Skip to main content

Mișu Predescu se întoarce în Pro TV. Va fi șeful producțiilor, în locul Adelei Harnagea

 
Mișu Predescu se întoarce în Pro TV. Va fi șeful producțiilor, în locul Adelei Harnagea

Mișu Predescu se întoarce în Pro TV. Din octombrie, el va fi Head of Production, în locul Adelei Harnagea.

Publicitate

În trecut, Mișu Predescu a mai lucrat în Pro TV, coordonând, de fapt, întreaga producție a posturilor CME. În ultimii ani, a lucrat, printre altele la Ringier (unde a coordonat producția video. A produs pentru postul Discovery un documentar despre tragedia din Colectiv.

Adela Harnagea și Mișu Predescu vor lucra împreună până la sfârșitul acestui an, anunță postul de televiziune.

Anunțul Pro TV:

Începând cu 11 octombrie, Mișu Predescu se va alătura echipei PRO și va coordona toate producțiile PRO TV, în funcția de director de productie (Head of Production). Cu o experiență de peste 25 de ani în productia de televiziune si cinema, Mișu a lucrat atât în televiziuni din România, inclusiv la PRO TV, cât și la Nova TV (Cehia) și ca Head of Production Services la Central European Media Ent. (CME).

Adela Harnagea și Mișu Predescu vor lucra împreună până la sfârșitul acestui an, astfel încât tranziția să fie una ușoară și firească pentru întreaga echipă de producție PRO TV. “Imi pare bine că mă întorc în PRO TV, liderul de piață în România. Îmi propun ca prin programele pe care le vom produce să întărim această poziție și să fim și pe viitor televiziunea numărul 1 a românilor”, a declarat Misu Predescu.

“Sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le-am atins împreună cu echipa de producție în ultimii ani. Am dezvoltat o echipă puternica, cu niște profesioniști extrem de creativi, care se susțin și se completează unii pe ceilalti. Împreună am reușit să obținem rezultate extraordinare, ca de exemplu: Românii au talent - sezonul cu cea mai mare cotă de piață de la lansarea show-ului, Vocea României - lansarea cu cea mai mare cotă de piață din istoria show-ului (38.6 %), dar și dezvoltarea Vorbește lumea pe un interval orar în care nu existau emisiuni de divertisment si care în scurt timp a câștigat poziția de lider de audienta în slotul de difuzare. Sunt fericită că, împreună cu echipa, am produs formate noi, printre care se numără Fort Boyard și Pe bune?!.”, a spus Adela Harnagea.

În calitate de Head of Production PRO TV, Mișu Predescu va coordona și superviza fiecare dintre producțiile postului, unele dintre cele mai consacrate show-uri din România, dar și formate noi, care urmează să fie prezentate telespectatorilor, printre care se află Ce spun românii, Fort Boyard, La Măruță, Pe bune?!, Românii au talent, Visuri la cheie, Vocea României sau Vorbește lumea.

Carte de vizită Mișu Predescu:

 • Născut în 1963, absolvent de Politehnică, fiind la bază inginer de transporturi.
 • În 1990 devine reporter şi apoi reporter special pentru TVR, departamentul Ştiri.
 • În 1995 ajunge la ProTV, producător general al știrilor. Se ocupă de evenimente speciale: live show-urile de 1 Decembrie din perioada 1996-2004, "Un american la Bucureşti" (vizita lui Bill Clinton din 1997), "Un american la Bucureşti 2" (vizita lui George Bush Jr din 2004), PRO NATO 1997, Eclipsa 1999, Anul Nou 2000, Mineriada din 1998, Inundaţiile din perioada 1996-1998.
 • Până în 2001 este redactor-șef al știrilor, în echipă cu Sergiu Toader.
 • În 2001-2005 este producător general la Mediapro Internaţional poziţie din care acoperă evenimente precum: Alegerile locale din 1996 şi din 2000, "Eu cu cine votez" 1996, "Eu vreau să fiu preşedinte" 1996 şi 2000,  "Vara ispitelor" - reality show 2001. Produce "Bucătăria lui Radu", cu Radu Anton Roman, din 1997 și până în 2005, când acesta s-a stins din viață.
 • În 2006 merge în Cehia, unde conduce, până în 2012, compania Media Pro Pictures de acolo. Totodată, este șeful Mediafax Cehia, agenție de știri construită pe modelul celei de la București, lansată la începutul lui 2008. La doar doi ani de la înființare, la începutul anului 2010, Adrian Sârbu a vândut agenția de presă din Cehia grupului CME, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Zona de film:

 • În 2002 este manager de locaţii la filmările Boudica (engl: Warrior Queen), produs de Box film UK & BBC, în regia lui Bill Anderson. Apoi este unit production manager/director de producţie la Sex Traffic, film care câştigă 8 premii BAFTA, The Square Circle şi Madhouse.
 • În 2004, ocupă aceeaşi poziţie la producţiile An American Haunting, Space Race (produs de BBC Science).
 • În 2007 este producătorul filmului ceh Roming şi, în perioada imediat următoare, se ocupă de producţia altor filme realizate în Cehia, printre care Don Juans în regia lui Jirí Menzel.
 • Este membru al Academiei Europene de Film.
 • În 2013, Mişu Predescu este co-producătorul filmului Generaţia Y şi producătorul lungmetrajului Un dar pentru tine, ambele aflate în post-producţie şi regizate de Cristina Jacob.

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Daca nu ar fi fost profesionist, Sarbu nu l ar fi pus sef peste toata productia CME! Despre ce vorbim, sa fim seriosi
 • „Vara ispitelor” - reality show 2001? Este o gluma ?!
  Mona S. & Adela H. au fost in spatele reality show-ului „Vara ispitelor”.
  De la CV lipseste: perioada cu „puscaria” si cum A.Sarbu l-a scos de la mititica.
  Misule, suntem in 2017, fara istericale.
  O poza cat o mie de cuvinte: http://photos1.blogger.com/blogger/7209/2550/1600/IMG_3925.0.jpg
 • Altul care a crezut ca e bun si a plecat la mai bine. Nu a reusit pe nicăieri si se intoarce acum șmecher in Protv.
 • Frumoasa biografie. Lipsește din ea episodul Tvr din 1993. Afacerea aia cu publicitatea mascata, cu urmărirea ca- n filme, cu Tolcsvai, cu Everac, cu pușcăria. Din cauza acestei istorioare, nu a putut Irina Radu sa il aducă pe Musulica în Tvr.

Trimite un comentariu