Skip to main content

De două ori Voce și de două ori X Factor, în săptămâna de debut

 
De două ori Voce și de două ori X Factor, în săptămâna de debut

Aglomerație de voci în prima săptămână de toamnă pe TV. Atât Vocea României cât și X Factor vor fi pe TV cu câte două ediții, vineri, 8 septembrie și duminică, 10 septembrie. 

Publicitate

Cele două show-uri, cel de pe Antena 1 și cel de pe Pro TV, încep însă de la ore diferite. 

X Factor va fi difuzat atât vineri cât și duminică, de la ora 20.00. Vocea României este programată, ca și până acum, de la 20.30. 

În ultimii trei ani, Antena 1 și Pro TV au avut diverse strategii de programare a celor două show-uri. 

2016. A fost primul din ultimii trei ani când show-urile au început chiar în aceeași zi, pe 8 septembrie. Modelul cu Vocea României și vineri și duminică, în prima săptămână, a fost folosit de Pro TV și anul trecut. La ediția de duminică, Antena 1 a pus atunci la bătaie un film cu Jason Statham (audiențele de atunci, pe Paginademedia). 

2015. Antena trage X-Factor o zi mai devreme. Pro contraatacă cu Las Fierbinți
Debutul la bătaie directă a fost în plan și în 2015. X Factor și Vocea erau programate vineri, 18 septembrie. Antena 1 s-a răzgândit însă cu doar câteva zile înainte de debutul anunţat: a pus showu-l cu o zi mai devreme, pe 17 septembrie.
Mișcarea Antenei 1 a atras o modificare şi în grila Pro TV. Canalul din Pache Protopopescu a renunţat la filmul pe care îl avea programat și a scos la înaintare, la luptă cu X-Factor, primul episod al noii serii Las Fierbinți, care trebuia să înceapă o săptămână mai târziu, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.
În lupta X-Factor-Las Fierbinți, show-ul de pe Antena 1 a fost depășită de serialul de comedie. 
2014. Pro TV, schimbare în ultima săptămână: Vocea de marți
Dacă în anul trecut Antena 1 s-a răzgândit, în 2014 Pro TV a fost cel care a mutat ziua stabilită inițial. În septembrie 2014, cu o săptămână înainte de lansare, Pro TV a schimbat ziua primei ediții a show-ului Vocea României. În loc să înceapă vineri, 19 septembrie, așa cum fusese anunţat şi promovat iniţial, show-ul muzical a debutat marți, 16 septembrie de la 20.30, „cu un episod surpriză în exclusivitate”, după cum a anunțat postul de televiziune atunci.
Această decizie a marcat o premieră. A fost pentru prima dată când postul a făcut o astfel de schimbare pe ultima sută de metri, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Nu chiar la fel in 2017.
  A1 începe mai repede cu 30 minute fara de pro tv,dar cui ii pasa de detalii practic minore?
  Important e ca incep ambele vineri si seara.Cel putin pentru mine.Pentru altii...
 • ma uit la x factor , poate pun ochi pe-o gajica, sant cam trist cu viata depostac, caut o fata ca-s ma insor , pacat ca sa incis mireasa pentru fiul meu ca masi fii inscris , fata trebuie sa fie fara prea cu multa scoala , casa nu ma simnt inferior, toate fetele iubitoare de antena si fara prea mult scoala sa apeleze la mine
 • Între timp Kanal D a fost iar pe 2 pe comercial. :))

  Cat despre mile i ăștia, paginademedia e de vina. Bănuiesc ca vor comentarii cu orice preț.
 • pacat ca a ramas chirila. serios, la voce, in afara de smiley, concurentii nu au viitor cu nici unul dintre jurati. nu le pot oferi nimic pe termen lung. bine....la fel si la x...trebuia niste producatori in juriu sa ii motiveze pe cantaciosi pe termen lung.
 • ceocul mic , postaci protvistii , anul asta , xfactorr va rupe audientele , doar e difuzat de anten 1 cel mai urmarit post din galacse si din intreg universu , pensionari si tarani se uita la emisiunle protv , iar la antenna 1 se uit tineri si educati asa ca mine
 • am uitat sa precez ca pentru mine doar xfactor conteaza, aici ma rad de cei fara voce care se prostesc, mai vin manelistii care stie sa faca show , la voce e tare plictisitor sa aud doar voci bune , xfactor e emisiune pentru tinerii si educatii asa ca mine
 • antena a spus acest lucru acum o saptamana , acum cand vine si pro la fel anuntati, de ce nu ati spus mai de mult , imediat cum au venit note de la pr va grabiti sa ne spuneti , asa jurnalism mai rar

Trimite un comentariu