Skip to main content

Se termină Gospodar fără pereche, cu Anamaria Prodan. Ce începe

 
Se termină Gospodar fără pereche, cu Anamaria Prodan. Ce începe

FINAL DE SEZON. Emisiunea Gospodar fără pereche, cu Anamaria Prodan, se termină în această seară. Sezonul difuzat de Pro TV a început în 11 septembrie. Ce audienţe a avut până acum? Ce intră în locul emisiunii?

Publicitate

Gospodar fără pereche (de pe Pro TV) s-a duelat tot sezonul cu Chefi la cuţite, de pe Antena 1. Cele două emisiuni şi-au împărţit audienţa, cu săptămâni în care Pro TV a avut avantaj, dar şi cu ediţii în care Chefii de pe Antena 1 au avut câştig de cauză.

Emisiunea cu Anamaria Prodan a fost una atipică pentru Pro TV. Show-ul de la ţară a atras un public numeros de la ţară, cu ediţii în care Pro TV a pierdut comercialul, dar a fost primul în ţară (în mod normal, până la Gospodar fără pereche, Pro TV avea comercialul, chiar dacă pierdea celelalte targeturi).

Ce va fi în loc?

Pro TV programează filme în locul Gospodarilor. Primul va fi, săptămâna viitoare, Hitman: Agentul 47.

Ce audienţe a scos Gospodar fără pereche, în linkurile de mai jos:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Me Me
  Cu ce sa fie inlocuita? ... intrebare retorica. Evident cu un film deja difuzat de n ori. Romanilor le plac reluarile reluarilor.
 • Marius Marius
  Emisiune copiată de la primatv.
 • Doru Doru
  Mai bine un film, decat emisiuni 7 zile din 7.
 • Cris Cris
  Sunt scârbit ***, Prodanca, parca o cheama.O *** ,din toate punctele de vedere,deși, voi,ii faceți mai multa imagine nemeritata,decât, ați făcut pe acest site,Stelei Popescu sau Cristinei Stamate.Dacă sunteți jurnaliști, ***, spuneti-mi cate va filme sau piese de teatru în care le-ati văzut pe aceste actrițe, ca pe Prodanca,e clar ca ***,nesimțiților.
 • mile mile
  iuli, cefii se termina maine , e finala , ca in fiecare an
 • Costi Costi
  Să înceapa un nou sezon cand o sa fac eu oua
 • jk jk
  Ba nu,maine
 • Iuli Iuli
  Chefii se termina saptamana viitoare

Trimite un comentariu

sus