Skip to main content

De două ori Voce şi de două ori X Factor, în săptămâna de debut

 
De două ori Voce şi de două ori X Factor, în săptămâna de debut

Aglomeraţie de voci în prima săptămână de toamnă pe TV. Atât Vocea României cât şi X Factor vor fi pe TV cu câte două ediţii, vineri, 8 septembrie şi duminică, 10 septembrie.

Publicitate

Cele două show-uri, cel de pe Antena 1 şi cel de pe Pro TV, încep însă de la ore diferite.

X Factor va fi difuzat atât vineri cât şi duminică, de la ora 20.00. Vocea României este programată, ca şi până acum, de la 20.30.

În ultimii trei ani, Antena 1 şi Pro TV au avut diverse strategii de programare a celor două show-uri.

2016. A fost primul din ultimii trei ani când show-urile au început chiar în aceeaşi zi, pe 8 septembrie. Modelul cu Vocea României şi vineri şi duminică, în prima săptămână, a fost folosit de Pro TV şi anul trecut. La ediţia de duminică, Antena 1 a pus atunci la bătaie un film cu Jason Statham (audienţele de atunci, pe Paginademedia).

2015. Antena trage X-Factor o zi mai devreme. Pro contraatacă cu Las Fierbinţi
Debutul la bătaie directă a fost în plan şi în 2015. X Factor şi Vocea erau programate vineri, 18 septembrie. Antena 1 s-a răzgândit însă cu doar câteva zile înainte de debutul anunţat: a pus showu-l cu o zi mai devreme, pe 17 septembrie.
Mişcarea Antenei 1 a atras o modificare şi în grila Pro TV. Canalul din Pache Protopopescu a renunţat la filmul pe care îl avea programat şi a scos la înaintare, la luptă cu X-Factor, primul episod al noii serii Las Fierbinţi, care trebuia să înceapă o săptămână mai târziu, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.
În lupta X-Factor-Las Fierbinţi, show-ul de pe Antena 1 a fost depăşită de serialul de comedie.
2014. Pro TV, schimbare în ultima săptămână: Vocea de marţi
Dacă în anul trecut Antena 1 s-a răzgândit, în 2014 Pro TV a fost cel care a mutat ziua stabilită iniţial. În septembrie 2014, cu o săptămână înainte de lansare, Pro TV a schimbat ziua primei ediţii a show-ului Vocea României. În loc să înceapă vineri, 19 septembrie, aşa cum fusese anunţat şi promovat iniţial, show-ul muzical a debutat marţi, 16 septembrie de la 20.30, „cu un episod surpriză în exclusivitate”, după cum a anunţat postul de televiziune atunci.
Această decizie a marcat o premieră. A fost pentru prima dată când postul a făcut o astfel de schimbare pe ultima sută de metri, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vai de capul vostru Vai de capul vostru
    Au inceput sa-mi placa sa citesc comentarii pe acest site. E minunat sa vezi sclavi in actiune. :)))
  • mile mile
    antena organizeaza concerte duminica pt lansarea grilei , x factor se amana
  • ss ss
    Nu chiar la fel in 2017.
    A1 începe mai repede cu 30 minute fara de pro tv,dar cui ii pasa de detalii practic minore?
    Important e ca incep ambele vineri si seara.Cel putin pentru mine.Pentru altii...
  • mile mile
    ma uit la x factor , poate pun ochi pe-o gajica, sant cam trist cu viata depostac, caut o fata ca-s ma insor , pacat ca sa incis mireasa pentru fiul meu ca masi fii inscris , fata trebuie sa fie fara prea cu multa scoala , casa nu ma simnt inferior, toate fetele iubitoare de antena si fara prea mult scoala sa apeleze la mine
  • mile mile
    f, iar tu te uiti la kanal , vai de noi
  • F F
    Între timp Kanal D a fost iar pe 2 pe comercial. :))

    Cat despre mile i ăștia, paginademedia e de vina. Bănuiesc ca vor comentarii cu orice preț.
  • 1q 1q
    pacat ca a ramas chirila. serios, la voce, in afara de smiley, concurentii nu au viitor cu nici unul dintre jurati. nu le pot oferi nimic pe termen lung. bine....la fel si la x...trebuia niste producatori in juriu sa ii motiveze pe cantaciosi pe termen lung.
  • mile mile
    ceocul mic , postaci protvistii , anul asta , xfactorr va rupe audientele , doar e difuzat de anten 1 cel mai urmarit post din galacse si din intreg universu , pensionari si tarani se uita la emisiunle protv , iar la antenna 1 se uit tineri si educati asa ca mine
  • mile mile
    fake mile , ciocu mic
  • mile mile
    am uitat sa precez ca pentru mine doar xfactor conteaza, aici ma rad de cei fara voce care se prostesc, mai vin manelistii care stie sa faca show , la voce e tare plictisitor sa aud doar voci bune , xfactor e emisiune pentru tinerii si educatii asa ca mine
  • mile mile
    antena a spus acest lucru acum o saptamana , acum cand vine si pro la fel anuntati, de ce nu ati spus mai de mult , imediat cum au venit note de la pr va grabiti sa ne spuneti , asa jurnalism mai rar

Trimite un comentariu

sus