Skip to main content

Telenovela Nașul continuă. Radu Moraru a rămas cu site-ul și pagina de Facebook

 
Telenovela Nașul continuă. Radu Moraru a rămas cu site-ul și pagina de Facebook

O nouă zi, un nou episod. Dacă ieri conducerea televiziunii Nașul TV a afișat pe TV întreaga zi, cum Radu Moraru a fost destituit din toate funcțiile deținute la postul TV, astăzi a venit ofensiva lui Radu Moraru, pe internet chiar pe site-ul nasul.tv și pe pagina de Facebook a televiziunii. 

Publicitate

Radu Moraru a postat numeroase texte pe pagina Nasul.tv, în care îl ataca pe Paul Alexandru Moraru, președintele Consiliului de Administrație al televiziunii, și cel care a inițiat înlăturarea lui Radu Moraru de la postul TV. 

Radu Moraru a povestit inclusiv cum a chemat ieri poliția la Nașul TV, întrucât nu a fost lăsat să intre în sediul televiziunii. 

„Eu, Radu Moraru, ca persoana fizica, am chemat ieri Politia Romana ca sa intru pe proprietatea mea si a altor citeva sute de proprietari, NASUL TV. Eu proprietar majoritar, alaturi de sute de proprietari minoritari, am fost impiedicati de catre un singur actionar minoritar ( UNUL SINGUR si MINORITAR !!!) sa intram in Televiziunea Libera!”, a scris Moraru. 

„Eu sint proprietar majoritar la NASUL TV, pe spatiul pe care l-am inchiriat, pe studiouri, pe Brand, pe licenta de emisie obtinuta de la CNA! Smenarul Paul Alexandru Moraru, pe care il botez SPAM, nu mi-a contestat niciodata calitatea de PROPRIETAR MAJORITAR !!! Ba chiar a confirmat-o in toate actele posibile si imposibile”, a mai adăugat Moraru. 

Într-o altă postare, Radu Moraru îl atacă pe Paul Alexandru Moraru, președinte în Consiliul de Administrație al televiziunii: „Sustine ca am milioane de euro datorii si datorii catre el, el escrocul! Repet, prin Executor Judecatoresc, i-am inminat cei 79.000 de lei, saptamina trecuta ! Bani pe care i-a refuzat desi aceasta este singura Datorie catre el, el escrocul!”, a scris Radu Moraru despre Paul Alexandru Moraru, președinte în Consiliul de Adminisrție al Nașul TV.

Pe de altă parte, „aripa” Nașul TV, în frunte cu Paul Moraru, a lansat un comunicat către telespectatorii televiziunii, în care anunță:  

„Motivele care au dus la această situație sunt următoarele: a girat un credit personal de 2 milioane de euro cu bunurile firmei, fapt cea a condus la intrarea în insolvență a societății acționar majoritar. A indus în eroare oameni de bună credință, cerându-le să facă donații în bani pentru a sprijini televiziunea, bani pe care i-a strâns în contul privat al mamei sale, persoană fizică fără interese în societate.

A înstrăinat aparatura personală a actualului președinte al Consiliului de Administrație, Paul Alexandru Moraru, îngreunând buna funcționare a televiziunii. Proasta gestiune a societăților din grupul Nașul TV de către Radu Moraru, a condus la cumularea a numeroase datorii la bugetul de stat și terți. Mare parte din aceste datorii au fost acoperite din banii personali ai actualului președinte al Consiliului de Administrație, Paul Alexandru Moraru. Reiterăm faptul că noua conducere a Consiliului de Administrația se dezice de practicile frauduloase de strângere de fonduri folosite de fosta conducere.”

Reamintim că Radu Moraru, fondatorul Nașul TV, a fost destituit din toate funcțiile de conducere, după cum a relatat, în premieră, Paginademedia.ro, AICI

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro Paul Moraru (acționar minoritar), împreună cu Adrian Bucă au convocat o ședință a Adunării Generale a Acționarilor în luna iunie, AGA în care Radu Moraru a fost destituit din toate pozițiile pe care le deținea.

Citește și: 

VIDEO. Nașul TV rămâne fără "Nașul". Radu Moraru, destituit din toate pozițiile de la postul pe care l-a înființat

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • După modul în care se exprimă în textele pe site și în pseudo-emisiunile din ultimele zile de pe Facebook, se vede clar că Radu Moraru e dus rău... Limbajul de mahala denotă disperarea la care a ajuns. Dacă chiar avea dreptate, poliția ar fi intervenit in forță. Dar se pare că totul e doar un balon de săpun, o ultimă încercare de a-i mai manipula pe cei care îl mai urmăresc. I-a mai tras și pe alții după el să îi țină isonul în isteria asta... În timpul ăsta, postul a devenit mai curat, cu emisiuni de bun simț și documentare interesante.
  • Dupa ce a falimentat 10TV la RCS-RDS a ramas tot pe net. E un manager de “succes”, tot ce prinde falimenteaza. Poate merge la Estrada sau 6tv, ca acolo e de el! Asta daca nu sfarseste prin puscarie ca Dan Diaconescu.
  • Individul asta se considera jurnalist? La halul in care scrie, cu expresii vulgare si calomnioase, s-ar fi potrit la ziare de scandal. Emisiunile lui sunt moartea audientei, iar site-ul e plin de stiri furate cu copy-paste. Cand nu injura pe cineva, baga numai stirile altora.
  • Doamne fereste ce circ ieftin! Astia si cu cei de la Realitatea Tv. Oreste nu merge la Nasul sa ... ezoterizeze?
  • Radu Moraru cersea bani de la oameni dupa ce Nasul TV a intrat in insolventa. Verificati si voi!
    S.C. Fire Breaking News SRL (CUI: 26741903), actionarul majoritar al televiziunii, apare in BPI din decembrie cu numarul BPI 22134. In 7 noiembrie 2016, in dosarul 6559/3/2016, Tribunalul Bucuresti a deschis procedura insolventei si a numit administrator judiciar.
    S.C. Fire Breaking News SRL detine 97,18% din actiunile S.C. Nasul, Prietenii de Pretutindeni si Asociatii SA, firma care are licenta de emisie pentru Nasul TV.
  • Daca este adevarat si Nasul a strans bani in numeel televizunii din donatii si i-a folosit in alte scopuri, atunci poate fi acuzat de inselatorie...Acum nu inteleg dec e cineva ar vrea sa doneze bani pentru un post tv privat? Unor jurnalisti care au lucrat la atatea televiziuni si pe salarii bune. Nu au bani sa tina televiziouena sa o inchida. Donati banii unor copii nevoiasi, batrani. Da nu unuia care e in putere de munca

Trimite un comentariu