Skip to main content

AUDIENȚE. Duel la indigo. A doua etapă a duelurilor Vocea României, cifre aproape de săptămâna trecută. X Factor, la fel.

 
AUDIENȚE. Duel la indigo. A doua etapă a duelurilor Vocea României, cifre aproape de săptămâna trecută. X Factor, la fel.

AUDIENȚE. Vocea României a avut, vineri seară, la a doua rundă de dueluri, cifre apropiate de rezultatele săptămânii trecute. X-Factor, concurentul de pe interval de pe Antena 1, de asemenea. 

Dacă la nivel național și la orașe diferența dintre show-ul de pe Pro TV și cel de pe Antena 1 a fost de câteva sute de mii de telespectatori, pe publicul comercial X-Factor s-a mai apropiat de Voce. Între Pro TV și Antena 1 a fost o diferență de 65.000 de telespectatori, față de aproape 100.000 săptămâna trecută.

Publicitate

Paginademedia.ro vă prezintă audiențele confruntării Vocea României - X Factor, de vineri, 27 octombrie:

NAȚIONAL. O medie de 1,4 milioane de români în fiecare minut pentru show-ul jurizat de Loredana, Smiley, Adi Despot și Tudor Chirilă. În același timp, la X-Factor se uitau aproape 1,1 milioane de români. Cu serialul turcesc Patria mea eștitu,Kanal D a fost pe locul al treilea, cu până în 900.000 de telespectatori pe post. 

URBAN. Vocea României a fost urmărită, la orașe, de 810.000 de telespectatori. Aproape la fel ca săptămâna trecută. Și, la fel ca la ediția precedență, avansul în fața Antenei 1 a fost de 200.000 de telespectatori. 

COMERCIAL. Ușoară scădere pentru Vocea României pe publicul comercial: 380.000 de telespectatori între 18 și 49 de ani, față de 410.000 săptămâna trecută. Pe fondul acestei scăderi, s-a apropiat X Factor: 320.000 de telespectatori pentur show-ul jurizat de Ștefan Bănică, Delia și Carla's Dreams. 

Audienţa posturilor TV vineri, 27 octombrie, pe intervalul Vocea României (20.30-23.30), la nivel NAŢIONAL

  NATIONAL   Persoane   Rtg%   Share  
1 Pro TV 1.450.000 8.1 19.2
2 Antena 1 1.066.000 5.9 14.1
3 Kanal D 879.000 4.9 11.6
4 National TV 468.000 2.6 6.2
5 Romania TV 455.000 2.5 6

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA 

 
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV vineri, 27 octombrie, pe intervalul Vocea României (20.30-23.30) în mediul URBAN:

  URBAN   Persoane   Rtg%   Share  
1 Pro TV 809.000 8.3 20
2 Antena 1 608.000 6.2 15.1
3 Kanal D 476.000 4.9 11.8
4 Romania TV 210.000 2.2 5.2
5 National TV 163.000 1.7 4

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare de la orașe.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV vineri, 27 octombrie, pe intervalul Vocea României (20.30-23.30), pe publicul COMERCIAL:

  COMERCIAL   Persoane   Rtg%   Share  
1 Pro TV 383.000 8.6 25.2
2 Antena 1 316.000 7 20.7
3 Kanal D 147.000 3.3 9.7
4 National TV 57.000 1.3 3.7
5 Prima TV 44.000 1 2.9

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

AUDIENȚELE de SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ, aici

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • @ mile : comenteaza băiatule. Sa fie pe subiect. Eu comentez pe subiect. Nu mi s-a părut nimic de comentat la un articol la care se zice ca audientele sunt aceleași ca săptămână trecuta, dar ce sa vezi, lumea comentează. :)) apoi m-am uitat la comentarii și apari tu certandu-te cu diverși pe orice alt subiect în afară de ăsta. Spor în continuare. Paginademedia te lasă.
 • asta era!!! mile nu PROslaveste Antena1, mile face trafic pentru Paginademedia. cel putin asa zice el (mile comentariu 12.38h)
 • @fake mile , tu nu te potii aptine ,ce tot dai replica la oameni cu numele meu , vrei sa I-mi stricii imaginea , lasand sa se inteleaga ca mile cel adevarat , ca este doar un postac agramat , iubitor de mizeri , si toata lumea ste ca nui asa , vezizi de treaatasi nu mai comenta in numele meu
 • las' real mile ca maine e ziua ta. IUmor o sa fie lider in seara asta si maine ne arati tu noua ce inseamna calitate. concurenti din strainatate, stand-up cu beep-uri, fara sarantoci si o sa dureze mult ca sunt preselectii si asta e bine.
  si dupa o sa fie SW - Attack Of The Clones. tu nu o sa te uiti dar oricum e misto asa ca te poti lauda maine. dar maine. pana atunci nu te extenua.
 • f, pana acum te-ai ascuns , cine nu te lasa sa comentezi, interesul acestui site e sa aibe cat mai mute comentarii si vizitatori, nu pt asta e creat, poti sa spui orice si tu despre antene , cum o faci mereu, dar acum abea ti-ai facut curaj sa apari , f dictatorul , vrea doar el sa laude pro tv , e de ras mereu
 • nu , nu la iumor nu vreau sa ma inscrie-tii , nu vreau sa ma fac foarte tare de ras , ca nu stu sa vorbeste correct romaneste , chiar daca mam nascut in Romania , I-mi place mult gospodar fara perece , si dupa marele suces de audienta , am auzit ca anten face postac fara perece , si ma inscriu si poate ma insor , ca mam saturat sa fiu doar un sclav si agramat , in slusba lu don professor , si sa nul bagati in seama pe fake mile ,ca eu sant mile cel adevarat ma cunoaste tot lumea
 • acest fake mile a profitat ca erii , am fost ocupat cu descarcatu une-i vindanje pentru inbogatirea emisiunilor anten grup , in in saptnile vitoare continutu vidajeni va impartit la toti realizatori de emisiuni pentu a da mai mult stralucire la productile anten grup , telespectatoru anten ie iubitor de acest gen de continut , fake mile , in lipsa me-a a lasat zeci de comentari , incercand sa acreditez idea in randu cititorior pagindemedia , cum ca mile cel adevarat e postac , si agramat , si nu e adevarat , dupa cum putet obsva
 • Mile, ca în fiecare weekend vede doar mizerii. Probabil vine din mediul sau. Omule, gata cu imaginația. Comenteaza articolul și nu ce visezi tu pe pereți. Spune-ne despre cum X Factor prezintă doar oameni trecuți pe la biserica sau mai știu eu ce.

  @paginademedia : chiar așa lumea poate spune orice pe aici? Mâine dacă mă trezesc, pot sa va spun ce am visat? Banați-l o săptămână doua sa se mai liniștească, cel puțin pentru cantitatea de comentarii off topic, dacă nu pentru altele.
 • "iche , doar lauzi pro tv atat, chiar daca fac mizerii"
  Valabil si pentru tine "mile", ca lauzi "Antena 1" zilnic...
 • data viitoare cand se fac selectii pentru IUmor il inscriu si pe mile. ar putea face lumea sa rada din 3 vorbe nerostite. atat de bun e!
 • iche , doar lauzi pro tv atat, chiar daca fac mizerii, si care e problema ta , poti face ce vrei , dar nu sa imi spui tu mie ce si cand sa comentez , succes la comentarii , ca plange cesnavicius daca nu il adori , 90 % din comentatori protevisti, asta spune totul , iar postul are 30 % din romani ca audienta

Trimite un comentariu