce apare "moderat" mesajul meu, pt ca nu a fost, eu fix asa l-am scris ...lol poate din cauza celor 3 puncte sa nu zica cineva ca le scriu urat "masini de copiat Voiculisciene" :))
  • Vultur Vultur
    Csf ...ncsf ,atat si numai atat i-a dus si pe ei capul buahhahahaaaa :))))))) inca mai au de invatzat asta e clar :)
  • marian marian
    Cei de la pro au bagat un cuncurs cine se uita intre 10,30 si 19 ,gasesc cuvantul ,si-l trimit vor primi 25000 ce zici milut nu cumva anunta si antenuta
  • Lucian Lucian
    Vad mereu pe aici oameni care se balacaresc pentru un post sau altul, fara sa-si dea seama (nici cei care sunt fani pro, nici antenistii) ca, de fapt, e foarte bine ca se investeste in programe, grafica, etc. Asta este de fapt castigul telespectatorului, pentru ca are ce sa vada. M-as bucura enorm sa mai existe vreo 2-3 televiziuni generaliste la fel de bogate in programe bune. Cu cat e concurenta mai mare, cu atat programele devin mai bune. Incetati cu balacarelile...nu faceti decat sa va consumati energia degeaba!
  • Andrei Andrei
    Antena 1 va fi permanent wanna be. n-are carisma, personalitate, originalitate. n-a facut nimic inovativ(exlusiv la nivel national), n-are are o '' fata''(persoana, slogan sau emisiune) care sa o caracterizeze, sa o faca unica.
    inca mai au de munca.
  • mile mile
    radu, asa zi, tu te uiti ca e la pro tv , nu neaparat de calitate , sau ai alte optiuni politice , mi se pare penibil sa comentezi antena , cand pro tv face ceva la fel zi ca te deranjeaza politica postului exprimata public si nu ca vrei programe de calitate , dar la antena 1 chiar lipsesc stirile politice , e mai mult reality
  • ffb ffb
    Mă uit fix 2 minute pe lună la programele de la TV. Atunci când din greșală îl dau pe TV.
  • Radu Radu
    Mile, nu am telekom, sunt pe RDS, cat priveste emsiuena lui cabral care a fost pe antena, nu te cotrazic, nu stiam. Dar vezi ca paote aici e problema lor nu stiu sa e vanda, nu stiu sa fie "cachy" pentru publicul sub 30 de ani, activ, care toate ziua e pe drum sau la birou lucrand. DE exemplu stiam ca pe antea era emisiunea aia cu vedete care imita alti artisti, se travestec in femei barbatii si vice-versa.Nu mi s-a parut ceva educativ si nici frumos de privit, in rest nu prea mai stiu emisiuni de la ei petnru ca nu si le promovreaza la fel ca PRO-ul. Nu stiu exact de ceva, dar daca ar fi fix acelasi lucru si pe pro si pe antena as prefera pro-ul, pur si simplu si ca mine sunt multi cred.
  • Iuli Iuli
    Daca Pro are un punct care uneste toate statiile, trebuie si Antena sa fie cu punct, ca sa fie si ea in unire?
  • mile mile
    radu, pt fotbal exista telekom, dar la antena sunt emisiuni care la posturi de nisa nu poti sa vezi, emisiunea lui cabral a fost inainte la antena , iar atunci protevistii spuneau ca sunt intrebari de nimic , iar acum ca e buna , in romania ipocrizia este pe val
  • Radu Radu
    Sunt destul de rudimentare cu ovalul ala in mijloc in care sunt puse imagini "sugestive". Sgur sutn statii locale care au o identitate mai frumoasa. dar na daca a facut pro tv-ul ceva cum sa fie ei mai prejos? Nu am nimic cu Antena, dar nu am ce sa vad pe acest post, din pucntul meu de vedere, prefer pro-ul petnru stiri si cabral, fotbal. cam atat in rest cred ca fiecare are pe telecomanda posturi de nisa si urmareste pentru ca ofera fix ceea ce isi doresc sa vada.
  • Iuli Iuli
    @Stefan, uite ca, copia este mai buna decat originalul. Chefi la cutite a facut ca MasterChef sa dispara din Romania
  • mile mile
    ce de protevisti obsedati, ce mult va intereseaza antena
  • Paul Paul
    @Iuli

    Am vazut faza de la Meteo de la Kanal D. Wow!
    Banuiesc ca nu a fost data si pe post. Dar au pus-o pe YouTube. Bun asa!

Trimite un comentariu

sus