Skip to main content

(P) După 13 ani de Antene, a renunțat la TV pentru industria modei. Ce vedete îmbracă? MM Stoica, Cezar Ouatu și Marcel Toader, printre clienți

 
(P) După 13 ani de Antene, a renunțat la TV pentru industria modei. Ce vedete îmbracă? MM Stoica, Cezar Ouatu și Marcel Toader, printre clienți

(P) A renunțat după 13 ani la televiziune și a intrat în lumea modei. După ce a fost, pe rând, operator, editor de montaj și producător la mai multe emisiuni de divertisment în Trustul Intact, Dragoș Săndulache a început să îmbrace bărbați în costume de lux, făcute de el de la zero.

Publicitate

Îi îmbracă, printre alții, pe Mihai Stoica, pe Marcel Toader și pe Cezar Ouatu.

Timp de câteva luni, a îmbrăcat vedete pentru show-urile Acces Direct și XTRA Night Show.

Povestea lui Dragoș Săndulache, în continuare:

Este pasionat de mic de haine. Când era copil petrecea mult timp în atelierul unui vecin și cosea nasturi. Părinții i-au spus că trebuie să învețe carte, așa că viața l-a dus pe un cu totul alt drum.

La 30 de ani și-a dat seama că este făcut pentru a fi designer vestimentar, pentru că prietenii îl sunau zilnic ca să-i ceară sfaturi despre cum trebuie să se îmbrace. A trecut, așadar, de la camera de filmat, trepied și microfon, la mașina de cusut și la foarfecă.

Și-a luat diploma în design vestimentar și croitorie și a lansat un nou stil vestimentar în România, stilul Sprezzatura. Un concept întâlnit printre gentlemanii din italia, la noi încă în fașă. Sprezzatura = eleganță fără efort. Înseamnă ca, în ținuta elegantă cu care ieși pe ușă, să nu se vadă vizitele la croitor sau orele petrecute în magazine, ci să pară că totul ți-a luat doar 10 minute.

Pe cine îmbracă? Lista vedetelor clienți

Cei care se îmbracă de la SPREZZA by Dragoș Săndulache trebuie să îndrăznească atunci când vine vorba de costume. Pentru mulți, stilul poate părea extravagant și trebuie să ai o anumită atitudine pentru ținuta sprezzatura.

Stilul se vede cel mai bine la festivalurile din Italia, Pitti Uomo, de la care Dragoș Săndulache este nelipsit. Organizat de mai multe ori pe an, la Pitti Uomo se întâlnesc grupuri de bărbați și femei, pentru a-și etala ținutele îndrăznețe și speciale.

Dragoș Săndulache a reușit, în mai puțin de două luni, să îmbrace vedete foarte pretențioase precum:

  • Mihai Stoica (FCSB) 
  • Cezar Ouatu
  • Marius Constantinescu (TVR)
  • Marcel Toader
  • Valentin Sanfira (muzică populară)
  • Cornel Galeș
  • Mara Bănică (și iubitul Răzvan)
  • Marius Tiță (campion mondial Kempo)
  • Peter Pop (cântăreț)
  • Didier Nunes (cântăreț)

Fiecare vedetă dintre cele menționate are alt stil, iar acest lucru se vede și în modelele de costume unicat, pe care designerul vestimentar le crează pentru fiecare în parte.

Dragoș Săndulache merge foarte mult pe accesorii bărbătești, pentru o ținută bărbătească desăvârșită. Stilul a prins foarte bine la persoanele publice. Ele au nevoie de strălucire, eleganță și extravaganță. Meme Stoica a fost unul dintre cei cuceriți de acest stil vestimentar. Așa că, după 10 ani în care a fost fidel unui singur brand de haine, va purta un costum bespoke, marca SPREZZA by Dragoș Săndulache.

A făcut însă costume și pentru bărbați cu venituri medii, pentru că ținutele create de el pornesc de la prețuri pe care și le permite orice bărbat care vrea să fie îmbrăcat bine. Strategia de preț a fost una simplă. Atelierul nu se află într-o zonă de lux a Bucureștiului, tocmai pentru a reduce cât mai mult costurile cu afacerea, iar asta se vede în prețul costumului făcut de Dragoș Săndulache, care este cel mai mic de pe piață.

Sloganul designerului este: “Nu trebuie să plătești o avere pentru un costum de lux.” Prețul costumului bărbătesc făcut de Dragoș Săndulache nu include chirii sau bani cu forța de muncă, iar Dragoș spune că asta a fost poate cea mai inteligentă mișcare din afacerea lui cu costume.

A îmbrăcat vedete la Acces Direct și XTRA Night Show

Televiziunea nu-i lipsește prea mult, pentru că acum colaborează cu trustul la care a lucrat, pe partea de vestimentație.

Antena 1 l-a contactat pentru a îmbrăca vedete din cadrul a două emisiuni, timp de câteva luni, în schimbul publicității firmei. Este vorba despre “Acces Direct” și “XTRA Night Show”.

GALERIE FOTO.

Dragoș Săndulache:

"Este o afacere de familie, în care am avut toată susținerea și înțelegerea soției mele, care m-a ajutat să renunț la tot ceea ce făcusem până atunci, ca să încep un curs de croitorie și design vestimentar la Institutul de Modă Salomeia Truță. Nu a fost ușor pentru niciunul, dar acum satisfacția este cu atât mai mare.

La noi la SPREZZA, un costum realizat la comandă este creat de la zero, de tine împreună cu croitorul tău. Ai opțiunea de a alege țesătura, linia costumului, culoarea căptușelii, detalii de stil, culoarea și calitatea nasturilor, personalizarea etichetei sau a oricărui detaliu ce țin de imaginea costumului tău.

Fie că vei dori să-ți faci un costum de mire, casual sau business, vei fi consultat în orice amănunt și vei veni la probe până în momentul în care haina va veni turnată pe tine”.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu