Skip to main content

Totul despre Guess my Age, noul show al lui Negru. Dan Bittman ia pauză câteva săptămâni. Intră X Factor și un special Dan Negru

 
Totul despre Guess my Age, noul show al lui Negru. Dan Bittman ia pauză câteva săptămâni. Intră X Factor și un special Dan Negru

Emisiunea Aici eu sunt vedeta, de pe Antena 1, ia o pauză de câteva săptămâni. Ce va fi joia, în locul emisiunii prezentate de Dan Bittman, în continuare:

- Joi, 23 noiembrie, Antena 1 pune în grilă X Factor, emisiune care a ajuns în faza de bootcamp

- Joi, 30 noiembrie, intră joi seara Dan Negru, cu noua emisiune Ghicește-mi vârsta. Va fi prima ediție a show-ului și, totodată, una specială. Sezonul emisiunii Guess my Age - Ghicește-mi vârsta - va începe în luna ianuarie

- După săptămâna cu Dan Negru și Guess my Age, joia va fi tot o ediție X Factor.

Publicitate

O nouă ediție Aici eu sunt vedeta cu Dan Bittman va fi difuzată de Antena 1pe 14 decembrie, după cum au declarat oficialii Antena Group pentru Paginademedia.ro.

Totul despre Guess my Age - Ghicește-mi vârsta

  • Concurenții vor fi oameni obișnuiți. Vor începe fiecare ediție cu un Jackpot de 100.000 de lei și, pe parcursul a șapte runde (șase etape și o finală), ei vor trebui să ghicească vârsta a șapte necunoscuți și a unor celebrități.
  • Concurenții au la dispoziție șase indicii, câte unul pentru fiecare străin care va veni în fața lor. Indiciile sunt: Hit, Star, Film, Știre, Sport (în cadrul cărora concurenții vor putea să ghicească vârsta străinului din fața lor cu ajutorul unor fragmente de cântec, a unor informații despre filme sau evenimente care s-au lansat ori s-au desfășurat în anul în care s-a născut acesta) și Zoom (în cadrul căruia străinul se va apropia de concurenți pentru o mai bună viziualizare).
  • Suma de bani protejată până la finalul rundei a șasea va fi jucată la întâlnirea cu străinul din runda finală. Acesta este personajul care le poate aduce concurenților o sumă uriașă de bani sau îi poate face să piardă tot ce au câștigat.
  • Înainte de runda finală, fiecare an diferență între vârsta reală a străinului și cea estimată de concurenți va zgudui puternic cei 100.000 de lei puși în joc. Pe măsură ce concurenții parcurg rundele concursului, o valoare din ce în ce mai mare a Jackpotului este supusă amenințării. În runda finală concurenții joacă… ce mai ramâne din Jackpotul de 100.000 de lei.
  • Creat în anul 2016, “Guess My Age’’ răstoarnă recorduri de audiență în Italia, Franța, Austria, Rusia, Slovacia, Ungaria, Cehia și Germania. În România, “Guess My Age – Ghicește vârsta” este produs și difuzat de Antena 1, în prime-time, iar gazda acestui show este Dan Negru.
     

VIDEO. Fragment din emisiunea Guess My Age din Franța:

 

Citește și: VIDEO. Câți ani am? Dan Negru va avea o nouă emisiune la Antena 1. După un format internațional

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu