Skip to main content

VIDEO. Arsenoaiei & Mătășel semnează noua campanie Altex „Nicio casă fără laptop”

 
VIDEO. Arsenoaiei & Mătășel semnează noua campanie Altex „Nicio casă fără laptop”

Agenția Arsenoaiei & Mătășel a preluat contul de creație, pe divizia de laptopuri, a retailerului Altex. Agenția semnează primele trei spoturi lansate deja pe TV, sub sloganul „Nicio casă fără laptop”

Campania are trei execuţii TV ce exemplifică situații in care consumatorii folosesc laptopul in fiecare zi: pentru proiecte de freelancing sau pentru dezvoltarea pasiunilor, pentru planificarea călătoriilor sau pentru a transforma temele copiilor in momente de distracție sau de aprofundare a unor teme de cultură generală, anunță reprezentanții agenției de publicitate.

Publicitate

„Ne bucurăm foarte tare ca lucrăm din nou pentru Altex. Este un brand de suflet, un brand autentic românesc de care ne leagă multe povești frumoase.” a declarat Răzvan Mătășel, strateg la agenția Arsenoaiei si Mătășel.

Reamintim că Răzvan Mătășel a lucrat mai mulți ani pe contul Altex, pe vremea când se ocupa de stategie la Leo Burnett. El s-a ocupat inclusiv de campaniile TeleTech tot pentru Altex.  

Nicoleta Ghinea, marketing manager Altex: „Ca lider al pieței de retail eletro-IT, Altex are rolul de a creşte piata. Prin campania “Nicio casă fără laptop”, compania isi propune sa crească categoria laptopurilor, un produs a carui achiziție este mereu pusă in raport cu gadgeturile de tip smartphone si tabletă. Abordarea gândita impreună cu agenția pune foarte bine in evidență beneficiile produsului – proiectele importante se fac pe laptop.”

Din echipa de proiect au făcut parte: Nicoleta Ghinea – Marketing Manager (Altex), Răzvan Mătășel – Partner&Strategy Director (Arsenoaiei si Mătășel) și
Emilian Arsenoaiei – Partener&Creative Director (Arsenoaiei si Mătășel).

Altex - Expediţia

Altex – Arbore Genealogic

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu