Skip to main content

Antena 1 anunţă oficial formatul Peking Express. În ce ţări va fi filmat

 
Antena 1 anunţă oficial formatul Peking Express. În ce ţări va fi filmat

Antena 1 a achizitionat licenta formatului “Peking Express”, un format în care concurează 7 cupluri de vedete, ce pornesc intr-o calatorie, prin Asia, in incercarea de a-si depasi limitele si de a castiga marele premiu de 30.000 de Euro.

Publicitate

Paginademedia.ro a scris în premieră despre acest format, AICI.

Show-ul produs de echipa coordonata de Mona Segall si Robert Lionte va fi in grila de primavara 2018 a Antenei 1.

Despre format: Fiecare echipa trebuie sa se descurce cu un singur dolar pe zi, asa ca depinde exclusiv de calitatile si de abilitatile lor cum reusesc sa parcurga trasee lungi, unde reusesc sa se cazeze sau sa gaseasca adapost peste noapte si ce reusesc sa manance.

Vietnam-Laos-Cambodgia-Thailanda este traseul pe care cele 7 cupluri de vedete sunt nevoite sa il parcurga in aceasta aventura. Fiecare echipa are de parcurs mii de kilometri, trebuie sa se descurce sa isi gaseasca singuri transport, sa faca auto-stopul prin te miri ce zone, sa gaseasca localnici dispusi sa ii cazeze si sa le dea de mancare.

Toata aceasta cursa este contra-cronometru, iar in functie de eficienta si rezultate obtinute in urma diverselor probe, echipele merg mai departe sau sunt eliminate.

Perechile participante au fost si ele selectate in functie de niste criterii clare, anunta reprezentantii Antenei 1. „Pe langa dorinta de aventura si de a infrunta niste situatii care ii vor pune la incercare din toate punctele de vedere, intre membrii fiecarei echipe trebuie sa existe deja o relatie de lunga durata, o relatie bine sudata, care sa le permita ca impreuna sa treaca peste toate obstacolele ivite in aceasta competitie. Stresul, nervii intinsi la maxim, lipsa totala a confortului, sunt momente peste care e greu de trecut atunci cand partenerul nu este pe aceeasi lungime de unda.”

Citeşte şi:

EXCLUSIV. Antena 1 a luat formatul Peking Express. Cum să te descurci cu un dolar pe zi pe un traseu prin mai multe ţări

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    Astia de la antena vor sa faca "Fake taxi"?
  • c-+ c-+
    sper ca nu vedem iar cuplul de "vedete" cabral+consoarta, daca ma gandesc mai bine mai mult ca sigur ca o sa fie morosanu sau cel putin atodiresei, CRBL si patratzosul cu nas mare - imi scapa numele, ala din generatia Abramburicăi.
  • chinezu' chinezu'
    Corect este "Peking", vechea denumire a Beijingului. Pekin este un restaurant:)
  • mile mile
    stai linistit geo, ca despre fort nu ai voie sa spui nimic , este bine ca se investeste in emisiuni filmate in strainatate , sper si insula iubirii sa ramana in grila , apropo aseara jale pt pro tv
  • Lucian Lucian
    Florin, uita-te la captura foto. E Peking.
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    @Florin - Am verificat cu reprezentantii Antenei. Ei spun Peking. Si ca, in anumite tari, a fost adaptat cu Pekin.
  • Florin Florin
    Pekin, Iulia, nu Peking.
  • mile mile
    ura , ura , ica un emisine de mare suces , in grila anten 1 , cel mai de valoare televizune din univers , doamna mona , sper ca nu uitatii ca pintre cuplurle de vedete sai babagati in show si pe floricica dansatoarea si nicolae guta , doa vedete iubite de telespectator anten1 , cei asa ca mine fara de prea mult scoala , o-sa fie show
  • iuli iuli
    Deci ei dau un premiu unei "vedete", premiu mai mare fata de premiul de la iUmor. Jalnic
  • geo geo
    Sper să îți aleagă cu grijă ”vedetele”, nu alde Zăvoranu + jumătatea...sau nu mai știu ce parașută ori parașutat...că au și cei de la A 1 ”vedetele” abonate.

Trimite un comentariu

sus