Skip to main content

FOTO. UPC are, din septembrie, o nouă identitate vizuală. Schimbarea va fi la nivel european

 
FOTO. UPC are, din septembrie, o nouă identitate vizuală. Schimbarea va fi la nivel european

Schimbare la UPC. Compania de comunicații are un nou logo dar și un nou slogan „Bucură-te de fiecare moment”. 

Cu o grafică mai simplă, colorată şi modernă, campania de identitate vizuală va fi vizibilă în toate mediile în care compania este prezentă, anunță reprezentanții UPC. 

Publicitate

„Startul este dat de noua campanie TV HAPPY HOME®, care va rula începând din 4 septembrie și va continua cu o prezență puternică în online, cinematografe, outdoor și magazinele UPC”, mai spun aceștia.

Campania de repoziționare a brandului vizează toate țările din Europa Centrală și de Est (CEE) în care compania Liberty este prezentă: România, Polonia, Ungaria, Cehia și Slovacia, construind astfel un brand unitar în întreaga regiune.

„La UPC, inovăm şi investim în permanenţă pentru a-i conecta pe clienții noștri cu cei dragi și a le oferi conținutul preferat. Noua strategie de comunicare și promisiunea pentru clienți consolidează poziția noastră la nivelul pieței, într-o lume în continuă schimbare în care timpul liber este tot mai limitat – prin produsele și serviciile noastre de ultimă generație le asigurăm clienților cea mai bună conexiune de internet, oriunde în casă și cea mai bună experiență de divertisment pentru momente memorabile alături de familie și prieteni. Astfel, prin intermediul promisiunii Happy Home® venim cu o nouă experiență pentru clienții noștri. Schimbarea va fi vizibilă în toate punctele de interacțiune cu UPC, în campaniile de comunicare, digital, retail, customer care și suntem încrezători că ne va aduce mai aproape de clienții noștri.” a declarat Robert Redeleanu, CEO UPC România și UPC Ungaria.

Noul logo UPC

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Eu am crezut ca fuziunea cu vodafon va aduce un plus de calitate. Dar de unde?? Aveti o transmisie tv intermitenta, de mi vine sa reziliez acum contractul, dar nu raspundenti naibii la nr de reclamatii, iar net ul lipseste cu desavarsire. O mizerie de serviciu la care nu vad de ce si au dat mana doua companii. Pe termen lung veti avea doar de pierdut. Piata pute de oferte mai bune si mult mai ieftine. Rusine!!!
  • Buna seara
    Apreciez foarte mult compania UPC,si va intreb de ce nu luati exemplu de la akta,sa creați o rețea virtuală de telefonie mobila,in felul asta as renunta la serviciile celor de la orange.
  • @SS, buna observatia. S-au dus naibii creativii de pe vremuri. Acum orice ingineras deschide un program de grafica si se apuca de facut logo-uri. Altii isi cumpara o camera foto si se cred fotografi. Unii instaleaza un WordPress si se viseaza ziaristi si formatori de opinie. Iar lista poate continua.

Trimite un comentariu