Skip to main content

VIDEO. Fashion Days lansează campania de toamnă, centrată pe oameni obișnuiți

 
VIDEO. Fashion Days lansează campania de toamnă, centrată pe oameni obișnuiți

Odată cu ezonul toamnă/iarnă vine și campania magazinului online Fashion Days, de promovare a colecțiilor pentru anotimpul rece. Noua campanie de comunicare 360 este construită în jurul oamenilor obișnuiți și a situațiilor reale, din viața de zi cu zi, anunță reprezentanții Fashion Days.

Spotul publicitar din cadrul campaniei a fost realizat de către departamentul de creație și producție Fashion Days, împreună cu agenția de creație Graffiti BBDO și casa de producție DeFilm Production, fiind filmat de Barna Nemethi, regizor și Alex Gâlmeanu, DOP al producției, care a realizat și pictorialele sezonului, în calitate de fotograf al campaniei.

Publicitate

„Ideea de real people reflectă o abordare cu totul nouă pentru brandul Fashion Days, care își propune să se apropie mai mult de clienții săi prin comunicarea de brand. Conceptul creativ al noii campanii a pornit de la analiza nevoilor și înțelegerea motivelor intrinseci care stau la baza comportamentelor de cumpărare ale clienților și vorbește despre rolul pe care îl au hainele în obținerea succesului, atât în plan profesional, cât și pe plan personal”, mai spun aceștia.

Andrei Chirilă, Chief Marketing Officer Fashion Days:

„Pentru a găsi acele persoane potrivite să ilustreze mesajul noii campanii, timp de o lună, ne-am întâlnit cu peste 100 de oameni, zăriți în cafenele, persoane recomandate de prieteni și chiar colegi. În selecția personajelor din campania de lansare a sezonului toamnă/iarnă, am pus accentul mai mult pe autenticitate și mai puțin pe perfecțiunea jocului actoricesc. Introducând noul concept, real people, ne dorim să arătăm că oricine se poate simți în trend și confortabil, în același timp, nevoie pe care am observat-o analizând mixul de clienți Fashiondays.ro și selecția de produse incluse în comenzile plasate de aceștia. Aducem astfel un argument în plus în sprijinul ideii că ținutele pe care le porți îți conferă mai multă încredere pentru a face față cu succes provocărilor zilnice.”

Despre comportamentul de consum:

„Analizând comportamentul de consum al celor peste 700.000 de clienți care comandă de pe Fashion Days în România, Bulgaria și Ungaria, se remarcă predispoziția spre o viață activă, motiv pentru care, peste 70% din comenzi sunt plasate de pe dispozitivele mobile, direct din aplicația Fashion Days sau din browser.

În topul brandurilor pe care clienții și le doresc și le adăugă în mod frecvent în secţiunea FAVORITE sunt: NEXT, GUESS, Fossil, Desigual, Puma, United Colors of Benetton.

Campania toamnă/iarnă introduce 27 de branduri noi pe Fashiondays.ro, printre care: Bronx, Cheap Monday, Folli Follie, Michael Kors Studio, Minnetonka, Norton, Pippi.

Noua campanie de comunicare Fashion Days va beneficia ajunge în toate cele trei țări în care activează, fiind prezentă pe TV, online, print și activări în social media.

Echipa Fashion Days, care a lucrat la campania de toamnă  

Andrei Chirilă, Chief Marketing Officer
Teodora Șaguna, Head of Brand Marketing & PR
Iulia Sas, Creative Director
Ionela Grigore, Brand Manager
Raluca Monac, Content Marketing Manager
Denna Cojocariu, Copywriter
Anca Giupana, Head of Content Production
Cătălina Ivan, Stylist & Studio Coordinator
Ana Popa, Stylist

Graffiti BBDO 

Titus Dumitrescu, Creative Director
Ioana Mihai, Strategic Planner
Mihai Calotă, Art Director
Vlad Socianu, Art Director
Alex Tocilescu, Copywriter
Oana Preda, Senior Account Manager
Andreea Sandu, Client Service Director

Regizor: Barna Nemethi
Fotograf: Alex Gâlmeanu
Muzica: ‘Sunology’ – The Amsterdams

Casa de producție: DeFilm Production
Producător: Radu Stancu

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu