Skip to main content

FOTO. Fort Boyard, ediţia a doua. Cine sunt vedetele. Chef Sadique, interpretat de actorul Alexandru Unguru

 
FOTO. Fort Boyard, ediţia a doua. Cine sunt vedetele. Chef Sadique, interpretat de actorul Alexandru Unguru

Elena Lasconi, Andreea Antonescu, Mihai Rait, Mircea Zara şi Ciprian Şchiopu sunt vedetele care fac echipă în cea de-a doua ediţie Fort Boyard, difuzată de Pro TV astăzi de la 20.30.

Publicitate

Ei vor trece prin 12 probe de foc, pregătite de Moş Fouras (Marius Manole).

Legendarul personaj din Fort Boyard, Chef Sadique, bucătarul fără milă, va avea în această ediţie primii clienţi ai restaurantului său plin de delicatese mişcătoare, putrezite sau mirositoare, ce vor pune la grea încercare papilele gustative ale concurentilor.

Actorul Alexandru Unguru este cel care dă viaţă acestui personaj:

„A fost o experienţă extrem de specială care m-a pus în situaţia de a căuta plăcerea în a tortura culinar oameni nevinovaţi. În plus lucrând la Fort Boyard alături de profesionişti desăvârşiţi cu 28 de ani de experienţă, a fost o plăcere să creez un personaj care mi-a devenit subit drag. Probabil era undeva prin sufletul meu o plăcere în a manipula şerpi, tarantule, gândaci sau peşti aflaţi pe punctul de a exploda”, a mărturisit actorul.

Cei cinci concurenţi vor avea de trecut prin mari emoţii şi vor avea de înfruntat şerpi, şobolani, lighioane, înălţimea, dar şi ghicitorile bătrânului Fouras.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gealel Gealel
    Se cauta un titlu probabil...
  • mile mile
    vrem audiente , curaj pagina de media , iumor chiar asa de bun este
  • Qwerty Qwerty
    Nu exista niciun personaj legendar Chef Sadique in Fort Boyard. Numele este doar pentru versiunea romaneasca. La francezi, etapa se numeste Cuisine de Willy, iar personajul este Willy Rovelli.

Trimite un comentariu

sus