Skip to main content

Proiectul Trafic TV a rămas fără licență de la CNA

 
Proiectul Trafic TV a rămas fără licență de la CNA

Proiectul Trafic TV a rămas fix ca traficul din București: blocat. Consiliul Național al Audiovizualului a lăsat fără licență postul Trafic TV. 

Proprietarii nu au reușit să lanseze oficial televiziunea cu informații despre trafic, așa că CNA a decis să retragă licența. Concret, Trafic TV a primit licență în octombrie 2016, lansarea fiind estimată pentru mai 2017, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI. Acest lucru nu s-a întâmplat. 

Publicitate

Potrivit legislației, CNA dă răgaz unui post TV până la doi ani pentru intrarea în emisie: un an de la primirea licenței, plus încă două prelungiri de câte șase luni, dacă forul este de acord. În acest caz, nu a fost de acord. Solicitarea amânării cu încă șase luni a intrării în emisie n-a trecut de CNA, la limită. Solicitarea a atras doar cinci voturi pentru, în condițiile în care era nevoie de șase voturi. 

Prezent în fața CNA, Răzvan Moldovan, unul dintre acționarii postului Trafic TV, a încercat să-i convingă pe membrii CNA că mai merită o șansă: „Ne asumăm faptul că este o investiție foarte mare. Drept urmare, abia în momentul când reușim să avem banii pentru buna funcționare a stației, pentru primii cinci ani, să mergem mai departe cu acest proiect. Dorim să intrăm direct în liga mare a televiziunilor. Asta înseamnă că la investiția inițială de un milion de euro am ajuns astăzi la mai mult de cinci milioane de euro. De la 60 de angajați, astăzi ne gândim să mergem cu 210 oameni înainte.”

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu