Skip to main content

INEDIT. VIDEO. Matinalii Virgin Radio au sunat în direct la matinalii Kiss FM. Momentul, live pe ambele posturi

 
INEDIT. VIDEO. Matinalii Virgin Radio au sunat în direct la matinalii Kiss FM. Momentul, live pe ambele posturi

VIDEO. Râzi cu Sergiu și Andrei, live cu Virgin Radio. O idee neobișnuită, într-o piață concurențială plină de rivalități, în care, de multe, ori, până și să rostești numele concurentului este subiect tabu.

Matinalii de la Virgin Radio, aflați în direct pe post, au sunat la Matinalii Kiss FM. Matinalii Kiss erau în pauză de publicitate când au sunat cei de la Virgin (se auzeau doar pe Facebook, nu și pe FM), dar, după câteva minute, au intrat și ei în direct, iar momentul a fost live pe ambele posturi.

Publicitate

De ce au sunat?

Shurubel (Andrei Lăcătuș), Bogdan Ciudoiu și Ionuț Bodonea erau în studioul Virgin, la emisiunea Virgin Tonic. Au decis să sune la Kiss pentru a-i spune La Mulți Ani de Sfântul Andrei realizatorului Andrei Ciobanu (care era în platou cu Sergiu Floroaia și cu o invitată, Ami).

"Andrei, La Mulți Ani, te-am sunat să îți spunem că ne place foarte mult ceea ce faci", au spus cei de la Virgini când au sunat la Kiss, fără să-și dezvăluie, inițial, identitatea. "La mulți ani pentru tine, și pentru ascultătorii noștri, care nu se prind ce se întâmplă", au continuat ei. Nici cei de la Kiss nu se prindeau. Apoi au venit cu dezvăluirea: "suntem în direct la Kiss FM. Bogdan, Shurubel și Ionuț de la Virgin Radio vă deranjează."

Cei de la Kiss au intrat în joc, iar discuția a continuat normal, fără "săgeți" și, după câteva minute, a fost în direct și pe Kiss FM, dar și pe Virgin Radio.

"L-am sunat pe Andrei Ciobanu pentru că este practic coleg cu noi, că suntem toți într-o industrie, lucrăm la radio, ne trezim mult prea devreme toți lucrăm", și-a explicat ideea pe post Bogdan Ciudoiu.

Finalul a fost o provocare Virgin Radio pentru Kiss FM: un joc de FIFA.

VIDEO. Ce s-a întâmplat când Virgin Radio a sunat la Kiss FM

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • ehehe,,,acum cativa ani , Serban Huidu de la Contact il suna in direct pe Andrei Gheorghe de la PROFM..
    ce fac astia ? Doar copiaza..
  • Cine știe, poate vor să-i atragă în gașca Virgin Radio :))). Este bine că au intenții bune, acum trebuie să întoarcă cei de la KISS FM gestul frumos. Să-l sune pe Ionuț Bodonea, când este ziua lui de nume.
  • Reclama mascata platita.

    Chiar credeti ca Kiss isi permite sa piarda din ascultatori doar pentru o urare care se putea face si telefonica? Au vrut ei sa dea impresia ca sunt buni prieteni si ca in Radio nu exista rivalitate.
    Bineinteles, rivalitate intre Kiss si Virgin nu prea cred ca este, nu ai cum sa compari nr.1 vs. ultimul loc, ca si cum ai compara un elefant cu un soricel (sau surubel?!).
  • Wow, cata spontaneitate :)) E greu cand n-ai nimic scris pe o foicica, Andrei? Si pe baietii de la virgin de la multi ani nu-i scoteai. Asa e radioul acum :))

Trimite un comentariu