Skip to main content

GMP Advertising are un nou director executiv după plecarea Andreei Nemens

 
GMP Advertising are un nou director executiv după plecarea Andreei Nemens

Schimbare la vârful GMP Advertising. Cristiana Belodan, cu 11 ani de experienţă în publicitate, dintre care cinci în GMP, este începând din septembrie, directorul executiv al agenţiei fondate de Felix Tătaru.

Publicitate

Cristiana va coordona activitatea operaţională a agenţiei, adică departamentele de client service, creaţie, strategie, producţie şi design & branding, în colaborare cu Felix Tătaru, anunţă reprezentanţii agenţiei.

Felix Tătaru, directorul general GMP Advertising şi Preşedintele GMP Group:

“Clienţii ne percep drept una dintre cele mai creative agenţii din piaţă şi pornind de aici, vrem să devenim şi mai buni. Creativitatea este rezultatul unui proces în care starea de spirit contează şi în cei şase ani de când s-a alăturat echipei GMP, Cristiana a stimulat o stare spirit care potenţează creativitatea şi inspiră clienţii şi colegii. Mă bucur să facem acest anunţ chiar de ziua ei. La mulţi ani inspiraţi, Cristiana!”


“Mark Twain spunea ca cele mai importante două zile din viaţa unui om sunt ziua în care s-a născut şi ziua în care a aflat de ce. Mă bucur să fiu parte dintr-o echipa care ştie de ce suntem aici, împreună. Asta e misiunea pe care mi-am asumat-o, împreună cu întreaga echipă: să ridicăm standardele după care ne evaluăm noi înşine”, a spus Cristiana Belodan, director executiv GMP Advertising.

Experienţa Cristianei include lucrul pe conturi precum: Romtelecom, Telekom, Timişoreana, Ciucaş, Arctic, Volkswagen, Omniasig, A&D Pharma (Evital, Revigrip Sinus), Federaţia Română de Fotbal, Coca-Cola, Rompetrol.

Până la finele lunii iunie la conducerea agenţiei s-a aflat Andreea Nemens, care a decis să iasă din publicitate. Nemens a preluat conducerea executivă a GMP în mai 2016, după ce Felix Tătaru a decis să se retragă din această funcţie (detalii, AICI)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus