Skip to main content

Oana Roman, emisiune online. Prima ediție, joi

 
Oana Roman, emisiune online. Prima ediție, joi

Oana Roman va avea o emisiune online. Se va numi OanaPunctRoman și va începe în această săptămână, fiind găzduită de revista Viva!

Publicitate

Conceptul? Un program axat pe vedete și mondenități.

Emisiunea va oferi publicului povești şi curiozităţi din viața vedetelor din România. De asemenea se vor analiza tinutele acestora și lucrurile pe care aceștia le fac când nu apar la televizor. Show-ul va conține și o rubrică numită “personajul săptămânii”, spun oficialii Viva: "Formatul interactiv va permite publicului să-i adreseze întrebări Oanei, iar vedeta va dezvălui, puțin câte puțin, detalii din viața fascinantă a vedetelor, pe care le cunoaște personal și alături de care participă la toate evenimentele mondene".

“Oana Roman știe toate inside-urile vieții celebrităților și primul loc în care le va dezvălui este aceasta emisiune”, declară Luana Dăneț, redactor-șef VIVA! si producatorul emisiunii.

Prima ediție a show-ului “OanaPunctRoman” va putea fi urmărită începând cu 16 noiembrie și va fi disponibilă în fiecare joi de la ora 15:00, live pe pagina de facebook a revistei.


 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu