Skip to main content

VIDEO. Campanie inedită: Morgan Freeman a citit mesajul unei românce despre Untold. Cum a reacţionat aceasta la aflarea veştii

 
VIDEO. Campanie inedită: Morgan Freeman a citit mesajul unei românce despre Untold. Cum a reacţionat aceasta la aflarea veştii

Compania Visa a ansat zilele trecute o campanie inedită în colaborare cu Untold. A ales un mesaj emoţionant postat de o româncă de pe pagina de Facebook a evenimentului, l-a tradus în limba engleză, după care a fost citit de vocea inegalabilă a lui Morgan Freeman.

Publicitate

Povestea, care a circulat intens la noi pe reţelele sociale, nu se opreşte aici. Mai departe, Visa şi agenţia Publicis, cea care a gândit campania, au filmat şi momentul când comentatoarea din România - Carmen - a aflat că actorul american i-a citit mesajul.

Jorg Riommi, Chief Creative Officer Publicis România:

„Suntem mândri că am reuşit să construim acest mic proiect preţios pentru unul dintre cei mai curajoşi clienţi ai noştri. Aduce, într-adevăr, la viaţă noua poziţionare Visa - Oriunde vrei să fii - şi dovedeşte cât de aproape este acest brand de oameni. O idee bună poate transforma ceva imposibil în posibil atunci când există un adevărat teamwork în relaţia client-agenţie.”

Ioana Vieru, Sr. Marketing Specialist & CSR Manager Visa Inc.:

„Acest pitch a fost o oportunitate unică pentru România şi ne bucurăm că am reuşit să dăm glas unei poveşti autentice din Cluj, chiar de la festivalul Untold. Sloganul campaniei noastre pe parcursul festivalului a fost "vara asta emoţiile se trăiesc intens", iar atunci când emoţiile sunt amplificate de o voce inconfundabilă, nu poate ieşi decât o poveste memorabilă! Suntem mândri să facem parte din acestă poveste şi ne dorim ca acesta să fie doar începutul.”

Echipa Publicis: Sebastian Olar – Group Creative Director, Jorg Riommi – Chief Creative Officer, Dan Frînculescu – Executive Creative Director, Ruxandra Drilea – Copywriter, Karla Georgescu – Art Director, Alecsandra Apostolescu – Digital Strategist, Lucian Gavril – Account Director, Gabriel Macovei – Account Manager, Anamaria Filip – Account Executive, Oana Popescu – Digital Account Executive, Andreea Grigorean – PR Officer, Cătălina Popescu – PR Executive.

Echipa Visa: Mădălin Niţiş – Sr. Marketing Communications Manager for România, Croaţia şi Slovenia; Ioana Vieru – Sr. Marketing Specialist & CSR Manager.
Echipa Untold: Edy Chereji – Director de Comunicare şi Marketing; Ioana Chifor – PR Manager.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    Se vede cand se lucreaza cu companii de publicitate adevarate, nu cu GMP-ul lui Felix Tataru sau cu Media Advertising a lui Zoltan Szigeti, astea 2 fiind companii abonate la contracte cu statul sau cu firmele cu mare influenta a statului.

Trimite un comentariu

sus