Skip to main content

AUDIENŢE. Zidul n-a ţinut la prima ediţie. Antena 1, debut slab cu noul show The Wall

 
AUDIENŢE. Zidul n-a ţinut la prima ediţie. Antena 1, debut slab cu noul show The Wall

Miercuri 13 cu ghinion pentru Antena 1. Noul game show, The Wall, produs de Mona Segall şi prezentat de Valentin Butnaru, a avut cifre sub media postului la debut. Antena 1 a avut locul doi pe comercial, dar pe trei la oraşe şi la nivel naţional.

Publicitate

Show-ul a avut audienţe la jumătate faţă de Pro TV care a avut pe interval ştirile din sport, meteo şi 40 de minute de Visuri la cheie.

Citeşte şi: FOTO. Pro TV, primul loc în audienţe cu debutul Visuri la cheie. Şi Pe bune?! a reuşit prima poziţie

Paginademedia.ro prezintă cifrele serii de miercuri, pe intervalul primei ediţii The Wall - Marele Zid (20.00 - 21.00):

NAŢIONAL. The Wall - Marele Zid, prezentat de Valentin Butnaru, a pus Antena 1 pe locul trei în audienţe, la egalitate cu Kanal D. Postul a avut o medie de 755.000 de privitori, media pe minut. Amintim că şi Kanal D a lansat miercuri seara un nou serial turcesc, Patria mea eşti tu. Pro TV a fost liderul tronsonului, cu o audienţă cât Antena 1 şi Kanal D la un loc.

URBAN. Şi la oraşe, The Wall s-a dus pe trei, la mică distanţă de Kanal D. Game show-ul Antenei a obţinut o medie de 403.000 de persoane. Şi aici, Pro TV a avut prima poziţie cu cifre duble faţă de Kanal D şi Antena.

COMERCIAL. Publicul cu vârste între 18 şi 49 de ani s-a uitat mai mult pe Pro TV. Postul din Pache Protopopescu a avut o medie de 410.000 de persoane, pe intervalul The Wall. Antena 1 a fost pe doi. Prima TV a intrat pe poziţia a patra, având parţial pe interval debutul unui nou sezon Cronica Cârcotaşilor.

Audienţa posturilor TV miercuri, 13 septembrie, pe intervalul The Wall - Marele zid (20.00 - 21.10), la nivel NAŢIONAL

NATIONAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 1.684.000 9.4 23.6
2 Kanal D 758.000 4.2 10.6
3 Antena 1 755.000 4.2 10.6
4 Antena 3 339.000 1.9 4.8
5 Romania TV 337.000 1.9 4.7
Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV miercuri, 13 septembrie, pe intervalul The Wall - Marele Zid (20.00 - 21.10) în mediul URBAN

URBAN Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 865.000 8.9 23.0
2 Kanal D 411.000 4.2 10.9
3 Antena 1 403.000 4.1 10.7
4 Antena 3 216.000 2.2 5.7
5 Romania TV 192.000 2.0 5.1
Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV miercuri, 13 septembrie, pe intervalul The Wall - Marele Zid (20.00 - 21.10), pe publicul COMERCIAL

COMERCIAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 412.000 9.1 31.4
2 Antena 1 175.000 3.9 13.3
3 Kanal D 118.000 2.6 9.0
4 Prima TV 49.000 1.1 3.7
5 National TV 41.000 0.9 3.1
Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Zizu Zizu
    Pai cea mai mare problema a emisiunii este ca e prezentata la antena1.Daca era la pro tv era lider de audienta la fiexare emisiune.
  • Alexandra Alexandra
    Nici nu are cum sa aiba succes, este o emisiune regizata si se vede si se simte din comportamentul actorilor. Care post tv ofera atatia bani in cadrul unei emisiuni? N are ce face a1 cu banii sau ce... nu mai prostiti poporul cu televizorul ca in alte vremuri!
  • green grass of home green grass of home
    @Stefan : ''mi se pare un pic hazardat sa afirmi ca la tv sunt emisiuni de cultura generala sau ca te poti folosi de vreo emisiune tv pentru a te putea dezvolta in acest sens. 90% dintre emisiunile de pe Discovery, History sau National Geografic sun reality show-uri.''

