Skip to main content

Look TV şi Look Plus trec oficial la un nou proprietar. Cu tot cu drepturile pentru Liga I

 
Look TV
Look TV

CNA. Posturile Look Plus şi Look TV au trecut oficial la omul de afaceri Adrian Tomşa, informaţie anunţată în premieră de Paginademedia.ro. Adrian Tomşa, un apropiat al proprietarului RCS Zoltan Teszari, a preluat posturile TV cu tot cu drepturile de difuzare ale Ligii I.

Publicitate

În acte, posturile Look au fost deţinute de un offshore din Malta. Arpad Paszkany apărea cu un procent infim 1%, indirect, printr-o firmă de pe care o deţine - Electrosigma. În faţa CNA, Adrian Tomşa a declarat că Arpad Paszkany a fost unul dintre cei cu care a discutat pentru preluare.

Consiliul Naţionala al Audiovizualului a analizat în şedinţa de astăzi cesionarea licenţelor Look TV şi Look Plus către societatea Clever Media Network, din Cluj. Societatea are doi acţionari persoane fizice: pe Tomşa Gheorghe Adrian (96,77%) şi pe Gongolea Victor (3,23%).

Adrian Tomşa mai este acţionar majoritar şi în societatea care operează postul Agro TV.

Adrian Tomşa, în faţa membrilor CNA – „Dorim să preluăm şi că continuăm să dezvoltăm cele două proiecte. Sunt şanse reale să le devoltăm. Sunt câteva atu-uri între cele dou posturi şi anume distribuţia. Cele două au o o distribuţie foarte bună. Al doilea atu este că deţinem cel puţin pentru o parte din piaţă drepturile TV din Liga I. Ne dorim ca în 12 luni dorim să venim cu un plan de dezvoltare al celor două posturi.”

Cătălin Moceanu, membru în Consiliul de Administraţie al societăţii care deţine Look Plus, şi reprezintă şi Look TV:

„Acţionarii noşti care nu sunt din România au luat această decizie de business. Nu deţin nici eu mai multe amănunte, am fost şi noi anunţaţi. Dânşii au hotărât să găsească nişte colaboratori care să ducă proiectele mai departe. Au investit foarte mult, există şi un mare număr de angajaţi şi ar fi ideal ca aceste proiecte să continue. Nu ştim dacă acţionarul vrea să continue aceste proiecte.

Întrebat de un membru CNA despre informaţiile apărute în presă privind preluarea Prima TV, acesta a răspuns: „Am văzut şi noi speculaţii de presă. Ne rezumăm nu comentăm acum”.

În plus, întrebat de un membru CNA de o presupusă legătură cu Arpad Paszkany, şi acţionar în cele două posturi, Tomşa a răspuns: „Cu dânsul a fost în echipa de negociere din partea deţinătorilor de licenţă. Am discutat cu dânsul de câteva ori în cadrul negocierilor. Natural dânsul a avut un proiect pentru a demara cele două televiziuni. Din ce am înţeles din partea dânsului aşteptările au fost altele şi priorităţile se pare că sunt altele acum.”

Reamintim că Paginademedia.ro a anunţat încă de la mijlocul lunii septembrie despre schimbările de propritar ale Look TV (pe larg, AICI).

Look TV deţine drepturile de difuzare pentru meciurile din Liga I, prin firma care operează televiziunea - ISB (Intel Sky Broadcast).

În prezent, meciurile din Liga I sunt difuzate de trei posturi: Look TV, DigiSport şi Telekom Sport (fostul DolceSport).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nicolae Nicolae
    ***
  • alyn38 alyn38
    *** PE LOK TV SI LOOK PLUS !
  • Alecs Alecs
    La meciul Stelei cu viitorul comentatorii de la fotbal look continua sa aibă orbul găinilor... Ignoră faptul ca Tucudean, cade după câteva secunde ca o fetita proastă, după ce El l-a împins pe Gnoehre!!! Amnezici acești doi: Beavis și butthead nu comentează martelarea lui Ovidiu Popescu de către comando - ul lui Hagi, ne sancționat de așa zisul arbitru cu problemele lui știute. Comentatorul tv este penibil. Viitorul îi rupe cu jocul dur, mai întâi Pintili, apoi Ovidiu Popescu și vom mai vedea.
  • paul paul
    Speram in noi emisiuni la Look Tv si Look Plus, documentare legate de sport in premiera. Sa se termine cu reluartile si sa se realizeze emisiuni noi, asta sa faca noul actionariat.

Trimite un comentariu

sus