Skip to main content

Andreea Roșca, The Vast & The Curios. Proiect de interviuri cu public pe scena Apollo 111

 
Andreea Roșca, The Vast & The Curios. Proiect de interviuri cu public pe scena Apollo 111

Proiect inedit al jurnalistei Andreea Roșca: o serie de interviuri periodice, cu public, pe scena teatrului Apollo 111, sub genericul The Vast & The Curious.

Publicitate

Primul interviu a avut loc aseară, la teatrul din palatul Universul, cu Dragoș Petrescu (City Grill) invitat. Următorul interviu cu public va fi la începutul anului viitor, urmând ca numele invitatului să fie anunțat în curând.

Conceptul:

O serie de conversații între Andreea Roșca și antreprenori, inovatori și pionieri cu povești remarcabile. Intrarea se face pe bază de bilete.

Andreea Roșca:

Dacă vă întrebați ”Cum au reușit, de fapt, acești oameni?”, aceasta e ocazia de a vă conecta direct cu victoriile, căderile, strategiile, practicile, fricile și emoția din aventura de a construi ceva care contează. Și de a vă regăsi cu cei asemenea vouă, tribul curioșilor care explorează lumea pentru a găsi ceea ce contează pentru ei.

Carte de vizită:

Andreea Roșca este co-autor (alături de Mona Dîrțu) al cărții Cei care schimbă jocul. A fost redactor-șef al revistei Capital timp de șase ani. În 2005, a plecat în grupul Realitatea-Cațavencu unde a coordonat publicațiile economice Money Express și Business Standard și a condus agenția de presă NewsIn.

A realizat o serie de interviuri în parteneriat cu site-ul economic Profit.ro. Publică interviuri pe blogul personal, AndreeaRoșca.ro.
 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • adica fata de pr a colegilor de la rbl. prestatii slabute cu multe figuri, daca e sa spunem lucrurilor asa cum stau. nu are niciun fel de treaba cu antreprenoriatul, ci cu lacomia bolnava a unora de a se auzi, bineinteles musai sa chinuie si ceva urechi care indura sa inghita aceleasi prostii. intrebarea mea e insa alta: oare chiar asa de disperati sa fiti sa promovati nimicurile altora?

Trimite un comentariu