Skip to main content

Antena 1 a achiziţionat drepturile pentru seria Războiul Stelelor. Toate cele şapte episoade Star Wars, inclusiv Trezirea Forţei

 
Antena 1 a achiziţionat drepturile pentru seria Războiul Stelelor. Toate cele şapte episoade Star Wars, inclusiv Trezirea Forţei

Antena 1 va difuza cele şapte episoade din seria Star Wars începând din 22 octombrie, anunţă postul TV. Primele şase episoade vor fi la Antena 1 în fiecare duminică, de la ora 23.00: ”Ameninţarea fantomei”, ”Atacul clonelor”, ”Răzbunarea Sith”, ”O nouă speranţă”, ”Imperiul contraatacă”, ”Întoarcerea lui Jedi”.

Publicitate

Ultimul episod din saga Star Wars, cel de-al şaptelea - Trezirea forţei: The Force Awakens - va fi difuzat în 14 decembrie, de la ora 21.00.

În pachet nu este inclus Rogue One: O poveste Star Wars, o producţie independentă desprinsă din saga familiei Skywalker.

Primul film din serie a fost difuzat în 25 mai 1977 şi a devenit un fenomen răspândit în lumea întreagă. Următoarele două filme au fost difuzate la distanţă de câte trei ani.

În 1999, la şaisprezece ani după difuzarea ultimului film din trilogie, a fost lansat primul episod din cea de-a doua trilogie, a cărei acţiuni se petrece, de fapt, înaintea celei dintâi. Ca şi în cazul primei trilogii, următoarele două episoade au apărut tot la o distanţă de câte trei ani.

Ultimul film din serie, ”Trezirea Forţei”, a fost lansat în decembrie 2015, iar acţiunea se petrece la 30 de ani distanţă de evenimentele relatate în lungmetrajul "Războiul Stelelor: Întoarcerea lui Jedi", lansat în 1983.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • lola lola
    nu prinda la publicul din romania astfel de filme incat sa aduca audienta mare

    Romanasul vrea ceva rustic, mai pe mamaliguta, mancarica, bautura, certuri si scandaluri, manelisme, dans din cur
  • mile mile
    protevistilor ,mai rasfirat , nu e pt voi asta
  • mile mile
    acest emisiune va fii foarte tare , sper ca vor dubla razoiu stelelor , ca sa ma pot utia si eu , subtrarea e prea rapida penru mine , si nu pot sa citesti , osa fie show , ora e potrivit , oricum publicul anten nare serviciu
  • zic si eu zic si eu
    Marea problema este ca acest film nu prea se "pupa" cu preocuparile publicului A1. In acest context cred ca este o miscare riscanta, mai ales ca aceste filmele nu mai sunt o noutate in Ro. Inclusiv faptul ca urmeaza dupa Iumor mi se pare discutabil, nu prea exista compatibilitate intre umorul de tip Vacanta mare si un SF classic. Ca si cum dupa Las Fierbinti ai pune un spectacol de balet....
  • geo geo
    Interesant.
    Puteau totuși să programeze filmele la ore mai accesibile...pentru că dacă va începe la ora 23.00 se va termina, foarte probabil, după ora 1 noaptea.
  • Andrei Andrei
    Pro tv va avea anul acesta un nou show de 1 decembrie unde vor performa toti castigatorii romanii au talent!
  • qwerty qwerty
    toate cele șapte episoade plus Rogue One sunt pe HBO și pe HBOGO în această perioadă.
  • mad79 mad79
    Achizitie buna ptr cei care nu au vazut filmul sau ptr masochisti!
    De ce spun asta,ptr ca,parca o sa vad,ca vor da publicitate din 20 in 20 de minute si atunci mai bine iti pui streangul!
    Am zis mai demult ca televiziunile generaliste,o sa mai traiasca doar prin continutul propriu si evenimente sportive,restul filme,seriale,mutandu-se pe canalele specifice genului sau pe internet!
  • Stefan Stefan
    @eu
    Rogue One nu face parte din trilogiile Star Wars. e film de sine statator. sa ma scuzi daca gresesc insa e ceva genul prequel de pe la mijloc.
    @Albescu Cristian
    nu zic ca nu ai dreptate, e o logica buna insa ora e cam tarzie si publicul A1 nu e prea obisnuit cu filmele asa incat reclama se adreseaza cam nimanui. cu atat mai mult cu cat AXN le-a difuzat anul a esta iar HBO inca le difuzeaza.
  • iuli iuli
    Era mai ok ora 22, iar iUmor de la 20.

    @Albescu Cristian ai dreptate, este o reclama mascata!
  • Comisaru' Comisaru'
    @Albescu Cristian
    Nu m-as mira, de multi ani Antena 1 si Disney sunt in relatii foarte bune
  • Albescu Cristian Albescu Cristian
    probabil ca le-a primit aproape gratis... e o reclama mascata la episodul 8 care va avea premiera in decembrie chiar in jurul datei de 14 decembrie.... cred ca de aia le si da la 23.00
  • F F
    Tot pe la ora asta le dădea și Protv acum câțiva ani. Doar pe cel mai recent de atunci îl dădeau la 20. Probabil așa va face și Antena. Nu cred ca pe cele mai recente le va da la 23.

    Axn le-a difuzat acum câțiva ani și el, mai puțin Trezirea forței cu rezultate bune de audienta, dar nu cred ca exista același potențial pe un post generalist, mai ales dacă vorbim despre primele filme. E mai mult chestie de imagine.
  • teodor teodor
    Puteau să o difuzeze dela ora 20
  • Doru Doru
    Duminica, la ora 23:00 ? Cand luni lumea pleaca la munca ?

Trimite un comentariu

sus