Skip to main content

INEDIT. VIDEO. Matinalii Virgin Radio au sunat în direct la matinalii Kiss FM. Momentul, live pe ambele posturi

 
INEDIT. VIDEO. Matinalii Virgin Radio au sunat în direct la matinalii Kiss FM. Momentul, live pe ambele posturi

VIDEO. Râzi cu Sergiu şi Andrei, live cu Virgin Radio. O idee neobişnuită, într-o piaţă concurenţială plină de rivalităţi, în care, de multe, ori, până şi să rosteşti numele concurentului este subiect tabu.

Publicitate

Matinalii de la Virgin Radio, aflaţi în direct pe post, au sunat la Matinalii Kiss FM. Matinalii Kiss erau în pauză de publicitate când au sunat cei de la Virgin (se auzeau doar pe Facebook, nu şi pe FM), dar, după câteva minute, au intrat şi ei în direct, iar momentul a fost live pe ambele posturi.

De ce au sunat?

Shurubel (Andrei Lăcătuş), Bogdan Ciudoiu şi Ionuţ Bodonea erau în studioul Virgin, la emisiunea Virgin Tonic. Au decis să sune la Kiss pentru a-i spune La Mulţi Ani de Sfântul Andrei realizatorului Andrei Ciobanu (care era în platou cu Sergiu Floroaia şi cu o invitată, Ami).

"Andrei, La Mulţi Ani, te-am sunat să îţi spunem că ne place foarte mult ceea ce faci", au spus cei de la Virgini când au sunat la Kiss, fără să-şi dezvăluie, iniţial, identitatea. "La mulţi ani pentru tine, şi pentru ascultătorii noştri, care nu se prind ce se întâmplă", au continuat ei. Nici cei de la Kiss nu se prindeau. Apoi au venit cu dezvăluirea: "suntem în direct la Kiss FM. Bogdan, Shurubel şi Ionuţ de la Virgin Radio vă deranjează."

Cei de la Kiss au intrat în joc, iar discuţia a continuat normal, fără "săgeţi" şi, după câteva minute, a fost în direct şi pe Kiss FM, dar şi pe Virgin Radio.

"L-am sunat pe Andrei Ciobanu pentru că este practic coleg cu noi, că suntem toţi într-o industrie, lucrăm la radio, ne trezim mult prea devreme toţi lucrăm", şi-a explicat ideea pe post Bogdan Ciudoiu.

Finalul a fost o provocare Virgin Radio pentru Kiss FM: un joc de FIFA.

VIDEO. Ce s-a întâmplat când Virgin Radio a sunat la Kiss FM

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ionut moscu ionut moscu
    ehehe,,,acum cativa ani , Serban Huidu de la Contact il suna in direct pe Andrei Gheorghe de la PROFM..
    ce fac astia ? Doar copiaza..
  • Boro Boro
    Cine știe, poate vor să-i atragă în gașca Virgin Radio :))). Este bine că au intenții bune, acum trebuie să întoarcă cei de la KISS FM gestul frumos. Să-l sune pe Ionuț Bodonea, când este ziua lui de nume.
  • Iuli Iuli
    Reclama mascata platita.

    Chiar credeti ca Kiss isi permite sa piarda din ascultatori doar pentru o urare care se putea face si telefonica? Au vrut ei sa dea impresia ca sunt buni prieteni si ca in Radio nu exista rivalitate.
    Bineinteles, rivalitate intre Kiss si Virgin nu prea cred ca este, nu ai cum sa compari nr.1 vs. ultimul loc, ca si cum ai compara un elefant cu un soricel (sau surubel?!).
  • rockeru rockeru
    Poate invata si Exarhu sa joace fifa. degeaba are vorbele potrivite:)
  • Valentin Valentin
    Cringe...
  • Danaaa Danaaa
    Wow, cata spontaneitate :)) E greu cand n-ai nimic scris pe o foicica, Andrei? Si pe baietii de la virgin de la multi ani nu-i scoteai. Asa e radioul acum :))
  • Buhuhu Buhuhu
    Cu ocazia asta s-a mai auzit de VirginRadio, ca-n rest...

Trimite un comentariu

sus