Skip to main content

Tolontan, despre teoria complotului: Procesul maimuţelor la Antena 3

 
Tolontan, despre teoria complotului: Procesul maimuţelor la Antena 3

“Duminică seară, Mihai Gâdea şi Mircea Badea şi-au expus teoria complotului”, îşi începe Cătălin Tolontan textul despre emisiunea de pe Antena 3.

Publicitate

Tolontan:

Conform Antenei 3, asistăm la un complot universal, la ”o propagandă pentru compromiterea imaginii României”, în termenii folosiţi de Mihai Gâdea şi de burtierele care anunţau că ţara este ştampilată intenţionat şi nedrept ca fiind ultracoruptă.

Felul în care televiziunile occidentale au reflectat demonstraţiile de la începutul lui 2017 este, potrivit vedetelor Antenei 3, o manipulare orchestrată din străinătate.

Nu rezultă clar cum, dar în mod cert unul dintre ingredientele propagandei antiromâneşti este George Soros, pomenit des în emisiune. Numele său a fost propus publicului în acelaşi stil vag, însă violent-insinuant, ştim noi ceva ce voi nu ştiţi încă!, în care Donald Trump îl folosea în campania sa electorală.

De ce Procesul maimuţelor?

“Suntem ca în Procesul maimuţelor, ecranizarea cinematografică a celebrului proces ”evoluţionism versus creaţionism”, care a împărţit societatea americană. Numai că noi suntem de ani de zile în proces şi nu mai ieşim din el.

Cel mai urmărit canal de ştiri românesc din ultimii mulţi ani s-a constituit într-un tribunal în care se judecă diferenţele, se lapidează idei şi se stigmatizează persoane.”

Din textul lui Tolontan:

“Au fost ridiculizate ONG-uri, precum Funky Citizens, jurnalişti şi câteva nume de experţi ai societăţii civile.

Cel mai mult însă Antena 3 a insistat pe premeditarea malefică a mai multor televiziuni şi agenţii de ştiri de mare prestigiu care au făcut emisiuni despre România în contextul protestelor #rezist: canalul franco-german Arte, televiziunile publice germane ZDF şi ARD, agenţia de presă France-Presse sau Al Jazeera.”

Ana Maria Roman, alt invitat la”Chestiunea zilei”, un rutinat jurnalist de teren, a susţinut teoria că ”nu pentru public au făcut ei acele filme, ci pentru a o apăra pe Kovesi”. Părea că se referă întâi la ONG-uri, însă discuţia era centrată pe televiziunile străine. Deci nu pentru publicul iubitor de cultură, tendinţe şi idei noi lucrează Arte, ci pentru interese oculte din România!"

Articolul, pe Tolo.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • un om simplu un om simplu
    Cred ca Soros este un om care traieste in trecut si crede ca investitia in manifestatiile de strada este mare lucru. La New York, Soros baga bani in acel *** al femeilor care manifesta pentru dreptul la avort. Cred ca Soros supraestimeaza puterea acestor ''revolutii'' pe care le ajuta el. Chiar cred ca traieste pe undeva prin anii 50-60.
  • dumitru rizoaica dumitru rizoaica
    INTREBARE EXISTENTIALA:
    Mai exista romani frumosi la minte si la suflet care sa doreasca Pacea si Concordia intre romani?
    Daca mai exista, ii anunt ca primilor trei demnitari ai Tarii, Iohannis, Tariceanu si Dragnea, le-am prezentat in data de 13-10-2017 un APEL, cu numerele de inregistrare 20.326 (la Cotroceni), 2.593/A (la Senat) si 4.612 (la Camera Dep.) care contine atat SOLUTIA cat si modalitatea prin care poate instaura Pacea si Concordia intre romani!
    SOLUTIA este un juramant implicativ care trebuie asumat de toti cei alesi sau numiti, aflati in slujba semenilor, de la Presedinte si pana la ultimul functionar public!
    Primilor trei demnitari ai Tarii le-am solicitat sa accepte “sacrificiul” de-a fi “imunizati” impotriva abuzurilor si a faptelor de coruptie cu ajutorul juramantului implicativ.
    Cei ce se indoiesc de adevarul celor afirmate mai sus, sa verifice pe ei insisi, daca depunand un juramant implicativ ar mai putea corupe, cerand subordonatilor sa actioneze in afara adevarului si a cadrului reglementat , sau daca ei ar mai putea sa fie corupti, dand curs unor asemenea solicitari?!
    Romanii frumosi la minte si la suflet vor exprima opinii in legatura cu juramantul implicativ, NUMAI dupa ce vor verifica daca ei si l-ar putea incalca sau nu! Juramantul implicativ este prezentat mai jos, precum si in blogspot-ul "Dreptate pentru toti"! Orice roman si orice jurnalist are dreptul, si chiar datoria, sa solicite celor trei demnitari sa-si prezinte optiunea fata de solicitarea ce li s-a prezentat!
    In acest fel romanii vor sti daca primii trei demnitari ai Tarii sunt frumosi la minte si la suflet, sau ..sunt tradatori! (Textul juramantului implicativ):
    ""Jur pe constiinta mea, in fata celor dragi, a semenilor mei si a lui Dumnezeu ca niciodata nu voi savarsi actiuni ilegale sau imorale condamnabile, actiuni impotriva intereselor Romaniei si ale semenilor mei, ca imi voi face datoria in limita si spiritul legilor si regulamentelor care imi reglementeaza activitatea, astfel incat sa am tot timpul constiinta curata, atat fata de semeni, cat si fata de Tara si ca mereu voi alege si voi promova neconditionat tot ce este mai bun pentru romani si Romania:
    -- ca nu apartin si nu voi apartine unor servicii secrete straine sau autohtone si ca in activitatea mea nu am si nu voi avea nicio dependenta de persoane fizice sau juridice;
    -- ca voi aduce la cunostinta institutiilor abilitate si a opiniei publice toate actiunile contrare legilor si intereselor Romaniei, de care voi avea cunostinta!

