Skip to main content

Călin Ionescu - Rimaru a fost dat afară din agenţia Centrade, după acuzaţiile de hărţuire

 
Călin Ionescu - Rimaru a fost dat afară din agenţia Centrade, după acuzaţiile de hărţuire

Călin Ionescu (Rimaru de la trupa RACLA) a rămas fără locul de muncă după ce în online au apărut numeroase acuzaţii de hărţuire şi agresiuni.

Publicitate

Agenţia Centrade Cheil, unde Ionescu era Group Creative Director de mai mulţi ani, a luat astăzi măsuri.

„In ultimele zile, am analizat cu atentie situatia si numarul mare de acuzatii primite la adresa lui Calin Ionescu din afara agentiei. Pe baza tuturor acestor informatii, managementul Centrade | Cheil a avut o intalnire cu Calin Ionescu, in urma careia s-a hotarat ca, incepand de astazi, contractul de munca al lui Calin Ionescu sa inceteze”, au anunţat reprezentanţii agenţiei pe pagina de Facebook.

„Pozitia agentiei in aceasta privinta a fost mereu clara. Protectia si demnitatea colegilor nostri si demnitatea umana, in general, raman prioritare pentru noi. Centrade | Cheil descurajeaza si condamna orice forma de comportament ofensator atat in spatiul privat, cat si in spatiul public.”

Şi Călin Ionescu a ieşit ieri cu un drept la replică, la 24 de ore după ce în online apăruseră numeroase mărturisiri despre atitudinea acestuia faţă de foste colege din publicitate.

„Contest cu tărie orice acuzaţie de hărţuire sexuală sau orice altă acuzaţie similară. De altfel, consider că nici măcar persoanele care mă acuză nu au luat în serios pretinsul meu limbaj agresiv din urmă cu 2 ani.”, s-a apărat publicitarul. A fost contrazis însă de comentatori, care au prezentat discuţii dintre el şi unele fete, care au avut loc şi mai recent.

CONTEXT. Şirul de povestiri vine ca urmare a îndemnului publicitarului Silviu Faiăr, în contextul campaniei online #MeToo, ca femeile din publicitate să vină cu mărturisiri legate de „regele libidinoşilor”.

Fie că a fost vorba de foste colege sau fete aflate în practică la diferite agenţii în care acesta a lucrat, acestea au început să povestească cum Călin Ionescu le-a făcut avansuri prin mesaje pe chat-ul de pe Facebook. Când erau refuzate acesta apela la jigniri sau ameninţări.

Sau mai rău: „M-a tras de o mana de-o parte si m-a intrebat cum imi permit sa nu ii raspund pe Facebook. Dupa care a adunat toata flegma pe care a avut-o in el si m-a scuipat in fata de fata cu toata lumea, cu toti prietenii si colegii”, a mărtursit o tânără pe Facebook.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • F F
    După primul raspuns de ieri, sunt surprins. Cel puțin de acum încolo, va exista o teama pentru un astfel de comportament.

Trimite un comentariu

sus