Skip to main content

VIDEO. Un fel de protest la CNA după amenda primită de Realitatea TV: s-au strâns până în 10 persoane

 
Susţinători ai Realitatea TV, protest la CNA - Foto: Paginademedia.ro
Susţinători ai Realitatea TV, protest la CNA - Foto: Paginademedia.ro

Protest la CNA. Câiva protestatari, printre care şi jurnalistul Mălin Bot, s-au adunat în faţa sediului Consiliului Naţional al Audiovizualul pentru a protesta faţă de amenda de 85.000 de lei primită de Realitatea TV, săptămâna trecută.

Publicitate

Lor li s-au adăugat şi Rareş Bogdan şi Oreste Teodorescu, care au ţinut să menţioneze că nu ei au organizat protestul, ci că au venit să mulţumească celor prezenţi la prost.

Cu tot cu Rareş Bogdan şi Oreste Teodorescu s-au adunat până în 10 persoane în faţa CNA.

„E important să atacăm în justiţie, în primul rând amenda. Să cerem rediscutarea dacă se poate şi voi face plângere pentru abuz în serviciu membrilor CNA care au votat”, a declarat Rareş Bogda, pentru Paginademedia.ro în faţa sediului CNA.

Cât despre atacurile la adresa membrilor CNA din emisiunea de joi seara, din ziua amenzii, acesta a spus: „Nu cred că au fost jigniri, cred că poate au fost lucruri mai aprinse, dar nu am jignit pe nimeni. S-au spus lucrurile mai apăsat.”

Oreste Teodorescu, despre afirmaţiile dure la adresa membrilor CNA: „Mi le menţin (afrimaţiile - n.r.) şi chiar le augmentez pe zi ce trece.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gelu Stralucelu Gelu Stralucelu
    Acest video arata RIDICOLUL in care se balaceste dl cu batistuta. La ce audiente are, erau mai multi jandarmi decat protestatari in fata CNA.
  • Valentin Valentin
    Foarte bine că au protestat! România TV când primește amenzile care i se cuvin?

Trimite un comentariu

sus