Skip to main content

Discovery şi Google lansează o serie de 38 de episoade tip Virtual Reality

 
Discovery şi Google lansează o serie de 38 de episoade tip Virtual Reality

Discovery Communications şi Google anunţă lansarea “Discovery TRVLR”, o serie despre tradiţii şi obiceiuri de pe toate cele şapte continente, filmate în varianta virtual reality, filmat la 360°.

Publicitate

Primul episod dintre cele 38 va fi lansat vineri, 3 noiembrie, în exclusivitate pe YouTube, DiscoveryVR.com şi pe aplicaţia Discovery VR si va putea fi vizionat cu Daydream View, noua cască de realitate virtuală de la Google, dar şi cu Cardboard (ochelari VR din carton, în care poate fi adăugat smartphone-ul). De asemenea, seria poate fi urmărită pe internet, pe telefoane Android şi iOS.

„Discovery TRVLR” prezintă ritualuri şi tradiţii care definesc diverse culturi din America de Nord, America de Sud, Asia, Australia, Africa, Antarctica şi Europa.

„Fanii Discovery se aşteaptă la modalităţi inovative de a fi purtaţi prin locuri care le satisfac dorinţa de explorare şi aventură,” a declarat Rebecca Howard, SVP Emerging Platforms and Partnerships, Discovery VR. “Ca şi Discovery, echipa VR de la Google este pasionată de poveştile spuse folosind această tehnologie şi suntem încântaţi să vă putem împărtăşi acum ‘Discovery TRVLR’, cel mai ambiţios proiect al nostru de până acum.”

Capitolele pentru America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, Europa şi Australia conţin fiecare câte şase episoade, în timp ce capitolul pentru Antarctica are două episoade, ajungând astfel la un total de 38 de episoade pentru întreaga serie.

Lansată în august 2015, aplicaţia Discovery VR a fost descărcată de 4,3 milioane de ori şi a acumulat peste 123 de milioane de vizualizări până în prezent, spun reprezentanţii Discovery.

Episoadele filmate în America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, Australia şi Europa au fost scrise şi regizate de Addison O’Dea, fiind produse de casa de producţie Here Be Dragons. Episoadele filmate în Antarctica au fost regizate de Barry Pousman şi produse de Yes Please Thank You. Saschka Unseld, deţinător al Premiului Emmy, a fost producător pe partea de creaţie a seriei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus