Skip to main content

Pe ultima sută de metri. Pro TV schimbă ziua de lansare a show-ului Vocea României

 
Pe ultima sută de metri. Pro TV schimbă ziua de lansare a show-ului Vocea României
Vocea Romaniei

Vocea Romaniei

Publicitate

PREMIERĂ. Cu o săptămână înainte de lansare, Pro TV schimbă ziua primei ediții a show-ului Vocea României. Astfel, în loc să înceapă vineri, 19 septembrie, așa cum a fost anunțat și promovat, Vocea României va debuta marți, 16 septembrie de la 20.30, „cu un episod surpriză în exclusivitate”, anunță postul de televiziune. Este pentru prima dată când postul face o astfel de schimbare pe ultima sută de metri.

Vocea României va intra marțea viitoare când ar fi trebuit să fie difuzată cea de-a doua ediție al show-ului MasterChef.

Cea de-a doua ediție a emisiune va fi difuzată vineri, 19 septembrie, când va începe și X Factor la Antena 1.

Doar în această săptămână se vor difuza primele două episoade Vocea României, urmând ca din 26 septembrie să revină la programul ințial, adică vinerea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • le-a dat pro-ul mumu si de data asta..e superlogica faza cu episodul 'pilot' , deja vineri toata lumea e pe pro :))
 • Nu te enerva, ca nu e pe banii tai. Nu e o chestie de frica sin partea niciunei statii... si ProTV si Antena1 stiau de mult in ce zi or sa difuzeze ambele Vocea contra XFactor. Si acum tot in concurenta directa au ramas. ProTV doar difuzeaza un serial special sulimentar, in avans. Te crizezi inutil.
 • Inca o chestie.Cita ipocrizie din partea prostevistilor postaci.Daca Antena 1 facea asa era prapad(le e frica etc) dar cum prosteve a facuto prima e super k?Nu-i asa ?Postacii lu'Peste.
 • pentru autori, nu vi se pare ca lipseste acordul ?
  "Vocea României va intra marțea viitoare când ar fi trebuit să fie difuzat cea de-a doua ediție al show-ului MasterChef."
 • a, stiu ca emisiunea o sa se continue vineri asa cum a fost anuntat. dar ma gandesc ca au vrut un inceput de sezon fara concurenta ca sa prinda publicul gustul noii versiuni a vocii.
  sau poate au decis sa inceapa etapele live cu o saptamana mai devreme asa ca trebuia ca una din saptamanile de difuzare sa aiba doua episoade in loc de unul.
 • super tare ca incepe mai devreme, dar totusi: WTF, Pro TV?
  este cel mai mare bitch move pe care l-a facut pro tv vreodata fata de concurenta :))
  Am fost in sala la auditiile pe nevazute si sunt ferm convins ca nu era cazul sa le fie frica de X Factor si Suleyman.
  Ar mai trebui ca antena sa puna si ea X Factor marti si as muri de ras =))

Trimite un comentariu