    Eu ma uit la documentare pe youtube, unul dintre cele mai interesante este ''The story of one'' (a fost si pe History), despre inventarea cifrelor, pana la zilele noastre cand nu mai avem nevoie decat de 1 si 0.
    Trebuie sa stii sa cauti, si imi pare rau, dar nu am gasit carti scrise atat de complex, pentru a egala comentariul si imaginile unui documentar.
  • DORINEL MIHAITA DORINEL MIHAITA
    dragi realizatori de emisiune sau emisiuni MONEDA NATIONALA ESTE --------------LEUL------ nu ronul. Sunteti o adunatura de PROSTI daca continuati cu aceasta greseala.
  • geo geo
    Sper ca nu au filmat mai mult de 10 ediții...că dacă audiențele sunt astea care sunt nu prea se justifică să meargă mai departe cu proiectul. Mai ales că nu prea au ce să schimbe, în afară de insipidul prezentator specializat în citirea prompterului, la știrile matinale.
  • Ianos Ianos
    Servus! Show-ul n-a mers. Pe spectator nu-l intereseaza cand vede ca unul sau una castiga bani, chiar si cu un biloi frumos care coboara pe un zid. Intrebarea pe care mi-as pune-o eu, daca as detine acest post, ar fi: ce fel de oameni sunt cei care iau hotararile privind emisiunile care intra pe TV? Si sa nu fi lucrat o zi in televiziune, nu-ti pui tu simpla intrebare, inainte de a o programa in prime-time trei zile la rand: "ce ne facem daca emisiunea nu merge?" nu o fi oare vorba de mismanagement? mi-e greu sa cred ca sunt intr-atat de neprofesionisti.
  • marian marian
    Doamne ce se enerveaza antenisti , nu este o emisiune de cultura generala este facuta pentru antenisti infrunte cu mile , aceasta producatoare fara pro nu este ,pro a facut-o mare , ,si ne mandrim ca suntem *** , daca asa ne face unii , am dat in pauza sa vad si nu ma incantat deloc , asa le trebuie la trimis pe Dan Negru la pimbare , el mai urla putin . sper ca asa sa se intample si de acum inainte cu tot ce face antenele lui Voiculescu , si cu marea producatoare , ma rog .
  • Swap Swap
    Imi inchipui ca trecerea de la stiri la divertisment nu-i chiar comoda, asta pentru cei care n-au fost multumiti de prestatia prezentatorului si care poate criticau si ca e pus mereu Dan Negru sau aceiasi oameni din Antena la carma emisiunilor noi.
  • ss ss
    Mai bine puneau 20-23 zidul,ca asa făcea clar mai mari audiențe...
    Pentru ora 20-21,sunt chiar bune pt.antena 1 cifrele,chiar daca e incomparabila cu pro tv
  • alex2 alex2
    The Wall mi s-a parut plictisitor. Nu e tocmai de cultura generala, e la nivel de Te Pui Cu Blondele. Adica se pune o intrebare simpla si apoi 10 minute discutii cu un suspans fals. Apoi da drumul la biluta aia, controlata din spate de cat de mult sare la fiecare lovire, asta tot pentru suspans fals, apoi gata.
    Problema e simpla: mult prea multa umplutura pentru cateva intrebari intr-o intreaga ora.
    A doua greseala a fost ca la premiera sa ai un concurent care parea sa aiba o problema fizica. ***.
  • F F
    John, dacă ai vrut sa spui altceva, nu ai reușit. În fine. Poate emisiunea va creste.
  • Stefan Stefan
    mi se pare un pic hazardat sa afirmi ca la tv sunt emisiuni de cultura generala sau ca te poti folosi de vreo emisiune tv pentru a te putea dezvolta in acest sens. 90% dintre emisiunile de pe Discovery, History sau National Geografic sun reality show-uri. In ceea ce priveste emisiunile autohtone denumite "de cultura generala", la genericul acestora, nu am vazut sa apara consultanti in vreun domeniu.
    asa ca la tv ma uit la ce ma plictiseste cel mai putin sau ce imi place cel mai mult. nimeni nu are dreptul sa acuze pe cineva pentru emisiunile la care se uita. ca emisiunile sunt de bun gust sau de o calitate indoielnica, ca ofera premii mai mari sau mai mici. tine de parerea fiecaruia. pot doar afirma ca m-am uitat la o emisiune si nu la alta doar fiindca una mi-a placut nu fiindca alta era proasta.
    si de unde faza cu "taranul"? adica sunt considerat incult daca provin din mediul rural sau ma uit la ceva despre Viata la Tara(Duiliu Zamfirescu
  • John John
    @ F
    Daca asta ai inteles tu din ce am scris eu, nici nu merita sa iti mai raspund
  • F F
    John : altul care învață cultura generala de la tv. :)) the Wall nu a reușit dincolo de Ocean pentru ca este o emisiune de cultura generala, ci pentru ca este un game show. Lor le place de multi ani. Noi abia le descoperim de când cu ce spun romanii. Și tot pe acolo sunt foarte multe show-uri diverse care au succes, de la reality show-uri la emisiuni foarte obscene. Nu da vina pe România ca emisiunea nu a avut succes. E loc pentru toți și toate, dar o televiziune trebuie sa știe si sa promoveze și unde sa bage în grila un astfel de show. Poate nu e o idee prea buna sa îl poziționeze intre acces direct observator și băieți de oraș.
  • mile mile
    emisiunea e prea elitist pentru publicul anten 1,eu m-am utttat fortat caasai ordinu de la stapanu meu don professor, dar pentru a face pe vitor audienta mai mare ar trebui inlocuit sond tracul cu manele, casa imi faca placer sa ma uit la emisiune, si prprezentatoru asta amarat, ar trebui inlocuit cu-o vedeta de mare valoare, asa ca mirela vaida, ma tot uit la concurs de cultura generala dar nustiu de ce nu ne spune acolo si cum sa folosim semn de punctuatie, ca sa nu ma mai fac de ras, cand laud realizarile maretului don profesor

Trimite un comentariu

sus