Skip to main content

DIN ONLINE, PE HÂRTIE. Portalul eJobs lansează o revistă tipărită

 
DIN ONLINE, PE HÂRTIE. Portalul eJobs lansează o revistă tipărită

Lansare pe print. Platforma online de oferte de locuri de muncă eJobs vine cu o publicaţie tipărită pentru profesioniştii în HR. Site-ul deţinut de Ringier România a lansat deja primul număr.

Publicitate

Despre ce este vorba, în continuare:

Publicaţia se numeşte We are HR şi apare la fiecare trei luni, într-un tiraj de 5.000 de exemplare. Acestea vor fi distribuite gratuit clienţilor-companii ai eJobs.

Revista, spun editorii, este dedicată profesioniştilor în resurse umane şi “îşi propune să vină în întâmpinarea managerilor şi specialiştilor în resurse umane cu cele mai noi tendinţe din domeniu şi cu o nouă perspectivă asupra proceselor de recrutare, retenţie şi motivare a talentelor”.

Va conţine informaţii şi statistici despre industrie şi “va pune în discuţie tehnicile de recrutare, precum şi modul în care acestea influenţează viitorul unei noi generaţii de candidaţi şi angajaţi.

Cum vor colabora editorial site-ul eJobs şi revista tipărită Ea are HR?

Raluca Dumitra, Redactor-Şef We Are HR:

„Datele concrete, studiile şi statisticile pe care eJobs le obţine atât de la companii, cât şi de la candidaţi, ne ajută să identificăm tendinţele şi direcţiile de dezvoltare a pieţei, să observăm impactul tehnologiei şi inovaţiei în recrutare, dar şi să ridicăm, totodată, teme actuale de discuţie pentru profesioniştii în resurse umane.

Mai mult decât atât, aducem în prim plan poveştile şi know-how-ul oamenilor şi companiilor care au reuşit deja să valorifice strategii complexe de HR şi să creeze programe de succes pentru atragerea, retenţia sau motivarea angajaţilor".

Conceptul publicaţiei:

Fiecare ediţie a revistei va avea la bază o temă-concept, care va fi dezbătută, disociată şi prezentată din diverse unghiuri şi urmărind paliere diferite, pe întreg parcursul revistei: ştiri, interviuri, analize, statistici şi poveşti.

Ediţia tipărită a revistei va fi dublată de versiunea online, accesibilă pe www.WeAreHR.ro, actualizată zilnic cu informaţii din zona de business şi HR. Iar în social media, compania lansează un newsletter săptămânal şi publică informaţii pe paginile de Facebook şi LinkedIn.

Primul număr, apărut astăzi, 11 octombrie, are 80 de pagini, cu tema “Jocurile recrutării: cum atragi talentele de partea ta” si are în vedere sublinierea lipsei de talentele care există în companii. De asemenea ediţia de faţă încercă soluţionarea deficitului cu care se confruntă întreaga piaţă.

Coperta primului număr

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus