Skip to main content

HotNews.ro: Povestea unei manipulari de presa cu rachete nucleare si miei cu doua capete, la Romania TV

 
HotNews.ro: Povestea unei manipulari de presa cu rachete nucleare si miei cu doua capete, la Romania TV

"Rachete cu uraniu detonate in Calarasi", relata joi la pranz postul Romania TV, intr-un reportaj cu informatii-bomba, scrie HotNews.ro.

Publicitate

Reportajul, bazat pe "acuzatii" atribuite unui cadru militar si neverificate de jurnalisti pana in momentul publicarii, ii blameaza pe "americani" pentru presupusa folosire a unor rachete cu "uraniu saracit", in timpul unor manevre desfasurate in Romania. Acelasi material imbogateste povestea cu relatari despre "ciudatenii" aparute in zona, inclusiv miei cu trei picioare si doua capete.

Imaginile sunt de fapt din 2011, de la o operatiune de detonare controlata a munitiei in excess din dotarea armatei la care au participat cativa specialisti americani. La solicitarea HotNews.ro, Ministerul Apararii Nationale a dezmintit informatiile si a confirmat ca imaginile sunt de la manevra din 2011.

Redactorul-sef Romania TV, Eugen Chelemen, nu a raspuns la apelurile reporterului HotNews.ro.

Povestea integrală a reportajului marca România TV, AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adi adi
    kelemen, redactor-sef? *** ala????
  • Teodor Teodor
    Domnule, Radu Herjeu măcar acum dațile o amendă record pentru asemenea manipulare grosolană.
  • Ionut Ionut
    Alooooo, domnu' Herjeu! Trezirea! Faceti-va ca lucrati!!!
  • Mirela Bugetara Mirela Bugetara
    La stirea asta de pe RTV de influenta putiniana e ca la Radio Erevan. Intrebare: Se poate pune baza pe cei de la Raitaru/Romania TV si Antena 3? Raspuns: Da, dar e preferabil sa puneti acid! Pe de alta parte, e partial adevarat ce spun tovarasii de UM Ghita Fugarul Sereist si UM Varanul Securist ;-) Nu stiu daca au aparut miei cu doua capete, dar din cauza "imperialistilor" au aparut la posturile astea jurnalisti fara cap, fara obraz si ***, dar cu stomacul mare ;-P
  • Iuli Iuli
    Este vorba de Romm Teve. Ce va mai mira?

Trimite un comentariu

sus