Skip to main content

EXCLUSIV. Adi Despot, emisiune la radio, împreună cu Hefe. La ce post și de când

 
EXCLUSIV. Adi Despot, emisiune la radio, împreună cu Hefe. La ce post și de când

Adi Despot, solistul de la Vița de vie, jurat la Vocea României, va avea o emisiune și în FM. 

Împreună cu Răzvan Rădulescu - Hefe, Adi Despot va prezenta săptămânal o emisiune, la postul Rock FM.

Emisiunea se va numi Playground cu Despot și Hefe și va fi difuzată în fiecare miercuri, de la ora 21.00, din 11 octombrie.

Publicitate

Adrian Despot:

„Cei de la Rock FM, în inconștiența lor, ne-au dat un spațiu de emisie de o oră pe săptămână, în care să facem ce ne taie capul”, spune juratul de la Vocea României.

"Emisiunea asta pentru mine e un pretext ca să stau mai mult cu bunul meu prieten Adrian", îl completează Hefe. 

Adi Despot și Hefe vor detalia ce vor face în noua emisiune mâine dimineață, când vor fi invitați la Morning Glory.

Este a doua achiziție notabilă a postului Rock FM din ultima perioadă. Din această săptămână, Răzvan Exarhu este pe post în fiecare dimineață, la matinalul postului - Morning Glory.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Gabriel, nu poti inclina balanta dupa numele unor oameni. Asculta-i mai intai si apoi exprima-ti verdictul. Nu ai nici cea mai vaga idee cum suna Despot cu Hefe, iar in privinta lui Exarhu... Asculta-l o luna si vezi apoi daca-ti mai place.
  • MasterFaraChefDeRadio nu se pune. E obosit, si-a pierdut cheful de gol. Nu a adus nimic nou. Retete vechi de radio, sigure, fumate deja. Despot si Hefe, foarte bun, respect, dar cu doar o ora pe saptamana nu se face primavara intre cele 150-170 de melodii de melodii-cult rock difuzate de sute de ori, pana la batjocorire, de cele mai multe ori la aceeasi ora, in aceeasi zi. La cat rock difuzeaza, nou si vechi, romanesc si strain samd, Radio Guerilla este adevaratul rock in FM-ul romanesc. Chiar n-au nicio treaba cele doua radiouri. Unul este prezentul si viitorul iar celalalt, trecutul mercantilizat.

Trimite un comentariu