    Daca nu voi respecta cu sfintenie cele de mai sus, Dumnezeu sa abata asupra mea si a tuturor complicilor mei (intre care pot fi si membri de familie!) cele mai cumplite nenorociri si sa ma lipseasca pe mine si pe toti complicii mei, de sanatate si fericire! Asa sa ma rasplateasca Dumnezeu!""
  • jk jk
    Tolontan nu e redactor la GSP,care apartine antenelor?Adica practic,el ataca in interior sa inteleg... Nu ca nu inteleg nu ca as fi de partea antenei3
  • un om simplu un om simplu
    @Mm
    L-ai vazut pe Soros? Si te intrebi ''de ce''? Crezi ca el stie ''de ce''...orice? Crezi ca el stie de ce a sustinut-o pe Hilary? Crezi ca a aflat ca a pierdut?
  • maxpapis maxpapis
    Ma cutremura prostia si infantilismul celor care ii cred,pe cei de la A3!
  • Soros Soros
    Tolo ,te lupți degeaba ,e plin de idioți care se uită la alți idioți.Este o televiziune special creata pentru prosti, iar tara geme slava Domnului.
  • un om simplu un om simplu
    Din intamplare am nimerit la monologul lui Gadea, incercam sa-mi dau seama la ce televiziune se refera, dar el nu mai termina cu vorbele goale. Vorbea despre patriotism dar nu intelegeam cu cine se razboieste. In final am plecat din fata televizorului. Daca Romania este corupta, sa se spuna, daca nu-nu. Ei s-au plans de coruptie 10 ani, iar acum se tem sa nu para Romania o tara corupta, pentru ca acum este brusc necorupta. Deodata au o preocupare pentru aparente. Oare ei isi dau seama ca persoanele care se uita la ei, nici macar nu acorda atentie cuvintelor, sunt doar publicul lui D.Diaconescu, oameni care se uita doar pentru confortul psihic pe care il ofera chipul si vorbele idolului.
  • Mm Mm
    Exagerarile nu sunt ok, dar ramane intrebarea: de ce "ingroapa" Soros bani in ONG-uri? Tocmai ce a anuntat ca mai baga cateva zeci de milioane de dolari si ma intreb si eu: de ce? Apoi, de ce avem majoritatea ONG-urilor din Romania finantate doar de fundatiile lui? Nu pot exista si alte variante? Cat despre "expertii" din aceste ONG-uri multi dintre ei nu au muncit o zi in privat. Copii de bani gata cu parinti potenti financiar care i-au tinut pe multi la facultati inafara si daca nu au prins un post pe pile la Bruxelles sau prin ministerele statului au primit cate un loc in ONG-uri sa nu moara de foame. Pe vremea guvernarii Ciolos au prin la ciolan, s-au infipt repede prin posturi caldute la stat unde au aratat adevarata lor "competenta". Altfel razboiul ong-istilor cu antenele e vechi, era de asteptat ca astia sa incerce sa ii faca cu ou si otet, ca nici invers nu am vazut vreodata vre-o lauda. Din contra.
  • Sile Sile
    Molontant e un securist bine camuflat, care iese la rampa cu articole ce par echidistante, dar care, de fapt, sunt facute in favoarea stăpânilor sai. Numai ca tot mai multi bizoni se prin de schema asta si el se descopera pe si ce trece...
  • Adi Chirila din Neamt Adi Chirila din Neamt
    Buna ziua!
    Eu sunt mai mult fan antena 3 si absolut nu cred ce zice domnu Tolo...!!!
    Prefer sa fiu maimutza decat securitar, pe bune si sincer!!!
    Imi sa vomit de astia ce spun mereu cu statul de drept si felicita DNA-ul ca e "dumnezeu pe pamant"!!!!
    Bravo antena3, tineti-o tot asa,bravo
  • tbancu tbancu
    Asa cum il cunosc pe petrisor nu se va grabi sa prezinte si pozitia celorlalti, asadar las si eu asta aici:
    http://www.mircea-badea.ro/procesul-etapei-versus-procesul-maimutelor/
  • relu matriteru relu matriteru
    Extraordinar. Au gasit astia acum ca nu mai e coruptie si ca exagereaza strainii. De-aia lauda PSD-ul si-i cheama pe ministri seara de seara sa ne spuna ce bine o ducem? De-aia dau in Kovesi de atata timp ca aresteaza aiurea ? (sigur ca e discutabil aici dar e alt subiect). Astia manipuleaza idei si informatii la greu de ani de zile de-aia au si cazut ca imagine si inca o fac. Te uiti la ei si-l auzi pe Liviu.

Trimite un comentariu

sus