Skip to main content

Mişu Predescu se întoarce în Pro TV. Va fi şeful producţiilor, în locul Adelei Harnagea

 
Mişu Predescu se întoarce în Pro TV. Va fi şeful producţiilor, în locul Adelei Harnagea

Mişu Predescu se întoarce în Pro TV. Din octombrie, el va fi Head of Production, în locul Adelei Harnagea.

Publicitate

În trecut, Mişu Predescu a mai lucrat în Pro TV, coordonând, de fapt, întreaga producţie a posturilor CME. În ultimii ani, a lucrat, printre altele la Ringier (unde a coordonat producţia video. A produs pentru postul Discovery un documentar despre tragedia din Colectiv.

Adela Harnagea şi Mişu Predescu vor lucra împreună până la sfârşitul acestui an, anunţă postul de televiziune.

Anunţul Pro TV:

Începând cu 11 octombrie, Mişu Predescu se va alătura echipei PRO şi va coordona toate producţiile PRO TV, în funcţia de director de productie (Head of Production). Cu o experienţă de peste 25 de ani în productia de televiziune si cinema, Mişu a lucrat atât în televiziuni din România, inclusiv la PRO TV, cât şi la Nova TV (Cehia) şi ca Head of Production Services la Central European Media Ent. (CME).

Adela Harnagea şi Mişu Predescu vor lucra împreună până la sfârşitul acestui an, astfel încât tranziţia să fie una uşoară şi firească pentru întreaga echipă de producţie PRO TV. “Imi pare bine că mă întorc în PRO TV, liderul de piaţă în România. Îmi propun ca prin programele pe care le vom produce să întărim această poziţie şi să fim şi pe viitor televiziunea numărul 1 a românilor”, a declarat Misu Predescu.

“Sunt foarte mulţumită de rezultatele pe care le-am atins împreună cu echipa de producţie în ultimii ani. Am dezvoltat o echipă puternica, cu nişte profesionişti extrem de creativi, care se susţin şi se completează unii pe ceilalti. Împreună am reuşit să obţinem rezultate extraordinare, ca de exemplu: Românii au talent - sezonul cu cea mai mare cotă de piaţă de la lansarea show-ului, Vocea României - lansarea cu cea mai mare cotă de piaţă din istoria show-ului (38.6 %), dar şi dezvoltarea Vorbeşte lumea pe un interval orar în care nu existau emisiuni de divertisment si care în scurt timp a câştigat poziţia de lider de audienta în slotul de difuzare. Sunt fericită că, împreună cu echipa, am produs formate noi, printre care se numără Fort Boyard şi Pe bune?!.”, a spus Adela Harnagea.

În calitate de Head of Production PRO TV, Mişu Predescu va coordona şi superviza fiecare dintre producţiile postului, unele dintre cele mai consacrate show-uri din România, dar şi formate noi, care urmează să fie prezentate telespectatorilor, printre care se află Ce spun românii, Fort Boyard, La Măruţă, Pe bune?!, Românii au talent, Visuri la cheie, Vocea României sau Vorbeşte lumea.

Carte de vizită Mişu Predescu:

  • Născut în 1963, absolvent de Politehnică, fiind la bază inginer de transporturi.
  • În 1990 devine reporter şi apoi reporter special pentru TVR, departamentul Ştiri.
  • În 1995 ajunge la ProTV, producător general al ştirilor. Se ocupă de evenimente speciale: live show-urile de 1 Decembrie din perioada 1996-2004, "Un american la Bucureşti" (vizita lui Bill Clinton din 1997), "Un american la Bucureşti 2" (vizita lui George Bush Jr din 2004), PRO NATO 1997, Eclipsa 1999, Anul Nou 2000, Mineriada din 1998, Inundaţiile din perioada 1996-1998.
  • Până în 2001 este redactor-şef al ştirilor, în echipă cu Sergiu Toader.
  • În 2001-2005 este producător general la Mediapro Internaţional poziţie din care acoperă evenimente precum: Alegerile locale din 1996 şi din 2000, "Eu cu cine votez" 1996, "Eu vreau să fiu preşedinte" 1996 şi 2000, "Vara ispitelor" - reality show 2001. Produce "Bucătăria lui Radu", cu Radu Anton Roman, din 1997 şi până în 2005, când acesta s-a stins din viaţă.
  • În 2006 merge în Cehia, unde conduce, până în 2012, compania Media Pro Pictures de acolo. Totodată, este şeful Mediafax Cehia, agenţie de ştiri construită pe modelul celei de la Bucureşti, lansată la începutul lui 2008. La doar doi ani de la înfiinţare, la începutul anului 2010, Adrian Sârbu a vândut agenţia de presă din Cehia grupului CME, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Zona de film:

  • În 2002 este manager de locaţii la filmările Boudica (engl: Warrior Queen), produs de Box film UK & BBC, în regia lui Bill Anderson. Apoi este unit production manager/director de producţie la Sex Traffic, film care câştigă 8 premii BAFTA, The Square Circle şi Madhouse.
  • În 2004, ocupă aceeaşi poziţie la producţiile An American Haunting, Space Race (produs de BBC Science).
  • În 2007 este producătorul filmului ceh Roming şi, în perioada imediat următoare, se ocupă de producţia altor filme realizate în Cehia, printre care Don Juans în regia lui Jirí Menzel.
  • Este membru al Academiei Europene de Film.
  • În 2013, Mişu Predescu este co-producătorul filmului Generaţia Y şi producătorul lungmetrajului Un dar pentru tine, ambele aflate în post-producţie şi regizate de Cristina Jacob.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Daca nu ar fi fost profesionist, Sarbu nu l ar fi pus sef peste toata productia CME! Despre ce vorbim, sa fim seriosi
  • johhny bravo johhny bravo
    Omul a platit pentru ce a facut, nu? N-aveti alta treaba decat sa huiduiti? Niste frustrari, pe undeva?
  • Dana Dana
    „Vara ispitelor” - reality show 2001? Este o gluma ?!
    Mona S. & Adela H. au fost in spatele reality show-ului „Vara ispitelor”.
    De la CV lipseste: perioada cu „puscaria” si cum A.Sarbu l-a scos de la mititica.
    Misule, suntem in 2017, fara istericale.
    O poza cat o mie de cuvinte: http://photos1.blogger.com/blogger/7209/2550/1600/IMG_3925.0.jpg
  • Costi Costi
    Altul care a crezut ca e bun si a plecat la mai bine. Nu a reusit pe nicăieri si se intoarce acum șmecher in Protv.
  • Livia Pila Livia Pila
    Frumoasa biografie. Lipsește din ea episodul Tvr din 1993. Afacerea aia cu publicitatea mascata, cu urmărirea ca- n filme, cu Tolcsvai, cu Everac, cu pușcăria. Din cauza acestei istorioare, nu a putut Irina Radu sa il aducă pe Musulica în Tvr.

Trimite un comentariu

sus