Skip to main content

GMP Advertising are un nou director executiv după plecarea Andreei Nemens

 
GMP Advertising are un nou director executiv după plecarea Andreei Nemens

Schimbare la vârful GMP Advertising. Cristiana Belodan, cu 11 ani de experiență în publicitate, dintre care cinci în GMP, este începând din septembrie, directorul executiv al agenției fondate de Felix Tătaru. 

Cristiana va coordona activitatea operațională a agenției, adică departamentele de client service, creație, strategie, producție și design & branding, în colaborare cu Felix Tătaru, anunță reprezentanții agenției.

Felix Tătaru, directorul general GMP Advertising și Președintele GMP Group:

“Clienții ne percep drept una dintre cele mai creative agenții din piață și pornind de aici, vrem să devenim și mai buni. Creativitatea este rezultatul unui proces în care starea de spirit contează și în cei șase ani de când s-a alăturat echipei GMP, Cristiana a stimulat o stare spirit care potențează creativitatea și inspiră clienții și colegii. Mă bucur să facem acest anunț chiar de ziua ei. La mulți ani inspirați, Cristiana!”

Publicitate


“Mark Twain spunea ca cele mai importante două zile din viața unui om sunt ziua în care s-a născut și ziua în care a aflat de ce. Mă bucur să fiu parte dintr-o echipa care știe de ce suntem aici, împreună. Asta e misiunea pe care mi-am asumat-o, împreună cu întreaga echipă: să ridicăm standardele după care ne evaluăm noi înșine”, a spus Cristiana Belodan, director executiv GMP Advertising.

Experiența Cristianei include lucrul pe conturi precum: Romtelecom, Telekom, Timișoreana, Ciucaș, Arctic, Volkswagen, Omniasig, A&D Pharma (Evital, Revigrip Sinus), Federația Română de Fotbal, Coca-Cola, Rompetrol.

Până la finele lunii iunie la conducerea agenției s-a aflat Andreea Nemens, care a decis să iasă din publicitate. Nemens a preluat conducerea executivă a GMP în mai 2016, după ce Felix Tătaru a decis să se retragă din această funcție (detalii, AICI)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu