Skip to main content

Fort Boyard, scos din grilă. Jason Statham, pus să rezolve situaţia

 
Fort Boyard, scos din grilă. Jason Statham, pus să rezolve situaţia

Modificare de ultimă oră la Pro TV. Postul a scos din grilă ultimele două ediţii ale emisiuni şi a programat filme. Astfel, duminică, de la 20.30, va fi Furios şi Iute în viteza a cincea, iar peste două săptămâni postul a programat Curierul 3, cu actorul Jason Statham în rol principal.

Publicitate

Contactaţi de Paginademedia.ro, reprezentanţii Pro TV au declarat: „Ediţia în care echipa Muschetarii încearcă să câştige averea lui Pere Fouras va fi difuzată în curând. Grilele de programe reprezintă un mecanism care poate fi ajustat. Vom reveni cu informaţii legate de programul de difuzare.”

Show-ul Fort Boyard n-a adus cele mai bune audienţe pentru Pro TV. În cele cinci ediţii de până acum, postul a fost pe locurile unu sau doi în audienţe, dar cu cifre modeste.

Citeşte şi:

AUDIENTE. Antena 1, liderul unei seri aglomerate cu Fort Boyard, Roata Norocului, Schimb de mame şi FCSB

AUDIENŢE. Fort Boyard, lider de audienţă, duminică seara. Pe intersecţia cu iUmor a condus doar pe urban şi naţional

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Laura Laura
    Ba voi sunteți nebuni la cap??? Am avut si noi sa ne uitam la o emisiune faină, Și ati scos-o si pe asta! Ati bagat in schimb filmele alea vechi de o suta de ani! Bravooo, ce sa zic!!!!
  • Emilia Emilia
    Cred ca daca Fort Boyard ar fi fost difuzat sambata seara , ar fi avut mai multa audienta....pacat ca l-au scos....poate se razgandesc intre timp si ne vom bucura iar de el...
  • c-+ c-+
    Eu zic ca obtin mult mai mult cu mult mai putin (daca e sa comparam cu survivor unde a fost cea mai mare desfasurare de forte din istoria trustului), exemplu anul trecut cand a fost supravietuitorul care trebuia sa rupa gura targului, investitie de milioane de euro a fost trecut pe linia secundara dupa ce a avut audiente mult mai mici ca si fort boyard, eu in locul lor as fi pastrat show ul care aduce constant peste 20% (chiar 25) pe comercial cand cea mai vizionata editie de supravituitorul avea peste 20% cu o investitie mult mai mare. Cumva trebuie "educat" si publicul, altfel o sa murim de gat cu vedetele bagate pe gat de alte televiziuni in formate marca protv. nu o sa evoluam niciodata sa putem gusta niste formate internationale ne-manelizate daca ramanem in mocirla promovata de mass-media din romania, la ce venituri au cei din trust pot sa accepte pierderi in speranta atragerii unui alt gen de telespectator care nu se uita in mod normal la tv - cum sint eu de ex - pe care ii va fideliza prin continut de calitate.
  • Denisa Denisa
    Prospecteaza audienta, adica, testeaza daca un film ieftin le produce aceeasi audienta ca showul care ii costa mult mai multi bani ca sa il produca, deoarece daca e cazul, show-ul inseamna ca nu renteaza. In english ii zice A/B testing.
  • Stefan Stefan
    sunteti chiar carcotasi. cine nu o sa se bucure sa rererererevada seria Singur acasa? cum veti putea sa nu va uitati iar din nou inca o data sau de doua ori la Greu de ucis? Van Damme, moooaaa! Curierul? niciodata prea des. Segal gras sau slab. la alegere. nu mai pot de nerabdare!
  • Ionut Ionut
    @johhny bravo
    din nefericire, cu siguranta, vei fi dezamagit daca vei afla raspunsul la intrebare.
  • johhny bravo johhny bravo
    Era candva pe TV5 o emisiune de cultura generala, Questions pour un champion. Avea ritm, tensiune, fantezie. A durat mult ani, cred ca mai e si acum. Ce audienta ar avea in Romania oare?
  • skogers skogers
    @Liviu

    Absolut, DAR ABSOLUT corectă remarca. Nici eu n-aș fi putut spune mai bine.

    Alienant sau grobian. Cred ca ar trebui sa se redefinească audiențele pe national, suburban și pseudo-comercial suburban.
  • liviu liviu
    Mama, si cu ce filme vin! Date a n-spea oara! Oricum, tot ce exista pe tv in Romania e de ultima speta. Nu te poti uita la astfel de emisiuni
  • mile mile
    geo, vrabia malai viseaza
  • geo geo
    Era de asteptat. De vreo 2 saptamani.
    S-au balbait in a da o explicatie logica.
    Probabil vom revedea show-ul la inceputul anului viitor...sau de sarbatori.
    Asteptam ca si A 1 sa isi repozitioneze emisiunile care iau bataie de la Pro TV.
    Incepand cu X factor.
  • mile mile
    iuli, intact are si alte interese, isi permite si audiente mici
  • Iuli Iuli
    De ce sa muti ceva cand faci undeva la 22% share? De Antena cu zilele de miercuri-sambata ce sa mai zicem?
  • stefan stefan
    Trebuie inlocuita emisiunea cu ceva cu tarani, badarani sau betivi. Succes garantat. 80% pe comercial.
  • Vladut Vladut
    mie imi pare rau. m-am uitat si mi-a placut. fara dialoguri inutile, fara mofturi si plangeri din partea concurentilor, probe contra timp, fara sa dureze o eternitate. daca era cu persoane care nu erau considerate vedete imi placea si mai mult.
    @Mihai Florin (Expertul), erau promo-uri la Fast & Furious inca de luni asa ca ce ai spus tu ieri se stia deja.

Trimite un comentariu

sus