Skip to main content

Proiectul Trafic TV a rămas fără licenţă de la CNA

 
Proiectul Trafic TV a rămas fără licenţă de la CNA

Proiectul Trafic TV a rămas fix ca traficul din Bucureşti: blocat. Consiliul Naţional al Audiovizualului a lăsat fără licenţă postul Trafic TV.

Publicitate

Proprietarii nu au reuşit să lanseze oficial televiziunea cu informaţii despre trafic, aşa că CNA a decis să retragă licenţa. Concret, Trafic TV a primit licenţă în octombrie 2016, lansarea fiind estimată pentru mai 2017, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI. Acest lucru nu s-a întâmplat.

Potrivit legislaţiei, CNA dă răgaz unui post TV până la doi ani pentru intrarea în emisie: un an de la primirea licenţei, plus încă două prelungiri de câte şase luni, dacă forul este de acord. În acest caz, nu a fost de acord. Solicitarea amânării cu încă şase luni a intrării în emisie n-a trecut de CNA, la limită. Solicitarea a atras doar cinci voturi pentru, în condiţiile în care era nevoie de şase voturi.

Prezent în faţa CNA, Răzvan Moldovan, unul dintre acţionarii postului Trafic TV, a încercat să-i convingă pe membrii CNA că mai merită o şansă: „Ne asumăm faptul că este o investiţie foarte mare. Drept urmare, abia în momentul când reuşim să avem banii pentru buna funcţionare a staţiei, pentru primii cinci ani, să mergem mai departe cu acest proiect. Dorim să intrăm direct în liga mare a televiziunilor. Asta înseamnă că la investiţia iniţială de un milion de euro am ajuns astăzi la mai mult de cinci milioane de euro. De la 60 de angajaţi, astăzi ne gândim să mergem cu 210 oameni înainte.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus