Skip to main content

Eduard Dârvariu, ex Pro TV, GSP TV și Adevărul, numit producător executiv al TVR 1

 
Eduard Dârvariu, ex Pro TV, GSP TV și Adevărul, numit producător executiv al TVR 1

Eduard Dârvariu a fost numit pe poziția de coordonator cu atribuții de producător executiv al TVR 1, poziție care a fost ocupată de Cristi Coman.

Publicitate

Darvariu a fost numit de Doina Gradea, directorul interimar al TVR, începând din 1 noiembrie.

Cristi Coman, cel care ocupa poziția de producător executiv al TVR 1, și-a dat demisia săptămâna trecută, pe fondul unor relații tensionate cu managementul postului public. "Exista un soi de conflict acut și am vrut să îi pun capăt", declara pentru Paginademedia.ro Cristi Coman.

Eduard Dârvariu, carte de vizită:

- absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicări, Universitatea București

- 20 de ani în trustul Pro: producător al emisiunii Pro Motor (2003 - 2011), director executiv al Sport.ro (aprilie 2008 - februarie 2009) și redactor-șef al revistei Pro Motor (2007-2008)

- director general al postului GSP TV în perioada februarie 2012 - septembrie 2013

- director al departamentului dezvoltare online din Adevărul Holding, până în mai 2016, când întregul departament a fost restructurat, iar produsele dezvoltate au fost sistate (site-urile Voux.ro și viteze.ro)

Citește și:

Anunțul intern al TVR:

Începând de miercuri, 1 noiembrie, Departamentul TVR 1 are un nou coordonator cu atribuţii de producător executiv. Eduard Dârvariu a fost numit în această funcţie prin decizia Directorului General Interimar, Doina Gradea, după ce Cristian Coman şi-a înaintat demisia din funcţie.

Licenţiat al Facultăţii de Jurnalism şi Comunicare din cadrul Universităţii Bucureşti, Eduard Dârvariu şi-a început cariera în lumea televiziunii în urmă cu 25 de ani, când s-a angajat pe post de redactor în trustul Media PRO. De-a lungul timpului Eduard Dârvariu a fost editor, producător tv şi prezentator pentru emisiuni precum ProMotor, Procesul Etapei sau Lumea Filmului.

Cu o bogată experienţă în media, Eduard Dârvariu a fost director al canalului Sport.ro în anul 2007 şi director al departamentului online Pro TV, în perioada 2009-2013. În anii următori, a fost director al canalului GSP TV, pentru ca apoi să ocupe funcţia de director dezvoltare online Adevărul Holding. 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Exact de oameni de redusa competență profesională, de executanti, de vulnerabili ( a se vedea Raico Cornea, Burtea) are nevoie Doina Gradea. A fost trimisa la TVR ca sa ii subordoneze complet politic instituția lui Dragnea. De aceea ii permite orice minusculului Cristache- Sarmaluta.
  • Eduard "Gullit" Dârvariu e un băiat de treabă, un executant bunicel care manifestă o lisă cronică de idei. Măcar omul n-a lăsat dușmănii în urmă pe nicăieri. Ca șef de proiecte și de echipe are însă vocația eșecului: aproape tot ce-a manageriat s-a dus în cap! Dovadă că n-a făcut mulți purici în vreo funcție, și a avut noroc și relații din plin! Pălăria TVR1 e mult prea mare pentru el, așa cum a fost și pentru predecesori.
  • Are domnul asta o alura de killer...Poate că îl mătrășește pe antenistul Cristache. Desi Gradea e mai sluguta decit era Radu.
  • O, ce veste minunata! Ne-am mai procopsit cu un extraneu! Oare pesedista Gradea s-a uitat aseara la emisiunea lui Cristache? El, puscăriasul Rosca Staănescu, Cristoiu si agentul Pieleanu plus Băsescu au transformat TVR intr-o taverna. Mai lipsea mincarea proasta de la restaurantul lui Raico Cornea.

Trimite un comentariu