Skip to main content

Adrian Tomşa, un apropiat de-al lui Zoltan Teszari, a bătut palma cu Look TV, postul care are drepturile Ligii I

 
Adrian Tomşa, un apropiat de-al lui Zoltan Teszari, a bătut palma cu Look TV, postul care are drepturile Ligii I

EXCLUSIV. Schimbare la Look TV, post TV unde acţionar este Arpad Paskany. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, postul TV deţinut de compania care are drepturile pentru Liga I va avea un nou proprietar.

Publicitate

Adrian Tomşa, un apropiat de-al lui Zoltan Teszari (proprietarul RCS), a bătut palma pentru a prelua Look TV şi Look Plus. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Adrian Tomşa şi Arpad Paskany au ajuns la o înţelegere, iar tranzacţia se află în fază finală.

Look TV deţine drepturile de difuzare pentru meciurile din Liga I, prin firma care operează televiziunea - ISB (Intel Sky Broadcast).

În prezent, meciurile din Liga I sunt date pe trei posturi: Look TV, DigiSport şi Telekom Sport (fostul DolceSport).

Potrivit ultimelor date de la CNA, firma care are Look TV - Transilvania Look SA - are următorii acţionari

- Electrosigma (firma lui Arpad Paszkany) - 1%

- ISB Media Holding (Malta) - 99%.

În acţionariatul declarat la CNA, ISB - Intel Sky Broadcast ltd este deţinut tot de un offshore - Librum Investment Inc, al cărui acţionar unic este declarat Benno Paul Heidelberger (Ungaria).

Tomşa mai este acţionar într-un proiect de media - postul de nişă Agro TV. A deţinut reţele de comunicaţii în zona Transilvaniei. În toamna lui 2013, când proiectul (pe atunci) Digi FM s-a înscris la concursul de licenţe CNA, Adrian Tomşa a venit în faţa forului vizual în calitate de consilier de proiect, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Contactat de Paginademedia.ro, Adrian Tomşa nu a comentat informaţiile.

Numele lui Adrian Tomşa, legat şi de Prima TV

Numele lui Adrian Tomşa a apărut şi în legătură cu viitorul postului Prima TV.

În luna august, Cătălin Tolontan scria că patronul Prima TV, Cristian Burci şi Adrian Tomşa au ajuns la o înţelegere pentru vânzarea postului de televiziune.

"Dacă Burci rezolvă problemele de insolvenţă şi vânzarea are loc, Prima TV ar urma să intre şi în discuţiile legate de drepturile de transmisie a Ligii 1", nota Tolontan.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Firmilian Firmilian
    Asa-l cheama in buletin: Adrian "apropiat al lui Zoltan Teszari" Tomsa. Omul e un mare papagal si trage tepe pe banda rulanta. Verificati si voi pe la Dej, pe la Urisor...
  • Mihai78 Mihai78
    Era de așteptat prea se făcea promo la emisiuni de pe look tv pe canalele RCS-RDS ,până și pe Digisport.
  • geo geo
    Poate cu in nou proprietar cele doua posture LOOK TV si LOOK PLUS nu vor mai transmite emisiuni in reluare pana la saturiatie, mai ales pe LOOK PLUS. Se va gandi poate noul proprietar sa realizeze noi emisiuni sau sa le continuie pe cele care le reia cu noi editii, ca suntem satui de reluari pe cele doua posture tv. Oare ce o sa se intample cu LOOK TV si LOOK PLUS daca nu vor mai transmite LIGA 1 dupa ce expira actualul contract de transmitere a LIGII 1. Poate se gandes sa transmita doar meciuri din campionatele Belgiei si Scotiei, nu at fi rau.

Trimite un comentariu

sus